úterý 5. srpna 2014

Podkladová báze pod řasenku Dermacol

Na konci června jsem byla vybrána mezi 15 výherců na Fb stránkách Dermacolu: Dermacol FAN CLUB (klik) v soutěži o nejlepší název pro blog, který bude bude psát přímo Dermacol.

Měla jsem strašnou radost, jelikož výhrou byla krásná růžová kosmetická taštička, která obsahovala podkladovou bázi pod řasenku a řasenku 1000 Lashers :)


Taštička se mnou od prvního dne, co mi přišla, cestuje k rodičům, na výlety i na dovolenou. Je tak akorát pro moji dekorativku na cesty :)

Řasenku jsem ještě nezkoušela, jelikož se mi doma nahromadilo tolik řasenek, že je musím spotřebovávat od těch nejstarších. Podkladovou bázi jsem ale ihned v červnu začala testovat. Měla jsem na ni zálusk od chvíle, co se objevila v drogeii, ale po těch neutrálních a negativních recenzích, co jsem všude četla, jsem se rozhodla nekoupit.

Teď už ale k samotné bázi...

Takže nejprve k obalu. Obal mě zaujal hned na první pohled. Působí velmi luxusně. Kombinace bílé a růžové se mi prostě líbí :) 


Kartáček má plastový. Plastové kartáčky mi u řasenek většinou vyhovují, tudíž i tento u báze mi velmi vyhovuje, řasy krásně oddělí, prodlouží, natočí a hlavně neslepí :)


Oficiální popis báze ze stránek Dermacolu (klik) 

"Řasy okamžitě maximalizuje a zesiluje účinek řasenky. Řasy prodlouží,zhustí (dodá objem i těm nejtenčím řasám) a natočí je. Plastový kartáček s hřebínkem odděluje jednotlivé řasy, uvolňuje na ně optimální množství hmoty a umožňuje tak její precizní nanesení od kořínků řas až ke konečkům. Rychleschnoucí krémová textura nevytváří žmolky, nedrolí se a neopadává. Speciální vosky a polymery zlepšují přilnavost k řasám, zpevňují je a fixují jejich natočení. Glycerin a arabská guma podporují hydrataci."


Jelikož jsem byla velmi skeptická k této bázi, tak mě velmi potěšila. Opravdu poznám, když bázi použiji nebo nepoužiji. S bází se mnohem lépe nanáší řasenka, jelikož jsou řasy už připravené na její aplikaci, jsou krásně prodloužené a oddělené. 

Cena: 229,- Kč

Perlička na závěr :)

Když mi výhra přišla, přítel se hned ptal, co mi to přišlo, tak jsem říkala, že dvě řasenky a kosmetická taštička, tak to odkýval a dobrý. No a pak jsem se začala chystat, nanesla bázi (řasy jsou tudíž uplně bílé) a přijdu k němu říkám: "podívej, to je ta nová řasenka... dobrý, že?" Chudák celej ztuhnul a nevěděl co říct :-D ... pak jsem mu samozřejmě řekla, že na tuto bázi se řasena teprve bude nanášet, tak si oddechl :-D

A co vy? Používáte tuto bázi? :)

2 komentáře:

  1. Gratuluju k výhře .) Báze vypadá zajímavě, ale ta cena už se mi tolik nezamlouvá :D A super perlička na závěr :D

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) ... no právě, ta cena se mi taky nelíbí, ale bývá často v akci za 169,-, to už je lepší :) ... škoda, že ten jeho výraz nemám natočenej :-D ... třeba příště :-D

      Vymazat