pondělí 24. července 2017

Těhotenský lookbook

Ahoj,

jak si tak dávám dokupy fotky v počítači, napadlo mě udělat takový menší těhotenský lookbook... Poslední dobou mě furt každý lituje, jak musí být šílené těhotenství v létě, ale já to beru jako velkou výhodu! Především kvůli tomu, že bude mít naše malá narozeniny v létě a dnes už je jasné, že bude ve znamení lva, což jsem si moc přála. Každé znamení má něco do sebe a ne, že bych tomu rozuměla nebo se o to zajímala, ale přála jsem si to hlavně i proto, že miluji kočkovité šelmy a lev je neskutečně nádherné zvíře, ze kterého čiší ta jeho osobnost a respekt a také proto, že lidé ve znamení lva (alespoň z mých zkušeností) jsou milí, pohodoví a přátelští!

No ale o tom jsem se nechtěla vykecávat :-D chtěla jsem říct, že jsem moc ráda, že jsem těhotná v létě právě kvůli oblečení. Tím, že mi rostlo bříško poměrně rychle a už ve 3. měsíci jsem musela nosit těhotnské kalhoty a postupně mi začala být krátká i veškerá trička, musela jsem začít řešit těhotenské oblečení. Jak už jsem zmiňovala ve článku nezbytnosti v těhotenství, sehnat hezké těhotenské oblečení a za rozumnou cenu, byla fuška. Navíc, když víte, že je máte na chvíli, tak se vám za něj utrácet nechce. Tím se dostávám opět k tomu, že nejlepší je být těhotná v létě. Momentálně je většina šatů v obchodech přestřižená pod prsy, což je ideální. Nemusíte utrácet za těhu šaty (cca 2000,-), ale koupíte klasické šaty z konfekce za pár korun a skvěle do nich bříško schováte a navíc je to velmi pohodlné. 

1. Těhotenské rifle z H&M, vel. 36 a košile Next ve velikosti M



2. Šaty Lidl, vel. S a riflová bunda Lipsy London vel. 34, kabelka Carpisa



3. Šaty Happymum, vel. S



4. Šaty Lidl, vel. S




5. Šaty Pepco, vel. 164





12 komentářů:

  1. Jejda tobě to teda sluší a moc se mi líbí ty šaty to je nádhera!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) šaty je to nejpohodlnější ze všeho, takže jsem fakt ráda, že si jich užívám :)

      Vymazat
  2. Klárko, vypadáš nádherně :) a poslední fotky s manželem je kouzelná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, děkuji Ti moc!!! Tu fotku taky zbožňuju :)

      Vymazat
  3. Tobě to náramně sluší všude! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí ta poslední fotka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně taky, úplně z ní vyzařuje to štěstí, co prožíváme :)

      Vymazat
  5. Máte moc krásné fotky. My když jsme se nechávali fotit, tak jsem byla celá nateklá, takže tak pěkné fotky bohužel nemáme. I já jsem hrozně ráda nosila těhotenské šaty . Líbilo se mi, jak jsou pohodlné, nikde mě nic netlačilo a bříško v nich bylo krásně vidět. Některé šaty nosím i teď po porodu.

    OdpovědětVymazat