pátek 27. června 2014

Ladybox - červen 2014

Milé dámy,

dnes tu pro vás mám odhalení červnového Ladyboxu. Po otevření krásné růžové krabičky mě čekal tento pohled:

Úvodní dopis a představení produktů:


Prvním produktem, na který jsem se opravdu velmi těšila byl lesk na rty značky Inglot. Doufala jsem, že to nebude balení do Freedom systému, ale bohužel je, takže buď budu muset dokoupit, nebo nevím, jak ho budu skladovat. Na barvičku se ovšem těším, v krabičce jsem našla odstín č. 202, který je krásně červeno-růžový. Produkt, který doplňuje tento lesk na rty, je štětec na rty přímo od značky Ladybox. Z toho jsem zatím trošku rozpačitá, tak uvidíme, jak bude fungovat :)


Druhou věcí byl sprchový gel Palmolive se 100% výtažky z makadamiového oleje a kakaa. Tento produkt bych uplně z Ladyboxu vynechala, jelikož Palmolive je běžně dostupná značka v každé drogerii či supermarketu. Vůně je krásná a chápu, že je to jejich novinka, ale přijde mi to zbytečné ho dávat do Ladyboxu, kde čekám především objevování neznámých nebo běžně nedostupných značek. Navíc v létě bych čekala když už, tak ovocnou variantu. 



Na co jsem se dále těšila, tak byla péče na vlasy značky Philip B. Čekala jsem cestovní balení, jelikož je to velmi drahá značka, ale přišly pouze dva vzorečky. První je vzoreček kondicionéru a další je vzoreček šamponu, na úvodní kartičce jsou fotky přiřazeny produktům naopak, tak pozor :)


Poslední věcí z Ladyboxu je kosmetická taštička Dara Bags. Doufala jsem, že dostanu nějakou do růžova nebo fialova, jelikož to jsou prostě moje nej barvičky. Přišla taštička do modra, ale aspoň v té větší variantě a s hezkým vzorem, takže jsem vlastně spokojená.





Navíc jsem objednávala boxík v den, kdy se přidával do Ladyboxu produkt navíc a tím byla báze pod oční stíny LASplash, jelikož s žádnou bází pod oční stíny doposud nejsem spokojená.


Takže za mě určitě spokojenost s boxíkem, ale kdybych neobjednávala s bází pod oční stíny, tak by to taková pecka asi nebyla... Moje shrnutí: Palmolive bych vynechala nebo vyměnila za letní vůni, Inglot bych brala v balení, které se lépe skladuje a balení vlasové péče bych trošku zvětšila, abychom i my, co máme dlouhé a husté vlasy vzorečky vyzkoušely :)


A co vy říkáte na červnový Ladybox?

2 komentáře:

  1. Chtěla jsem objednat kvůli taštičce, ale když jsem si pak uvědomila, že mi nemusí přijít zrovna líbivý vzor.. Dobře jsem udělala :) Ostatní produkty mě vůbec nezaujaly...
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nalákala barva na rty Inglot v kelímku (i když to nakonec barva není a ani není v kelímku) a pak ta báze pod oční stíny, kterou jsem včera hned vyzkoušela a po prvním použití musím říct, že opravdu funguje a zatím jsem spokojená :) a k té taštičce... doufala jsem v nějaký růžový či fialový vzor, ale bylo mi jasné, že to bych měla moc velké štěstí a když to vidím u ostatních, jaké měly vzory (s pavouky, s pastelkami atd..), tak jsem ráda za tu moji, takže ve finálě vlastně docela spokojenost :)

      Vymazat