pátek 17. března 2017

Sephora cream lip stain

Krásný pátek,

jak jsem už avizovala na instagramu, dnešní článek se bude věnovat rtům a to konkrétně novému odstínu tekuté rtěnky od Sephory. Po dlouhém vybírání a přebírání jsem zvolila odstín 38 - Sweet Raspberry. Je to nádherná tmavá růžovo-fialová barvička, kterou naprosto zbožňuji nejen na rtech.


Tuto rtěnku opěvuje nejedna blogerka a proto jsem byla zvědavá, jak na tom bude s konzistencí, pigmentací i výdrží, protože s tekutou matnou rtěnkou od NYX, kterou mám mimochodem ve skoro stejném odstínu (Praha), jsem velmi spokojená a už pokukuji po dalších odstínech. 

Aplikátor je klasický pěnový, jako jste zvyklé u tekutých rtěnek, takže tam není co hodnotit.


Barva je nádherně sytá, NEFLEKATÍ!!!, což je u takto výrazné barvy jedna z nejdůležitějších vlastností. Hezky se roztírá a chvíli po nanesení úplně zaschne a přijde mi, že zrovna tento odstín, nevím, jak je to u ostatních, po zaschnutí trošku změní odstín, konkrétně tento více zrůžoví. Na rtech mi vydrží celou pracovní dobu, ani po obědě a svačinkách si rty nemusím vůbec opravovat. Rty si trošku přejedu jen před cestou domů, protože v koutcích barva pomaličku mizí. Když si rty doopravím, tak mi přijde, že teprve tehdy se začnou trošku stahovat a není to už nejpříjemnější a mám tendenci si je olizovat a nevypadá to dobře. Takže pokud se někam po práci chystám, rty si úplně odlíčím a nalíčím znovu :) Jinak během dne nemám pocit pnutí a vlastně rtěnku na rtech vůbec necítím.

Celkově jsem s ní naprosto spoojená a používám ji vždycky, když mám chuť na něco výrazného a zároveň potřebuji, abych se nemusela stále kontrolovat a upravovat :)

Cena: 290,- Kč


17 komentářů:

  1. Jejda, to je krásný odstín! Strašně ti sluší, vypadáš krásně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je nádherný :) přesně moje barvička ... moc děkuji :)

      Vymazat
  2. Teda to je nádherný odstín! Moc ti to sluší!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný odstín, když jsem koukala na swatch video GetTheLouk, tak 38 byla barva, která mě hodně zaujala. Sluší Ti Klárko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) ještě se mi líbila 19 a tu jsem brala kámošce ... taky miluje výrazné do fialova barvičky :)

      Vymazat
  4. No tak tohle je nádherný odstín! :)

    OdpovědětVymazat
  5. No tak to je nádherný odstín! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na ten odstín jsem koukala taky. Je naprosto boží. Hrozně mě zaujala i tmavě fialová a teď řeším dilema, zda si koupit podobnou rtěnku od NYXu nebo sáhnout po Sephoře.

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu tmavě fialovou jsem brala kamarádce a vypadá skvěle! Doporučuji obě :-D mám i NYX i Sephoru a obě jsou skvělé... od NYXu mám i matnou tuhou rtěnku a taky je boží!

      Vymazat
  7. Naozaj krásny odtieň, určite sa po týchto rúžoch poobzerám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě :) nejžádanější je odstín č. 13, na který si taky brousím zuby, ale tento je opravdu dokonalý!

      Vymazat
  8. Krásný odstín a moc ti sluší. Já jsem si teď pořídila vyhlášenou 13 a 5, zatím jsem je zkoušela jenom jednou, ale myslím, že budu spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si taky myslím :) ta konzistence, pigmentace a výdrž jsou naprosto dokonalé!

      Vymazat