sobota 23. srpna 2014

Antiperspiranty Dove Maximum Protection

Ahoj :)

dnes jsem se rozhodla, že vám sepíši samostatný článek o antiperspirantech Dove Maximum Protection, jelikož když jsem tento antiperspirant zmínila v březnovém článku zde: Moje nej deodoranty a antiperspiranty, nemohla jsem moc ověřit, jak si poradí oproti antiperspirantům a deodorantům, co používám běžně (spíš používala jsem než jsem objevila Maximum Protection), jelikož se v zimě téměř nepotím ... No .. takže asi tušíte, co bude následovat :)

Jak už jsem psala v březnu a jak asi už většina víte, Maximum Protection vyrábí Dove a Rexona. Já jsem zatím zkoušela pouze od Dove, jelikož mají tu výhodu, že obsahují 1/4 hydratačního krému oproti Rexoně. Dove má nyní už tři druhy. Poslední přibyl v červnu letošního roku a je s vůní granátového jablka a citronové verbeny. Tuto novinku mi spolu s dalšími výrobky od Dove zaslala paní z PR oddělení této značky. Momentálně novou vůni zkouším, ale já na tyto svěží vůně (hlavně citrusové) moc nejsem, takže nová vůně mě nezaujala. Naštěstí, jelikož se tyto antiperspiranty nanáší večer před spaním, tak do rána "vyvoní" a zůstane jen účinek, takže určitě ji vypotřebuji, ale z těchto tří druhů mi voní nejméně.



Zatím jsem vždy měla jen neparfémovanou modrou variantu Original Clean a ta mi vyhovuje na 100%. Teď jsem si ji koupila znovu a dokoupila zelenou variantu Go Fresh - okurka a zelený čaj, abych vyzkoušela všechny tři varianty.



No a teď k účinku. Za mě je to naprostá jednička. Ze všech antiperspirantů a deodorantů mi v létě zabírá pouze Maximum Protection. Zkoušela jsem i Garnier Neo. Aplikace a konzistence naprosto super, ale účinek téměř žádný :-/ a to upozorňuji, že se extra nepotím. 

Jak jsem již několikrát zmínila, tak se tyto antiperspirační krémy nanáší večer po osprchování a ráno už žádný deodorant ani antiperspirant nemusíte použít. Je to z toho důvodu, že v noci má tělo uplně jinou teplotu a nejméně se potíme, tím pádem mohou účinné složky lépe proniknout do pokožky a vsáknout se. To mínus, které jsem již také uváděla v předešlém článku je to, že zanechává bílé skvrny na oblečení. Díky tomu nanášení večer mi to ale až tak nevadí, jelikož mám kdyžtak bílé šmouchy na noční košilce a ráno, když se oblékám, tak už žádné bílé fleky na oblečení nezůstanou :) Druhé mínus je bohužel taky cena. Stojí 159-169,- Kč, když ale vychytáte akce jak já, tak se okolo 100-120,- Kč dají pořídit, což za ten účinek podle mě stojí :)

A co vy? Máte zkušenost s antiperspiračními krémy Maximum Protection? Nebo máte jiné oblíbence?




7 komentářů:

  1. Super tip, chtěla jsem vyzkoušet tu Rexonu právě, ale zatím jsem nekoupila nic, tak možná mrknu i na Dove :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkem dost lidí právě říká, že po té Rexoně je pálí podpaží, ale prý víc zabírá... já se až tak nepotím, tak mi naprosto dostačuje Dove :)

      Vymazat
  2. Taky jsem dříve používala tuhé antiperspiranty, ale kvůli flekům na oblečení jsem je bohužel vyměnila. Ale jejich účinek se popřít nedá, to je fakt. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on právě není tuhý :) on je to antiperspirační krém :) takže se krásně rozetře a vstřebá a mám po něm krásně hebké podpaží... ale prostě ty bílé fleky dělá i když se vstřebá :( ... no ale který nedělá? :)

      Vymazat
  3. Já jsem používala antiperspiranty ve spreji, ale dělalo to celkem fleky, takže jsem zkusila ten zelený dove a je naprosto super, už ho měnit nehodlám :)

    tickerlocky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, po tom, co jsem z každé strany slyšela na antiperspirant Rexona Maximum Protection jen samou chválu, jsem se rozhodla, že jej také vyzkouším. V DM jsem ho objevila za 120Kč, což není moc a kdyby to mělo vyřešit mé problémy s nadměrným pocením, tak by to stálo rozhodně za to. Nanesla jsem ho večer před spaním (vůbec nepálel) i ráno - příjemně voněl. Ale jakmile jsem vyrazila ven, tak se objevily zase ty nepříjemné "koláče" a co se týče vůně, tak antiperspiranty Adidas mě v tomto ohledu ochrání líp.
    Takže za mě nedoporučuji, ale věřím, že pro slečny, které se moc nepotí, může být dobrý, i když ta cena je možná příliš vysoká.
    Terka

    OdpovědětVymazat