pondělí 23. června 2014

Suchý šampon Dove

Ne vždy máme čas, chuť, či možnost si umýt vlasy klasickým způsobem, tak hledáme způsob, jak tento proces nahradit, aby byl výsledek stejný nebo alespoň podobný. Klasické suché šampony pro mě byly vždy pasé, jelikož mám tmavé vlasy a v nich je prostě klasický bílý prášek (myslím tím suchý šampon Amica) vždy vidět. 

Suchý šampon od Dove má balení připomínající lak na vlasy. Obal šamponu je jednoduchý, elegantní a bytelný. Aplikuje se také podobně jako lak na vlasy, nejprve se musí nastříkat na mastné vlasy ze vzdálenosti cca 20 cm, pak vmasírovat do vlasů, aby sprej vstřebal mastnotu a pak už jen pořádně vyčesat.

Pro mě je velkou výhodou, že je tento suchý šampon vhodný i pro tmavé vlasy, jelikož nezanechává bílý film!

No a teď od teorie k praxi :)

Nejprve foto před s mastnými ulízanými vlasy ...

Následuje aplikace spreje...

A nakonec finální výsledek...

Je to moje první aplikace, takže to bude chtít ještě doladit a naučit se s ním pracovat.. Určitě mi to netrvalo minutu, jak uvádí Dove a finální výsledek taky není uplně top, ale samotný šampon je opravdu super, krásně vstřebá mastnotu, vlasy nadýchá a provoní. Vůně šamponu je naprosto úžasná!!!

Závěrem malé doporučení: až si budete druhý den mýt vlasy klasickým způsobem, pořádně suchý šampon vymyjte, nebo se vám stane to, co mě a po vysušení ručníkem zjistíte, že máte ve vlasech bílé drobečky (zbytky suchého šamponu)...

Balení má 200 ml a stojí cca 135,- Kč. Já ho kupovala se 40% slevou v Intersparu a tak mě vyšel na zhruba 80,- Kč. V DM mají akci, že při uplatnění 50 bodů získáte 40% slevu na veškeré výrobky Dove :)

Používáte suché šampony, popř. jaké? :)

2 komentáře:

  1. Ahoj, dnes jsem viděla tvé video. Suchý šampon Batiste používám už několik let kupuji si rovnou velké balení u nás se dá koupit za 99,- což je podle mně skvělá cena :-).. neměnila bych :-). Pro mně je úžasný a nepostradatelný :-). Používám odstín Medium brunette...a na tvé tmavé vlasy doporučuji Dark a deep brown :-)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, moc děkuji za radu, určo po něm mrknu... moc suché šampony nepoužívám, ale je dobré ho mít doma, vždycky není čas si umýt vlasy klasicky :)

      Vymazat