čtvrtek 12. října 2017

Můj super box s kosmetikou

Ahoj,

hodně z vás miluje překvapení stejně jako já, proto vám dnes odhalím novinkový box s kosmetikou, který se nazývá "Můj super box". Když jsem zahlédla, že se něco takového chystá, musela jsem si ho hned objednat. Box sliboval nejméně 10 produktů s hodnotou více než 1200,- Kč, přitom samotný box stojí 449,- Kč včetně poštovného. Jakého kosmetického nadšence by to nenalákalo :-D ?



Samotný vzhled krabice i celý vizuál se mi strašně líbí, je barevný, hravý a hlavně originální. Webovky jsou přehledné, ihned najdete, co hledáte, snadno si objednáte, takže za mě určitě palec nahoru! 

Teď už ale k samotné kosmetice.

První produkt, který mě hooodně zaujal, tak je výživný sprchový gel od značky Klorane. Tuto značku chci už dlouho vyzkoušet kvůli její vyhlášené vlasové péči, tak začnu prvně sprcháčem :) Sprchový gel je bez mýdla, obsahuje hydatační složky a je vhodný i na citlivou pokožku - super!

Cena: 160,- Kč (momentálně by měl být ve vybraných lékárnách za 119,- Kč)


Druhý velký produkt, za který jsem moc ráda, je pěna do koupele od značky Dermacol. Je to novinka, která byla mnohým blogerkám v nedávné době rozesílána a jelikož mám řadu Aroma Ritual strašně ráda, tak mě lákalo si ji pořídit. Díky boxu nemusím a zrovna v něm byla verze, kterou mám ze všech nejradši - hrozny s limetkou. 

Cena: 99,- Kč


Ziaju mám docela ráda a krémy na ruce používám denně několikrát, tak mě potěšil i krém na ruce s kozím mlékem. Tato řada s kozím mlékem je určená na hodně suchou pokožku, která je náchylná k tvorbě vrásek. Krém je navíc vhodný i na posílení nehtů. 

Cena: 69,- Kč


V boxu jsem měla i produkt navíc, což je luxusní tělový balzám Onclé s kmenovými buňkami. Má bojovat s celulitidou, striemi a vráskami. Těmto produktům moc nevěřím, ale to balení vypadá tak lákavě!

Cena: 425,- Kč


Co mě taky překvapilo a hodně potěšilo, tak je hedvábný čistící pleťový olej od Astrid. Je to novinka, kterou jsem taky viděla u plno blogerek a lákala mě vyzkoušet.

Cena: 99,90 Kč


Produkt, který mě moc nepotěšil, je krém od Mixy Hyalurogel RICH. Určitě bude super, to neříkám, je to jen můj problém, že mám momentálně pleťových krémů hodně a tak bych ho nespotřebovala. Určitě ho někomu podaruji a udělám s ním radost, protože Mixu obecně mám ráda a nejsem sama :) To stejné udělám se vzorečky, které v box taky obsahoval.

Cena: 249,- Kč


Další produkt mě taky nepotěšil. Řasenka od Oriflame The One No Compromise. Zkoušela jsem tu klasickou The One, kterou mi dala kamarádka, že ji mám zkusit, protože jí neskutečně vyhovuje. Mně s řasama nědělala vůbec nic... Tak uvidíme, co tato, ale nedávám jí moc šancí... Každopádně slibuje to stejné, co řasenka od značky Revlon, na kterou jsem nedávno psala recenzi. Nemá se drolit, rozmazávat a večer ji stačí smýt teplou vodou :)

Cena: 299,- Kč


Aby to nebylo jen o produktech, které mě nepotěšily, tak tu mám dva pytlíčkové, které mě naopak potěšily hodně. Jeden z nich je uhelná slupovací maska od značky 7th Heaven. Masky zbožňuju a neustále zkouším nové, takže se těším na tuto. Druhý pytlíček je krémovo-pěnivá sůl do koupele Medové mléko od značky Tetesept

Maska: 42,90 Kč
Sůl: 49,90 Kč


Dále jsem v boxu našla dva produkty od značky Linteo. Vatové maxi polštářky obsahující ionty stříbra. Maxi odličovací tamponky mám fakt ráda a navíc s ionty stříbra, které působí antibakteriálně? Značka ideál!

Cena: 34,90 Kč


Druhým produktem od značky Linteo byly intimní vlhčené ubrousky. Ty se hodí vždycky, takže není co dodat.

Cena: 29,- Kč


No a úplně posledním produktem byly žvýkačky Mentos Pure Fresh bez cukru s výtažkem ze zeleného čaje. Do kabelky (přebalovací tašky :-D) se budou hodit :)

Cena: 29,90 Kč


Když jsem box narychlo rozbalila, tak jsem vlastně nevěděla, jestli jsem spokojená nebo ne, ale teď, jak jsem jednotlivé produkty fotila a sepisovala článek, tak jsem spokojená hodně a určitě pokud bude zase někdy kosmetický box, tak si ho určitě objednám :)


14 komentářů:

  1. Já jsem převážně spokojená taky byla, produkty jsou určitě plně využitelné. Některé kousky mě fakt potěšily, třeba ten odličovací olej nebo pěna do vany. <3 Četla jsem nicméně dost negativních ohlasů, což na jednu stranu si myslím že je nefér, na druhou stranu třeba chápu lidi, kteří byli naštvaní, že jim v boxu chyběly produkty - to trošku nevychytali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, ten odličovací olej bude určitě super :) hnedka dneska musím vyzkoušet.. To je škoda, taky jsem to slyšela, ale paní majitelka se s tím popasovala dobře, dávala prý slevu na food box a spolu s food jim přijdou chybějící produkty ...

      Vymazat
  2. Obsah je super, škoda, že mi box úplně unikl. Snad příště :)
    Soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě :) ale bude prý bývat nepravidelně... tak sledovat jejich facebook nebo instagram ...

      Vymazat
  3. Myslím si, že se boxík celkem povedl. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super box, všechno vypadá parádně a použitelně :-) všechno bych využila. Škoda, že už je pryč, objednala jsem si aspoň ten s jídlem :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prý by možná na jaře měl být další, takže určo budu opět objednávat :)

      Vymazat
  5. zaujímavé produkty, mne sa páči hlavne krabica :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé ten box vyzerá naozaj skvelo! :) Najnovšie peny do kúpeľa od Dermacol milujem a veľmi rada ich používam :) Ostatné výrobky vyzerajú takisto perfektne.
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem na tu pěnu zvědavá :) každopádně všechno z řady Aroma Ritual mám fakt ráda ...

      Vymazat
  7. Ahoj, toto je moc hezké shrnutí. Já unboxing natáčela a teď se na blogu snažím recenzovat produkty, které už jsem měla nějakým způsobem šanci vyzkoušet. A přicházím na to, že jsem s obsahem vlastně docela spokojená, i když první dojem byl nic moc. Koukni sama, jak jsem reagovala :-D https://zmalovanaove.wordpress.com/2017/10/12/prvni-dojem-muj-super-box/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já toho zatím moc nevyzkoušela :-D ale, co jsem vyzkoušela, tak jsem s tím spokojená :) nejvíc jsem zvědavá na tu řasenku... a jdu kouknout na Tvůj článek :)

      Vymazat