pátek 25. března 2016

Recenze: Kosmetika Revlon

Krásný sváteční den :)

taky vás to tak potěšilo, že je dnes volno? Mě strašně. Konečně si jeden den odpočnu, dodělám resty a pak mi budou zbývat ještě celé tři dny volna!!! :)

No a jelikož to tak krásně vyšlo, tak můžu i konečně napsat tuto recenzi. Moc jsem se na ni těšila, ale čas mi to stále nechtěl dovolit.

Dnes tu mám tedy recenzi na 4 produkty od značky Revlon.


Jak můžete z fotek vidět, tak je už delší dobu používám a proto se nebude jednat o první dojmy z nich, ale o plnohodnotnou recenzi.

Když bych začla popořadě, jak si produkty nanáším, tak začneme bází pod make-up z řady Photoready. Bez báze pod make-up se moje líčení nikdy neobejde. Dřív, když jsem bázi nepoužívala, tak jsem malou výdrž make-upu přisuzovala mastné pleti, ale to byl omyl. Ani nejlepší make-up na mé pleti nevydrží bez báze tolik, jako vydrží s ní. 

Tato báze je určená pro všechny typy pleti. Bála jsem se tedy, že na mou mastnou pleť to nebude to pravé. Ihned, po prvním nanesení jsem viděla, jak je pleť krásně sjednocená, vyhlazená a jemně zmatněná bez vysušení!!! Jelikož na pleti vytváří tento úžasný efekt, tak vy, které nemáte nijak výrazně problematickou pleť, můžete bázi používat i samostatně bez make-upu. Konzistence je na pohled podobná, jak u té mé stávající matující báze od Dermacolu, ale při nanesení vytváří jiný efekt v tom, že právě, jak už jsem zmiňovala, nevysušuje a zanechává opravdu hezký a přirozený finiš.

Báze má 27 ml, balení je bytelné, s pumpičkou a běžná cena je 439,- Kč.



Další produkt nemusím nijak zvlášť představovat, jelikož ho všechny kosmetické nadšenkyně určitě znáte! Je to make-up z řady Colorstay. Tyto make-upy můžete zakoupit ve dvou variantách. Jedna je pro normální a suchou pleť a druhá pro pleť mastnou. Já bych brala ten pro mastnou pleť, ale bohužel v odstínu 150 - buff u nás ještě není (ale už brzy bude :) ). Mám tedy v tomto odstínu ten pro normální a suchou pleť a musím říct, že jsem od něj moc neočekávala, jelikož prostě není určený pro můj typ pleti. ALE... o to víc mě mile překvapil!! Konzistence je tekutější, je středně krycí a moc hezky se nanáší. Protože teď nemám pleť v nejhorším stavu, tak mi střední krytí vůbec nevadí. A co mě na něm překvapilo??? Rozhodně výdrž! Jak opakuji stále dokola, tak na mé mastné pleti málokterý make-up vydrží déle než pár hodin a pak se ihned začnu lesknout a make-up se začne slévat. Čekala jsem, že se s tímto make-upem budu lesknout hned, jak dojedu do práce. No ale jsme u toho... make-up na pleti drží jak přibitý a lesk se dostavuje až tak za půl dne! Což je rozhodně obrovský úspěch! Pak se stačí lehce přepudrovat a make-up opět vypadá krásně.

Make-up má 30 ml, má vylepšené balení o praktickou pumpičku a jeho běžná cena je: 339,- Kč.


Dalším pomocníkem je korektor z řady Photoready. Většina korektorů v tomto typu balení mi nevyhovuje. Většinou jsou svou konzistencí velmi tuhé a udělají víc škody než užitku. Tento je ale jiný. Konzistence je nádherně krémová, tudíž se s ním krásně pracuje. Stačí ho lehounce naťupat a štětečkem rozetřít a skvěle odvede svou práci. Vůbec nezalézá do vrásek. Pro mě je opravdu velmi milým překvapením :) Mám ho v té nejsvětlejší verzi a to je 02 - Light.

Má 3,2 g a seženete ho běžně za 239,- Kč.




Posledním produktem je pudr z řady Colorstay. Myslela jsem si, že žádný pudr už snad nemůže být jemnější než Mattitude od Astor, který mám strašně ráda, ale nejspíš může :-D Tento je naprosto ULTRA MEGA JEMNÝ! V první chvíli jsem si myslela, že je snad i trošku krémový :) Tím pádem se úžasně nanáší, nevytváří fleky a co víc, pleť nádherně zmatní a sjednotí. Mám opět nejsvětlejší odstín a to 820 - Light.

Abych jen nechválila, tak balení hodnotím spíš průměrně, určitě bych uvítala bytelnější plast, jako má např. tvářenka od Milani. Naopak ale chválím praktické zrcátko uvnitř :) 

Pudr má 8,4 g a je dostupný za 379,- Kč.



Produkty používám všechny 4 společně a dohromady se naprosto skvěle doplňují. Dlouho se mi nestalo, že by mi něco na první vyzkoušení tak skvěle padlo!

Děkuji, jestli jste dočetli až sem! :-D 

P. S.: Pokud si chcete obměnit celý svůj arzenál dekorativky na pleť, tak jděte právě do těchto čtyř miláčků, určitě budete nadšené! :)

Všechny produkty jsou k dostání i na eshopu parfumerie FAnn :)

8 komentářů:

  1. Super článek. :)
    Nemáš pocit, že by se ti po použití báze více ucpávaly póry nebo tvořilo více černých teček? Vyzkoušela jsem více bází a vždycky se mi tvořily více černé tečky, než když používám makeup samostatně.
    děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)
      ... to jsem trošku zaznamenala s tou klasickou růžovou bází od Dermacolu, s touto vůbec :)

      Vymazat
  2. Super recenze, vsechny produkty me zaujaly :) Makeup mam na wishlistu uz dlouho, no ted se tam prida jeste minimalne ta baze :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) určitě, minimálně ty dva si musíš pořídit, jsou to naprosté pecky! :)

      Vymazat
  3. Super recenze, vsechny produkty me zaujaly :) Makeup mam na wishlistu uz dlouho, no ted se tam prida jeste minimalne ta baze :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná recenze :) Po make upu pokukuji už nějakou dobu, ale nahromadilo se mi jich teď nějak hodně a tak mám na make upy stopku. Mile mě překvapil pudr a korektor, to jsem do nich netipla.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za recenzi. Určitě vyzkouším make-up. Co se týče korektoru, koukala jsme také na tenhle článek: http://www.misshablog.cz/2016/06/korektory-pro-zamaskovani-nedokonalosti.html. Třeba se vám při vybírání bude hodit :).

    OdpovědětVymazat
  6. super recenze:) a nahodou nemas vyzkyouseny i ten tuhy primer? nebude pro mastnou plet lepsi?

    OdpovědětVymazat