středa 25. června 2014

Roztok na kontaktní čočky Visiomax (DM)

Dneska tu mám jeden článek pro nositelky kontaktních čoček. Přijde mi, že stále jen dokupuji roztoky na čočky - asi mám velkou spotřebu... a ono to leze dost do peněz, když jeden velký roztok vyjde cca na 300-400,- Kč.

Když na Facebookových stránkách zveřejnila drogerie DM, že zařazují do sortimentu roztoky na čočky, tak jsem byla trošku skeptická, ale když jsem do DM šla nakupovat, tak jsem si řekla, že za tu cenu 
(129,- Kč/360 ml) ho vyzkouším :) V DM, kterou jsem navštívila, byly 3 varianty, tak jsem si vzala tu (cenově) prostřední, jelikož ta nejlevnější varianta (99,- Kč) dle popisku neslouží k čištění ani dezinfenci čoček, ale pouze k opláchnutí a následnému nasazení a to je podle mě zbytečné. Ta nejdražší varianta (tuším 199,-) obsahovala i kyselinu hyaluronovou pro lepší zvlhčení a komfortnější nošení kontaktních čoček.


A výsledek? 
Jsem moc ráda, že jsem roztok vyzkoušela, jelikož mně opravdu na 100% vyhovuje... nepálí mě v očích jako jeden z nejdražších roztoků (SoloCare) a je srovnatelný s mým dosavadním roztokem (Opti free Pure Moist), možná bych řekla, že i o něco lepší, jelikož mi přijde, že čočky mnohem líp vyčistí. Takže příště možná ještě vyzkouším i ten nejdražší s kyselinou hyaluronovou, ať vidím srovnání :) každopádně precházím od "optikových" roztoků k roztokům z DM.

Závěrem:
Určitě nemusí vyhovovat každému, jelikož každý máme jinak citlivé oči, ale pro mě je to naprostá jednička za tu cenu!!! Za mě jednoznačně doporučuji!!!

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. snad ti bude taky vyhovovat :) já jsem opravdu ráda, že ho zařadili do sortimentu :)

      Vymazat
  2. Já používám jen ten za 99, nemám problém

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu? Já se ho bála vzít, že je určený pouze k oplachování čoček ...

      Vymazat
  3. Muzu se zeptat, pouzivate mesicni kontaktni cocky? Stale vam vyhovuje tento roztok? Je nejaky rozdil ve zvlhceni cocky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už mám asi tak 7. balení ... né-li víc :) vyhovuje mi naprosto dokonale.. používám měsíční kontaktní čočky také od této značky :)

      Vymazat
  4. Muzu se zeptat, pouzivate mesicni kontaktni cocky? Stale vam vyhovuje tento roztok? Je nejaky rozdil ve zvlhceni cocky?

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za názor. Začala jsem nosit čočky a ty roztoky jdou opravdu do peněz. Tak jsem ráda, že Visiomax už někdo vyzkoušel a napsal o tom :)

    OdpovědětVymazat