středa 4. června 2014

Laky na nehty Dermacol One Coat

V dnešním článku se budu věnovat lakům na nehty od značky Dermacol - One Coat. Nedávno jsem sundala gelové nehty, tak si dávám dokupy svoje přírodní nehty pomocí diamantové péče od Gabriella Salvete a dokupuji barevné láčky. Před gelovými nehty byly moje oblíbené laky od značky Dermacol, krásně kryjí a mají širokou paletu nádherných barviček. Měla jsem již ve sbírce laky v odstínech 110 a 113 a teď měli v Tetě drogerii akci 1+1 na laky One Coat, tak jsem dokoupila barvičky 108 a 105, všechny jsou do růžova, ale každý je uplně jiný :)


... pro představu jsem se vám pokusila přiblížit odstíny na následující fotečce


Jak jsem již zmínila, laky krásně kryjí, na lahvičce uvádí dokonce, že kryjí v jedné vrstvě, ale já jsem stejně zvyklá dávat vrstvy dvě. Navíc mám opravdu zničené nehty, tak mi ty dvě vrstvy aspoň zakryjí ten nerovný povrch. Štěteček je taky výborný, je silnější, netřepí se a prostě se mi s ním dobře pracuje :)

Nehty mám nyní nalakované odstínem č. 105, který je prostě dokonalý. Všechny kamarádky se mě ptají, co je to za lak, že vypadá nádherně a že ho chtějí taky :)


Takže pokud hledáte kvalitní krycí lak v nádherných barvách, doporučuji laky na nehty od Dermacolu - One Coat!

A co vy? Máte zkušenost s těmito laky? :)


2 komentáře:

  1. Jojojojo! a znova JO! Tyhle laky zbožňuju :3
    http://nialsfashmania.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat