středa 16. dubna 2014

Pomocníci s mastnou pletí

V poslední době se mi šíleně změnila pleť ze smíšené na mastnou a tudíž jsem začla obměňovat i veškeré přípravky na pleť. Dlouho jsem se rozhodovala, zda si pořídit řadu Normaderm od Vichy nebo řadu Sébium od Biodermy a jak vidíte, tak zvítězila Bioderma :)


Pořídila jsem si micelární vodu Sébium H2O a matující krém Sébium Mat. Uvažuji i o nedávné novince a tou je maska z řady Sébium, ale bojím se, abych nebyla po této trojici naopak už hodně vysušená, tak uvidíme. Obojí používám krátce, takže zatím vám prozradím moje první dojmy :)

Micelárka i krém mají nádhernou jemnou vůni a skvěle se dle mého názoru doplňují.

Je to moje vůbec první micelárka, jelikož jsem měla vždycky radši pleťová čistící mléka, ale teď jsem potřebovala pleť opravdu hodně zmatnit, tak to byla jasná volba a jsem za ni opravdu ráda, jelikož pleť je po ní nádherně očištěná a navíc nepůsobí leskle. Neodličuji si s ní oči, protože na oči jsem zvyklá používat dvoufázový odličovač očí od Yves Rocher.

Balení jsem si pořídila 500 ml se skvělým dávkovačem, stačí párkrát "pumpnout" a mám přesně tolik, kolik potřebuji.


Krémík Sébium Mat je ve 40 ml balení s klasickým dávkováním. Krémík má lehkou krémovo-gelovou konzistenci a neucpává póry. Používám ho i jako podklad pod make-up a musím říct, že mi opravdu vyhovuje. Pleť je po něm krásně zmatněná a hebká.



První dojmy z této dvojice jsou skvělé a oba přípravky splnily moje očekávání a doporučuji těm, co mají stejný problém jako já a tím je mastná pleť :)

1 komentář:

  1. Micelárku Bioderma mám veľmi rada, pekne vonia, make-up odličuje bez ťažkostí, s odlíčením očí má trochu problém, ale dá sa to zvládnuť a navyše pleť po nej nie je mastná.Bianka

    OdpovědětVymazat