neděle 14. září 2014

Srovnání mono stínů MUA a GS

Ahoj :)

dneska jsem se rozhodla, že udělám takové menší srovnání mono stínů v bílé perleťové barvě. Mám tu mono stín od MUA, který jsem koupila v 50% akci za 22,- Kč a stín od Gabrielly Salvete, který jsem vyhrála k otestování, ale běžně je k dostání tuším za 79,- Kč. Každý stín má 2g a je v hezkém plastovém balení. Gabriella má ale obal rozhodně bytelnější.


Teď už ale k jednotlivým stínům. Stín od MUA je v odstínu 2 - Pearl. Na to, že je světlý, tak má skvělou pigmentaci a je úžasně máslovitý, tudíž vůbec nepráší.




Stín od Gabrielly je v odstínu 07 a oproti MUA je spíše prášivější a pigmentace je horší, jelikož obsahuje hodně shimmeru, na fotku jsem ho navrstvila, aby barvička hezky vynikla.




Závěrem:
Mně bližší je určitě stín od MUA, jelikož je, jak už jsem zmiňovala, krásně máslovitý, nepráší a tím pádem se mi skvěle nanáší na víčko. Navíc běžně stojí 44,- Kč a to je opravdu skvělá cena. Stín od Gabrielly také není vůbec špatný, má určitě bytelnější balení a někomu více vyhovuje prášivější konzistence.

Pod oční stíny používám vždy bázi, kterou jsem měla v Ladyboxu a je naprosto úžasná. Je od značky LaSplash a má houbičkový aplikátor jak některé lesky na rty či korektory. S touto bází mi všechny moje stíny vydrží celý den a to mám víčka spíše mastnější, takže za mě je to naprostá jednička :)


A co vy? Zkoušely jste, dámy, některý z těchto stínů nebo máte jiné oblíbence? Používáte bázi pod oční stíny, popř. jakou? 

a malá perlička na závěr .... když jsem už dříve fotila produkty, tak si naše koťata oblíbila stín od MUA :)


11 komentářů:

  1. Bázi pod oční stíny nepoužívám, ale plánuji si nějakou pořídit :) Stíny od MUA mám a s pigmentací jsem moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud uvažuješ o bázi, tak tuto můžu na 100% doporučit, žádné zápory u ní nevidím :) vlastně možná jedno malé mínus je, že má šíleně dlouhé "víčko", takže se hůře skladuje v kosmetické taštičce :)

      Vymazat
  2. To video je rozkošné :D Z těchto stínů jsem žádný nezkoušela, nejsem moc stínová, ale teď jsem si koupila bázi od Dermacolu, tak možná začnu nějaké nosit :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky právě nejsem moc stínová, nosím spíše výjimečně, ale říkala jsem si, že na podzim stíny nosit začnu :) jinak ta báze od Dermacolu mi vůbec nevyhovovala, i když Dermacol všeobecně mám moc ráda...

      Vymazat
  3. MUA stíny jsou nejlepší! Jsou krásně máslovité, celý den drží, mě i bez báze... :)

    www.janadvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně :) plánuji si kupovat i nějaké paletky, ale když jsem objednávala v té 50% akci, tak byly všechny vyprodané ... mimochodem ... nedivím se :-D

      Vymazat
  4. Ten stín od MUA se mi líbí o hodně víc. Já ráda používám stín od Essence, který je spíš do béžova, ale je taky super, můžeš mrknout na článek ;-) http://enjoycosmetics.blogspot.cz/2014/08/essence-mono-ocni-stiny.html

    Bázi mám teď od Dermacolu a jsem také moc spokojená, opět článek :-D

    http://enjoycosmetics.blogspot.cz/2014/09/dermacol-baze-pod-ocni-stiny.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty stíny od Essence nevypadají vůbec zle :) děkuji za tip... každopádně ta báze od Dermacolu, jak jsem psala už v odpovědi výše, tak mi vůbec nevyhovovala :(

      Vymazat
    2. Akorát že Essence jednou za čas mění sortiment a mám pocit, že momentálně tyto stíny v prodeji nejsou... ale třeba je zase někdy vrátí ;-)

      Vymazat
  5. Konkrétně tento stín od Gabrielly, ale jiný odstín, je neuvěřitelně prášivý, ale já vždy před nanášením stínu oklepávám štětec a tím ho nemám naprášený pod okem. Takže ve finále mi to zas tak nevadí. Mají strašně krásné odstíny i přes jejich prášivost určitě ještě po nějakém šáhnu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, to já taky vždycky oklepávám :) to mají... ale na nějakém blogu jsem viděla, že ty tmavší stíny nejsou až tak dobře pigmentované, ale nemám s nimi zkušenost, tak nemůžu posoudit :)

      Vymazat