pátek 5. září 2014

Spotřebováno - srpen 2014

Ahoj dámy,

dnes tu pro vás mám první "spotřebováno". Je to spotřebováno za srpen a pár věciček mi tam chybí, protože jsem si tento článek vymyslela až v průběhu měsíce... ale i tak je toho dost :)


První spotřebovanou věcí je tělové mléko od Vichy. Tělové mléko jsem používala v zimě, kdy jsem s ním byla maximálně spokojená, jelikož je na suchou pokožku a v zimě na suchou pokožku trpím (asi jako většina). Dopoužívala jsem ho v létě, protože tam zbývala už jen troška a potřebovala jsem si udělat místo na nový :) na léto pro mě ale určitě není. Špatně se do normální kůže, kterou mám v létě, vstřebává a pokožka zůstane lepkavá.


Dalším produktem je čistící maska od Yves Rocher. Je určená pro problematickou pleť, kterou teď bohužel mám a vyhovuje mi. Včera jsem akorát začla používat nové balení. Není to žádná pecka, že bych musela používat pouze ji, ale byla za dobrou cenu a moje pleť na ni reaguje dobře, tak jsem si pořídila druhé balení.


Pak tu máme roztok na kontaktní čočky, o kterém jsem psala zde: Roztok na kontaktní čočky Visiomax . Mám už třetí balení a nejspíš u něj zůstanu už napořád :)


Dalším produktem je naprostý přešlap. Odlakovač od značky Sando? Nevím... prostě jsem narychlo potřebovala odlakovač, tak jsem si v Globusu čapla tento. Hrůza. Neskutečně smrdí a odlakovává taky hrozně, takže doporučuji se mu vyhnout obloukem :-D


Pak tu je sprchový gel od značky Balea - limitovaná edice po opalování. No letos "po opalování".. pouze na dovolené jsem se opalovala a asi 2x tady v Česku :-D ale je pravda, že jsem ho skoro celý na dovolené spotřebovala, takže vlastně splnil účel. Nádherně voní a je opravdu příjemný. V létě a kór po opalování nemusím moc krémové sprcháče a tak byl tento ideální :)


Dále je tu tělové mléko ze Sephory. Je to malé cestovní balení a na léto naprosto ideální. Je spíše tekutější a nádherně voní.


Dalším spotřebovaným produktem je micelární voda od Biodermy z řady pro problematickou pleť - Sébium. Micelárka byla skvělá, krásně odlíčí a pleť po ní není mastná, což mi vyhovuje. Akorát teda musím říct, že teď používám čistící emulzi od značky For Life & Madaga a asi mi vyhovuje ještě více. Uvidíme časem :)


U čištění pleti zůstaneme, tentokrát je tu dvoufázový odličovač očí od Yves Rocher. Momentálně je to moje jednička. Naprosto mi vyhovuje. Než jsem si pořídila další balení, tak jsem si koupila dvoufázový odličovač očí od Ziaji a není špatný, ale prostě pro mě je jednička ten od Yves Rocher. Přijde mi, že po tom od Ziaji mám hodně mastná víčka a celkově víc mastí.


Delší dobu si barvím vlasy na černo a tak jsem si řekla, že by to chtělo změnu. Řekla jsem si, že se sama obarvím na hnědo :-D ale jelikož nejsem kadeřnice a ani jsem si o tom nic nezjišťovala, tak jsem si prostě jen vybrala barvu - oříškově hnědou. Nabarvila se a čekalo mě to, co mě mohlo napadnout :-D odrosty chytly nádherně oříškově hnědě a zbytek vlasů zůstal černočerný. No takže jsem se ihned objednala ke kadeřnici, aby mi to zkusila spravit. Teď mám momentálně odrost tmavě hnědý a zbytek černý, ale už světlejší.. je to běh na dlouhou trať, ale vydržím to :)
No a jinak k barvě :-D Nectra color od Schwarzkopf, dostala jsem ji přímo od značky Schwarzkopf, jelikož jsem se stala VIP recenzentem. Mohli jste už vidět na mém Facebooku fotku, když balíček dorazil. Barva je super, vůbec nesmrdí, jako většina barev, hezky se nanáší a výsledek opravdu odpovídá. Jen teda pro mě velké mínus je, že se strašně brzo vymyla a začla zrzavět.


No a teď tu budou produkty, které byste tu asi nečekali (i když je to drogerie), ale prostě stojí za zmínku. 

První z nich je tekuté mýdlo od Dove. Vůně bambucké máslo a vanilka. Měla jsem už sprchový gel této vůně a nemohla jsem se ho nabažit a když jsem viděla, že se tekuté mýdlo také dělá v této variantě, tak už bylo v košíku. Je to náhradní náplň, jelikož lahvičku už mám od minulého nákupu :)


Pak tu máme zubní pasty a jedna je pro mě uplně báječná a jedna byla propadák... Začnu propadákem. Je to vzorek pasty Colgate - Sensitive Pro Relief, který jsem dostala od své zubařky. Uplně jsem se těšila, až ji dopotřebuji a vyhodím. Chuť naprosto divná a konzistence taky. Už nikdy víc. 
Za to Signal White Now uplně super, přijde mi, že po ní mám krásně vyčištěné zuby. Mám do zásoby nakoupenou i Signal White Now Gold, kterou jsem mohla také vyzkoušet ve vzorečku a naprosto mě nadchla.


Poslední věcí je Jar :-D asi byste tu nečekali výrobek na umývání nádobí, ale já ho sem prostě musím dát. Umývání nádobí je snad nejhorší ze všech domácích prací pro mě :-D ale... trošku mi tu děsnou práci teď zpříjemňoval Jar v této dokonalé vůůůni - Silk & Orchid. 


Vyzkoušeli jste nějaký zmiňovaný produkt? Jak jste spokojené či nespokojené? :)

16 komentářů:

  1. Micelárku od Biodermy a masku od Yves Rocher miluju a Barvu na vlasy jsem měla taky (to je novinka :D :D )....už mi dochází produkty :D

    Zvu k sobě na soutěž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš pravdu :) ale jak říkám, možná For Life bude pro mou pleť lepší :) uvidíme časem...

      Vymazat
  2. Přesně tuhle micerálku práve zkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. S tím odlakovačem máš naprostou pravdu - odlakovat si nehty s ním je běh na dlouhou trať. :D A s tou barvou - před pár měsíci mi chytla tmavě hnědá skoro na černo, ale neodvážila jsem se si vlasy sama zesvětlit, takže jsem šla ke kadeřnici. Ale jedno odbarvení bohužel nestačí, musím jít znovu. Černá je prostě zlo :D
    Jinak - skvělý článek! :-) Produkty jako jar apod. vůbec nevadí, i to se hodí! :D :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i ta tmavě hnědá nejde odbarvit? Tyjo, mně kadeřnice říkala, že to dělají hlavně přímo černý barvy... no jak říkáš... je to zlo :-D
      a jsem ráda, že se článek líbil :)

      Vymazat
    2. No, ona právě chytla hodně tmavě, takže se o hnědé nedá moc mluvit. :D Celkem to šlo, když mi v ten den udělala 2x odbarvovací lázeň, ale teď mám barvu, kterou jsem měla pod tou tmavou - takovou červenou. Bohužel jsem ale už měla odrůsty, které jsou teď tak nějak místy žluté. Proto tam musím jít znovu. Uvidím, jestli mi to bude stahovat ještě jednou, nebo mi to obarví rovnou na světlejší hnědou. Flekaté to sice budu mít pořád, říkala, ale aspoň bych to měla flekaté v jedné barvě! :D Pokud jsi měla rovnou černou na vlasech, tak bych určitě šla ke kadeřnici, protože na to fakt nic nechytne. -_-

      Vymazat
    3. a jak na to odbarvování reagovaly vlásky? Já se bojím, že mi je totálně zničí :( každopádně já to vidím tak, že když to nepůjde po dobrým, tak se zas obarvím zpět na černo :-D

      Vymazat
    4. No, mám je i normálně trošku suché, takže pak byly ještě sušší, ale dá se to zvládnout, když pak budeš používat účinný kondicionér. :-) A jestli používáš i masky apod. (já na to bohužel nemám moc času), tak se ti hned vlasy spraví. :-) V pondělí jdu teda na další odbarvení + i nabarvení kvůli těm žlutým místům, tak jsem zvědavá. :D

      Vymazat
  4. Tak z těchto produktů jsem nevyzkoušela žádný, ale je to slušná zásobička :) Mě se toho teď taky dost nashomáždilo, došla mi micelárka, odličovač, deodorant, antiperspirant, lak na vlasy, šampon, maska, bezoplachový balzám :D No síla, bude velký nájezd na drogerii :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a to jsem semka ještě několik věcí nezařadila, protože jsem je vyhodila :-D ... ale Ty toho máš teda taky dost :-D ... já udělala nájezd do mé skříňky, kde skladuju nakoupenou kosmetiku, jsem v tomhle blázen :-D lidi by místo do drogerie mohli chodit ke mně do skříňky :-D

      Vymazat
  5. Ahoj Klárko, děkuju za bleskové zaslání výhry a už je o ní článek u mě na blogu :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/2014/09/co-mi-dnes-prislo-postou.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Ilonko, jsem moc ráda, že Ti balíček dorazil v pořádku a udělal radost :) článek jsem sdílela na mém Fb profilu :)

      Vymazat
  6. Moc pěkná spotřeba, já jsem ze zmiňovaných produktů nezkoušela nic :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že je toho docela dost :) uvidíme, kolik toho bude za tento měsíc :) ... no vidíš, aspoň máš třeba inspiraci, co vyzkoušet a co naopak ne :)

      Vymazat
  7. pekna hrstka vyrobkov :)
    Pozyvam na konco letnu SKIN IN BLOSSOM GIVEAWAY, tu: jeej krasna je! pozyvam na giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/08/koncoletna-skin-in-blossom-giveaway.html

    OdpovědětVymazat