úterý 11. července 2017

Jak jsem využila Glanc Box Léto 2017

Ahoj,

po nějaké době zkoušení tu mám opět dojmy z Glanc Boxu, tentokrát z letní edice. První dojmy po otevření byly naprosto skvělé, protože krabice byla doslova nadupaná produkty a zrovna produkty, které jsem stejně chtěla kupovat, protože mi došly. 


První produkty, které mě hned zaujaly svou velikostí byly prací gel Persil a aviváž od Silanu. Prací gel na barevné prádlo mi akorát docházel a jelikož často používám právě Persil, tak je možné, že bych sáhla právě po téhle variantě, protože neskutečně příjemně voní. Navíc nevoní jen v balení, ale prádlo provoní na vcelku dlouhou dobu :) Má být především na odstraňování skvrn a jelikož mám teď v těhotenství stále špinavé šaty na pupku od nějakého jídla nebo vlastně od všeho, co jde :-D ... tak jsem ho mohla vyzkoušet i takto a opravdu funguje :)

Aviváže moc nepoužívám, takže to je jediná věc, kterou jsem ještě nepoužila, ale co můžu říct, tak, že ji určitě vyzkouším, protože voní opravdu dokonale!


Dále byla v boxu dvě balení WC závěsů a zrovna asi týden před tím, než přišel box, tak jsem si tyto závěsy koupila, protože byly v Teta drogerii v akci po dvou kusech v balení a líbily se mi ty barvičky :-D klasická ženská no... Tyto závěsy používáme a střídáme je s kuličkami od Bref a obojí záchod udržují opravdu hezky čistý. U těchto nových musím vyzdvihnout především výdrž! Čekala jsem, že s mou momentální frekvencí chození na záchod nevydrží ani týden a velmi mile překvapily, myslím, že jsme tam měli jeden závěs tři týdny!!!

Kdybych hodnotila vůně obou, tak je určitě lepší růžová, protože je o trošku víc intenzivnější a na WC ji chvíli cítíte, fialovou jsem necítila vůbec.


Pokud mě nějaký čas sledujete, tak víte, že pasty Signal z řady White Now kupuji stále dokola, jelikož nám neskutečně vyhovuje, jak zuby hezky vyčistí a na chvíli i vybělí. Popravdě jsem tuto CC pastu objevila až díky boxu a jsem moc ráda, že v něm byla. Za normální cenu bych ji totiž nekoupila - 149,- Kč!!! Upřímně mi ale přijde, že dělá stejný efekt, jak ostatní White Now pasty, které jsou o polovinu levnější, takže se k ní vracet nebudeme. Pokud byste ji ale chtěli vyzkoušet, v Teta drogerii jsou teď všechny pasty Signal o 50% levnější - já si už nakoupila pěknou zásobu :-D

No.. nejprve mě zaujal i kartáček od značky Signal, ale jelikož mám teď dost citlivé dásně a musím používat ty nejměkčí kartáčky, tak jsem ho dala manželovi. Ten s ním není až tak moc spokojený, protože je dost velký a hrubší než kartáčky Curaprox, které běžně používá, takže je super, že ho mohl vyzkoušet, ale určitě příště zůstane u své osvědčené značky :)



Poslední dvě věci, které byly v boxu, jsou plátýnková hydratační maska od Dermacol a lak na nehty od Catrice. O obou produktech je teď poslední dobou všude slyšet a já je doposud nezkusila, takže mě potěšilo, že byly v boxu. O masce se tady nebudu rozepisovat, protože chystám speciál o maskách, který by snad do konce měsíce měl vyjít tady na blogu :)

O čem se vám ale musím zmínit už zde, je novinkový lak na nehty od Catrice. V první řadě bych uvítala nějakou pastelovou nebo výraznou letní barvičku, červených laků mám opravdu hodně, ale jsem ráda, že v boxu vůbec nějaký byl a já ho mohla vyzkoušet. Zrovna tento odstín má skvělé krytí, takže jsem si po dlouhé době nalakovala pouze jednu vrstvu. Nikde neflekatí a nedělá šmouhy. Navíc se s ním hezky manipuluje, protože sundáte hranaté víčko a pod ním se skrývá klasické, které se dobře drží. Určitě to není moje poslední barva z této kolekce laků.





Celkově jste asi všichni pochopili, že jsem s boxem nadmíru spokojená a už se zase těším na další.

Pro informaci - box má hodnotu neuvěřitelných 719,- Kč a to do ceny započítávám pouze produkty a nezapočítvám poštovné a balné.

Taky jste si ho objednali? Jak jste produkty využili? :)

10 komentářů:

  1. S boxíkem bych já osobně byla spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. S boxem bych byla opravdu spokojená, krásně využitelné věci.

    OdpovědětVymazat
  3. Box by se mi určitě líbilm minimálně Persil a Silan bych určitě využila, protože je na praní používám pravidelně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ten Silan asi taky začnu používat, protože ta vůně je prostě božská :)

      Vymazat
  4. Glanc Box jsem si tentokrát neobjednala, ale musím uznat, že jsou to samé skvělé a praktické věci. Jen ten rudý lak by asi nebyl úplně pro mě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :) tentokrát se trefili téměř na 100%, což je fakt umění se zavděčit všem :)

      Vymazat
  5. Box jsem objednala a byla moooc spokojená, viz článek na blogu. Naprosto všechny věci využiji, a to moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že? Je naprosto skvělej, těším se na příští :) snad bude aspoň na stejné úrovni jako tento ...

      Vymazat