středa 6. září 2017

Pánská limitovaná edice Manufaktura Men & Bicycle

Ahoj,

aby si i pánové přišli na své, dnešní článek bude o limitce určené právě pro ně :) Manufaktura si na letošní podzim připravila limitovanou edici Men & Bicycle, která obsahuje tři produkty. Toaletní vodu, balzám po holení a sprchový gel a šampon 2 v 1. Pro svého muže jsem vybrala toaletní vodu a sprchový gel, jelikož balzámy po holení nemá rád :-D 

Balení sprchového gelu se na první pohled liší od všech drogerkových, je jednoduché, tvarem specifické a především praktické. Oba s manželem vždycky oceňujeme, když se nemusí lahvička šroubovat, ale stačí zmáčknout a otevře se. Především ve sprše je to praktické :)

Sprchový gel obsahuje rostlinný komplex z šalvěje, kopřivy, arniky, třezalky, jalovce, ženšenu, rozmarýnu a chmelu, mandlového oleje, panthenolu a ovesného beta-glukanu. Podle tohoto složení bych si neuměla představit, jak bude vonět, ale oba z něj cítíme především citrusy a mátu. Navíc prý není hutný a těžký a díky té vůni je skvěle osvěžující. 

Cena: 159,- Kč/300 ml



Flakonek toaletní vody hezky koresponduje s lahvičkou sprchového gelu, ale zrovna u něj bych řekla, že neurazí ani nenadchne :) Každopádně důležitější je obsah a ten za to podle mě stojí. Elegantní pánská vůně, která je zároveň velmi osvěžující. 

Složení:
Vrchní nota: bergamot, citron, pomeranč
Střední nota: máta, šalvěj, vodní tóny 
Spodní nota: vetiver, ambra

Cena: 695,- Kč/100 ml


Pokud už teď přemýšlíte nebo rovnou nakupujete dárky na Vánoce, určitě tuto limitku doporučuji. Nejen, že hezky vypadá, ale myslím, že je to zrovna vůně, která sedne většině chlapů :)


Žádné komentáře:

Okomentovat