sobota 9. června 2018

Noční pleťová péče s oleji Renovality

Když už jsem vám popsala moji denní péči, tak je na místě ukázat vám můj večerní rituál. Stejně jako  denní péče, bude i ta večerní hodně jednoduchá ... odličování jsem vám popisovala ve článku s čisticí péčí od Weledy, ta se nezměnila a asi dlouho nezmění. Po důkladném vyčištění pleti už na náším jen dva produkty. Moringový nebo arganový olej na celý obličej a dekolt a jelikož stále trpím na akné, tak přímo na tato místa vatovou tyčinkou aplikuji tea tree olej.


Víte, že oleje používám už hodně dlouho, ale momentálně jsem díky Instagramu podlehla šílenství okolo značky Renovality. Je to ryze ČESKÁ 100% PŘÍRODNÍ kosmetika a líbí se mi nejen jejich výrobky a jak k nim přistupují, příznivé ceny, ale především i jejich dokonalý přístup k zákazníkům. Proto se vůbec nedivím, že je o nich tolik slyšet a neskutečně jim fandím. Navíc je skvělé, že jejich portfolio neustále doplňují! :)

První produkt, který jsem si od Renovality pořídila byl Moringový olej, protože ho všichni, kteří mají problematickou pleť, tolik vychvalovali. Vůně je hodně specifická, neumím ji k ničemu přirovnat, ale vůbec mi nevadí. Barva olejíčku je lehce nazlátlá. Moringu jsem používala nejdříve samotnou. Ráno byla pleť krásně hydratovaná, naducaná a po delší době jsem začala vidět i výsledky v tom, že flíčky po akné světlaly a mizely, ale samotné akné se tvořilo dál (ano, hodně si za to můžu sama, protože moje stravování se na pleti musí podepsat), ale i tak jsem zkusila Moringu vystřídat a doplnit.



Začala jsem používat Arganový olej, který používám především na vlasy - o tom ale až příště 😊. Ten má pro změnu parfemaci nevýraznou a je o dost méně nazlátlý než Moringový. Pleť asi potřebovala změnu, protože na Argan zareagovala témeř hned. Méně akné, pleť ještě naducanější a témeř bez fleků, hezky sjednocená. Takže jsem zavedla vždy zhruba po 2-3 týdnech prostřídat s  Moringou a pleť je spokojená.



Navíc na akné vždycky použiji Tea Tree olej. Asi nemusím zmiňovat, že je hodně výrazně svěže až mentolově parfemovaný. Navíc nemá kapátko, takže ho nanáším na vatovou tyčinkou a tou "poťupu" pupínky. 



Ceny olejíčků jsou opravdu hodně nízké (Moringa a Tea Tree 349,- Kč/100 ml a Argan dokonce jen 269,- Kč/100 ml) navíc každé balení vydrží opravdu hodně dlouho. Na celý obličej vám stačí dvě kapky buď Arganu nebo Moringy a Tea Tree olejíčku taky nespotřebujete moc.

Sbírka olejíčků se mi neustále rozrůstá a navíc prý plánují vyrábět i peelingy, masky atd., takže na ně se už neskutečně těším! Co vy a Renovality? 

6 komentářů:

  1. Značku znám, ale nezkoušela jsem zatím nic. Mám hodně zásob jiné kosmetiky, ale určitě si časem něco pořídím. Oleje mám taky nejradši. Krémů mi sedělo jenom pár, ale zkrátka oleje zatím nic nepředčilo. Arganový jsem měla od Ryoru a byl super hlavně pro tu multifunkčnost. Bylo to docela velké balení, takže jsem ho používala na vlasy, pleť i tělo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem zatím nic nezkoušela a teda opravdu se mi oleje začínají líbit. :) Líbí se mi jejich balení. No budu muset něco vyzkoušet.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já Renovality miluji, používám jejich oleje a balzámy každý den :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Renovality neznám ale produkty vypadají pěkně :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  5. Mám smíšenou pleť a když jsem se dozvěděla o metodě OCM (olejové čištění pleti), hledala jsem vhodné oleje. Objevila jsem Renovality a používám jojobový+ricinový olej k čištění. Smíchám je a masíruji jimi obličej ráno i večer. Dočistím levandulovou vodou od Atoku, nanesu hyaluronové serum od Renovality, pupínky poťapám Tee trea olejem a nakonec místo krému použiju Moringový olej. Už po prvním týdnu vidím malé změny - pupinky se tvoří, pleť se čistí, takže toho stále spousta leze ven, nicméně jsem překvapená z toho, že když se něco objeví, velmi rychle se pleť regeneruje. O tom, že mě tento ranní a večerní rituál neskutečně baví, ani nebudu psát :) :)

    OdpovědětVymazat
  6. Produkty od Renovality mám veľmi rada. Oleje aj balzamy sú skvelé.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat