pátek 12. září 2014

Výlet do Prahy na tiskovku Dove 2. část

Ahoj :) 

dnes tu mám v podstatě takový pokračovací článek z mého výletu do Prahy na tiskovku Dove. Tiskovka skončila před 13:00 hod a já jsem byla domluvená s kamarádkou, která žije v Praze, že se uvidíme. Jenže končila v práci až v 16:00, tak jsem na ni jela počkat do Palladia :)

No a jelikož jsem měla tolik času, tak jsem se šla "podívat" do obchodů :) 

Nejprve jsem zašla do pár obchodů s oblečením, ale nějak se mi nic nelíbilo až v Ann Christine jsem uviděla výprodejový stojan s plavkama a jelikož plavky a boty si koupím vždycky, když vlezu do nákupáku, tak to byla jasná volba. Uviděla jsem krásně žluté vršky od plavek s volánky a jelikož mám doma už podobný spodek od kamarádky, která prodává Next, tak jsem si je šla vyzkoušet. Podprsenkový vršek mi seděl lépe, ale ten volánek divně odstával, tak jsem si vzala trojúhelníčkový. 


No a nezůstalo jen u vršku, mrkla jsem i na spodní díly. Zaujaly mě dva bílé a nakonec zvítězil obyčejný s malým volánkem po bocích. Dal by se nosit i s tímto žlutým vrškem, ale já ho plánuji nosit s vrchním dílu z Nextu.


No a jak už jsem zmínila, tak nejčastěji nakupuji plavky a boty, takže moje cesta pokračovala do Office Shoes, kde probíhaly výprodeje letních bot. U mě zvítězily tyto gumové žabky s kytičkou :)


No a pak jsem šla samozřejmě i do DMka okouknout, co je nového a narazila jsem na řasenky za neuvěřitelných 39,- Kč od S-he, měli více variant a jelikož já sama pro sebe teď žádnou nepotřebuji, tak jsem vybrala vhodnou pro mou mamku a k tomu jsem si vzala měsíční čočky Visiomax, jelikož jejich roztok jsem už několikrát zmiňovala a moc mi vyhovuje :)


Pak už jsem ani nikam nechtěla jít, jenže jsem uviděla slečny, co si nesou taštičky z LUSHe a tak mi došlo, že vlastně v Palladiu je Lush a že bych se tam mohla jít podívat. Vlezla jsem tam, ani jsem se pořádně nerozkoukala a už se mi začla věnovat milá paní a začly jsme se spolu bavit o mém velkém problému a tím je akné. Hned mi doporučila produkty vhodné pro mou pleť a tím byla peelingová roláda Dark Angels a pleťová voda Breath of Fresh Air, ale myslím si, že pro mou pleť by byla vhodnější Tea Tree Water, ale nevím, jsou to moje první výrobky od značky Lush a uvidíme, jak moje pleť bude reagovat :) Navíc paní byla kosmetička a jak jsme se daly do řeči, tak mi poradila i další produkty z www.safecosmetics.cz, které pomohly jí, když také vysadila antikoncepci.


A to je z nákupů všechno a teď už jen pár foteček z procházky Prahou...


cestou jsme potkaly s kamarádkou i fanoušky z Nizozemska...


Celý den byl naprosto skvělý a moc jsem si ho užila, ale když jsem sedla do autobusu, tak jsem se už těšila, až budu doma v posteli, jelikož jsem byla strašně unavená z toho běhání po Praze :)

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. jé, to jsem moc ráda, že se líbí :) většinou mám totiž uplně jiný styl jak všichni ostatní: mašličky, kytičky, volánky :-D

      Vymazat
  2. Nakoupila si samé krásné věci, ten žlutý vršek je naprosto dokonalý :) Moc hezké fotky :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je nádhernej, i když je to trošku jiný odstín, než spodek, ale stejně jak budou plavky mokré, tak budou mít zase jinou barvu :) a navíc stál každý plavkový díl 29,- Kč :-D

      Vymazat
  3. Ty žluté plavky jsou krásné! :) Čočky z DM mě taky lákají, vycházejí cenově mnohem levněji než ty, které používám teď.
    Ráda bych pozvala tebe a tvé čtenářky na giveaway, pokud máš zájem: http://kiss-beauty.blogspot.cz/2014/08/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, vycházejí o dost levněji, navíc když je nějaká akce, jak třeba teď -25% na DM značky, tak uplně.. uvidíme, jak mi budou vyhovovat :) určitě dám vědět...

      Vymazat