sobota 8. dubna 2017

Sedmikrásková řada na pleť Manufaktura

Krásnou, i když zamračenou, sobotu všem :)

když už nemáme venku sluníčkové jaro, tak aspoň v dnešním článku ... Dnes vám chci popovídat o mých zkušenostech se sedmikráskovou pleťovou řadou od Manufaktury. O tělové limitce Sedmikráska jste si už mohli přečíst zde



Pleťová řada obsahuje nově celkem 5 produktů, z nichž já tu mám tři a to hydratační pleťový fluid, peelingovou hydratační masku a pleťový olejový elixír. 

Nejvíce ze všeho jsem se těšila na pleťový olej, protože po zkušenostech s marulovým jsem se do pleťovch olejů zamilovala :)

Má nádherné skleněné balení s pipetkou. Pokud má nějaká lahvička pipetku, tak se do ní zamilovávám automaticky, nevím, proč mi to přijde tak rozkošný! :-D 

Jako celá sedmikrásková řada, voní i olej jemně, čistě a svěže. Nanáším ho vždycky na noc po použití peelingu a fluidu a ráno se probudím s nádherně jemnou, vypnutou, zdravou a naducanou pletí! Prostě úžas!



Další produkt, ze kterého jsem naprosto odvařená, i když jsem měla předsudky a myslela si, že to nebude nic pro mě, je peelingová hydratační maska. Maska má světlounce bahnitou barvu :-D vlastně trošku i konzistenci má jako jemné bahýnko :-D a obsahuje malé peelingové částečky. Nejprve masku vmasíruji do pleti - udělám si lehký peeling, pak nechám 5-10 minut působit a pak spláchnu. Pleť je nádherně vyčištěná, jemná a hlavně NENÍ ZARUDLÁ!!! Prostě pecka!!!





Posledním produktem, bez kterého bych se možná i obešla, je pleťový fluid. Má super balení s pumpičkou, pomocí níž se krém hezky dávkuje. Má i jemnou konzistenci, která se do pleti ihned vstřebá, ale nějaké velké účinky u něj nevidím. Samotný bych ho určitě nevyužila, ale jelikož ho používám po použití masky a před nanesením oleje, tak se tato trojka skvěle doplní :)



Doufám, že jsem vám vnesla do toho zataženého dne aspoň trošku sluníčka a určitě mi dejte vědět, zda máte Sedmikrásku od Manufaktury vyzkoušenou, nebo, jestli vás zaujala a chystáte se ji vyzkoušet :)

8 komentářů:

  1. Ta maska se mi hodně líbí. 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, ta mě překvapila ze všech tří výrobků nejvíc :) je fakt boží!

      Vymazat
  2. Každý pěje chvály a já se do toho obchodu ještě nedokopala.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je chyba :-D já bych v tom obchodě nejradši bydlela :-D

      Vymazat
  3. Sedmikráska se povedla! Já měla pleťový elixír, ten byl super. Dokonce mi na něj chodila i mamča :D

    Březen 2017 | Kosmetické oblíbenosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to se nedivím, že Ti na něj chodila, je naprosto boží :)

      Vymazat
  4. Ouu, krásná řada :) Peelingovou masku potřebujuu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ji mám už skoro spotřebovanou a určitě si půjdu pro další :-D

      Vymazat