čtvrtek 27. září 2018

Podzimně-zimní limitovaná edice lípa Manufaktura

Přišel podzim a s ním i nová limitka od Manufaktury. Vždycky se těším na jaro a podzim, protože přichází limitky od Manufaktury a nestalo se snad ani jednou, že by mě nějaká z nich zklamala. Tentokrát mě potěšila o to víc, protože byla stejně jako na jaře ve stylu První republiky a navíc opět  s netradiční vůní. Tentokrát se jedná o edici inspirovanou národním stromem - Lípou :)



Edice Lípa obsahuje navíc i toaletní vodu, kterou bych představila jako první. Ještě nikdy jsem si nepořídila od Manufaktury toaletní vodu, i když mě kdysi lákala meruňka. 

Má krásný, jednoduchý a jemný flakonek s mašličkou. 

Vůně je to opravdu jedinečná - hřejivá, ale zároveň velmi jemná. Tím, že je tak jemná a tím, že je to toaletní voda a ne parfém, nevydrží na těle moc dlouho, což je jediné, ale poměrně podstatné mínus. Používám ji ale i večer po osprchování, abych dodala na intenzitě vůně sprchového gelu a zároveň nešla spát jako "parfumerka" :)

Vrchní tóny: jablko, mandarinka
Střední tóny: pivoňka, lipové květy
Spodní tóny: mošusy, vanilka, santalové dřevo


50 ml/575,- Kč


Druhým produktem je ochranný pleťový balzám s lípou, meruňkovým olejem a panthenolem, který jsem darovala kamarádce, protože už delší dobu používám místo pleťových krémů pouze oleje, ale po její recenzi se bojím, že tuto moji "zásadu" pouruším a poběžím si ho koupit. Prý je hutnější, ale zároveň se krásně roztírá, pleť nádherně vyživí, zhydratuje a provoní. Navíc ji skvěle připraví na make-up, jelikož se rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Podle mě značka ideál :) A balení je pro mě taky TOP. Obsahuje praktickou pumpičku, jako všechny krémy od Manufaktury :)

50ml/249,- Kč


Dalším skvělým pomocníkem na podzim je balzám na rty. Balzámy od Manufaktury zbožňuju. Jsou vždycky krásně voňavé, hezky se roztírají, protože nejsou tuhé a rty výborně vyživí. Ne na celý den, ale to ani nechci, protože díky té konzistenci a vůni si rty ráda přetírám několikrát denně :-D

4g/119,- Kč


V edici nesmí chybět ani krém na ruce, který má stejně jako fialka stylové balení. Krémy na ruce od Manufaktury nepovažuji za ty nejvýživnější na světě, ale mám je ráda už proto, že se skvěle a rychle vstřebávají a ruce dokonale provoní. U této limitky tomu není jinak. Krém je opět středně hutné konzistence, skvěle se vstřebá a zanechá ruce hebké. Na natírání rukou přes den je super, na noc používám momentálně tělové máslo také od Manufaktury z řady se solí z Mrtvého moře, to je opravdu hodně hutné a pořádně výživné :)

75ml/149,- Kč



Co nás zaujalo nejvíc, je opět sirup! Když píšu tuto recenzi, máme v něm už jen tak na jeden nápoj, takže je asi jasné, jak moc nám chutnal. Nestihli jsme ani vyzkoušet horkou verzi, ale myslím, že ji stihneme s dalším kouskem, který si prostě musíme pořídit :) Ta chuť je taková, že bych ho mohla pít klidně denně a to sladké nápoje moc nevyhledávám. Jemná, ale zároveň i sladká, prostě ji musíte vyzkoušet :-D ale upozorňuji, že na ní budete závislí!

250ml/159,- Kč



Edice obsahuje samozřejmě i sprchový gel, který je opět skvělý, nemám mu co vytknout, navíc opět s výborným vyklápěcím víčkem a třásničkou u hrdla :)

250ml/179,- Kč


Posledním produktem je tuhé mýdlo. Ano, stále jsem nepořídila mýdlenku, takže jsme ho ještě nezkoušeli, ale už ten vzhled a vůně mě láká :)

150g/139,- Kč


Co na limitku říkáte? Vyzkoušeli jste už některý z produktů? :)

8 komentářů:

  1. Manufakturu mám moc ráda, jejich krémy na ruce jsou super a ty obaly, nádhera. Kolekce lípa mě zaujala. Z jejich sirupů jsem měla kdysi hrušku a byla moc chutná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, já Manufakturu miluju! Obaly, výrobky, prodejny, prostě všechno :-D

      Vymazat
  2. To zase všechno vypadá tak skvěle! Už jenom ty obaly jsou boží:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle limitovaná edice se jim hodně povedla, ale na druhou stranu nevím jak by mi to vonělo. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to krásná jemňounká a zároveň sladká vůně, musíš očichat :) stojí za to!

      Vymazat
  4. Ahoj, dobrý den, jsme královská drogerie Xantea a dovážíme zboží z Velké Británie. Koupíte u nás ale také klasické české zboží, které v kamenných prodejnách dnes už neseženete. Nechtěla byste něco vyzkoušet a otestovat? Díky a dejte vědět na pavel@novaks.cz

    OdpovědětVymazat