pátek 23. června 2017

Česká pleťová kosmetika Essenté + Giveaway


Ahoj,


na tento článek jsem se opravdu těšila, jelikož jak víte, strašně ráda zkouším přírodní nebo Českou kosmetiku a ještě, když zjistím, že se vyrovná dražším nebo zahraničním značkám a mohu vám ji doporučit, tak mám o to větší radost. Nebudu ale předbíhat a nejprve vám představím značku Essenté, kterou jsem donedávna vůbec neznala a objevila jsem ji úplnou náhodou, když se ke mně dostal vzoreček hydratační masky. Ležela mi doma několik týdnů, né-li měsíců, jelikož "pytlíčkových" vzorečků mám doma šíleně moc a většinu z nich rozdávám. Naštěstí tento jsem nikomu nedala a jeden den, kdy byla má pleť unavená a potřebovala povzbudit, jsem si vzpomněla na tento pytlíček a dala si masku. Upřímně v té době jsem o značce nic nevěděla a nedávala masce tak velké naděje. O to větší bylo mé překvapení po smytí masky z pleti. Pleť byla neskutečně hydratovaná, hebká a "napumpovaná". 

Tak jsem si o značce a produktech začala zjišťovat víc. Jak už jsem naznačila, tak se jedná o Českou kosmetiku, jejíž vývoj i výroba probíhá na území České republiky :) Kosmetika značky Essenté splňuje mezinárodní kritéria pro označení kosmeceutikum - tedy kosmetika nejvyšší kvality. A pokud by vás zajímalo ještě více, mrkněte na jejich oficiální web

Vyzkoušela jsem od této značky dva produkty a asi se nebudete divit, že jedním z nich byla právě hydratační maska, o které jsem mluvila na začátku a druhým produktem krém z řady na problematickou a aknózní pleť. 


Oba produkty mají bílá, jednoduchá balení se stříbrnými víčky, liší se pouze barvou nápisů dle jednotlivých řad. Navíc oba produkty mají pumpičky, takže značka ideál, nemusíte do ničeho sahat prsty nebo špachtličkami.

Každý typ pleti je potřeba hydratovat, především teď v létě např. po opalování. Skvělým pomocníkem je tato krémová hydratační maska. Pleti dodává potřebnou vlhkost a proto máte po použití pocit napumpované pleti. Nanáší se podobně jako krém, jen ve větší vrstvě. Má i podobnou, jen trošku hutnější, konzistenci. Po nanesení na pleť ji přiklopíte fólií a necháte cca 10-15 minut působit, já osobně nechávám těch 15 minut a poté ji klasicky smyju. Po smytí máte nanést krém podle typu pleti, já tedy nanáším zklidňující krém na problematickou pokožku.



Vždycky jsem používala hodně drastické krémy proti tvorbě akné a divila se, že sice pupínky mizí, pleť je zmatněná, ale je jaksi bez života. Proč asi? Protože ty drastické krémy jí šíleně vysušovaly a tvořila se mi suchá místa. Tento krém je ale jiný. Je určený na problematickou pleť se sklonem k tvorbě akné, ale nejen, že pleť zmatňuje a zabraňuje další tvorbě akné, zároveň pleť hydratuje a zjemňuje! A to je právě to, co problematická pleť potřebuje. Takže vy, které máte problémy s akné, nezapomeňte pleť i hydratovat, nebo to budete mít jako já, budete mít pleť zmatněnou, méně pupínků, ale stále bude vypadat nezdravě!




Giveaway

Aby i někdo z vás mohl otestovat značku Essenté na vlastní kůži, připravily jsme se zástupkyní značky soutěž o denní krém s SPF 15, který se v těchto parných dnech bude určitě hodit :)

Bližší info o krému naleznete zde.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. 
1) Sledovat můj blog na některé ze sociálních sítí (Instagram, Facebook nebo přímo zde)
2) Sledovat Instagram značky Essenté

Do komentáře mi napište, zda značku znáte, popř. jak vás zaujala a samozřejmě kontakt na vás .

Soutěž běží od dnešního dne až do 7. 7. 2017 a poté vyhlásím výherce přímo zde na blogu.
(Zdroj: www.essente.cz)

11 komentářů:

  1. GFC Miška
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    Dala jsem sledování na IG
    Značku vůbec neznám a je to pro mě nová značka. Krémy vypadají hodně dobře, na akné trpím. :)

    OdpovědětVymazat
  2. GFC Tereza blog
    IG terezablog0
    terezablog0@gmail.com
    Značku neznám, ale obaly vypadají moc krásně , navíc ještě když je česká? Paráda, moc ráda bych ho vyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  3. GFC: Peťuška
    IG: _p_e_t_u_s_k_a

    značku vôôôbec nepoznám, ale vyzerá dobre... tak čisto... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji jako Barbora Hápová :). Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale už jsem o ní zaslechla a i podle tvé recenze vypadá dobře, takže by mě to docela lákalo :)

    OdpovědětVymazat
  5. GFC - Kristýna Košuličová
    IG - kiki_kosulicova
    tynka.kosulicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. GFC: Veronika Pospíchalová
    IG - tookky888
    O této značce slyším poprvé, ale ráda zkouším nové věci :)
    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. gfc nikola benko
    ig queenikyofficial
    tuto znacku nepoznam ,ale nicomu sa nebranim :)
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  8. tuhle značku neznám, bohužel ig nemám. Blog sleduji jak na fb, tak i zde.
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Bohužel jsem o teto značce nikdy neslyšela i když rada podporim "domácí" značky:) ale popravdě me ta značka velice zaujala, a líbí se mi ze se da objednat i vzorecek protože ja mám citlivou a pleť a člověk asi nechce investovat do něčeho co možná ani nebude vyhovující. Urcitentu značku vyzkousim,tesim se na to:)
    PS.moc pěkná recenze:)
    czajlik.boglarka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Značku jsem do této chvíle neznala. Produkty vypadaji elegantně :) Ráda bych vyzkoušela po tvé kladné osobní zkušenosti :)

    kristyna.loukotova@seznam.cz
    sleduji IG

    OdpovědětVymazat
  11. Essente jsem objevila cca před rokem a od té doby nepoužívám v podstatě nic jiného, poprvé jsem našla něco co pomáhá na akné, intenzívní booster a čistící gel s Aha kyselinou je pro mě top! Doporučuji :)

    OdpovědětVymazat