úterý 13. listopadu 2018

Tipy na Vánoční dárky pro muže

Jak jsem slibovala, mám tu další tipy na dárky, tentokrát pro muže. Je jasné, že každý je úplně jiný, líbí se mu jiné věci, má odlišné koníčky a proto většina z tipů nebude úplně konkrétní, abyste si je mohly přetransformovat přesně na toho muže, kterému chcete dárek kupovat :) Hodně se budu ale odrážet od zkušeností s dárky pro manžela, protože za těch skoro 10 let, co jsme spolu, jsem toho vymýšlela a pořizovala už opravdu hodně :)

1. Zážitek
S manželem rádi cestujeme, takže jako první mě napadl cestovatelský zážitek. Samozřejmě nemáme neomezený rozpočet, jako většina z nás, takže nějakou větší dovolenou bych bez toho, aniž by si toho manžel všiml, pořídit nemůžu, ale pokud pokud váš muž miluje cestování, poznávání, tak určitě neprohloupíte s poukazem na víkendový pobyt na nějakém zajímavém místě s možností poznat okolí, popř. i v nějakém wellness hotelu, protože odpočinek potřebuje si myslím každý :)

2. Wellness, masáž 
Když už jsme u toho odpočinku, tak pokud nechcete kupovat zrovna pobytový balíček, myslím, že ani poukaz do soukromé vířivky nebo na masáž žádný muž neodmítne.

3. Jídlo
Asi každý chlap miluje jídlo, takže buď můžete zvolit opět formu poukazu do vaší oblíbené restaurace, nebo můžete nakoupit to, co má rád nejvíce a vytvořit ze všeho dárkový balíček. Můžete to pojmout i tématicky - např. pořídíte jen různé klobásky (samozřejmě trvanlivé :-D), sýry, apod.. Můj muž miluje sladkosti, takže když má svátek, narozeniny apod., mám v tom jasno. Koupím tunu sladkostí a je spokojenost na obou stranách :-D 

4. Pití
Když už zmiňuji jídlo, nesmím vynechat ani pití. Většina chlapů miluje pivo nebo víno, nebo obojí - ten můj je zrovna na obojí :-D Pokud máte doma pivaře, tak zajděte do nějaké pivotéky, malého pivovaru a vyberte ty největší speciality a vytvořte mu balíček :) Jestliže je váš muž vinař, určitě nepohrdne nějakým dobrým vínem a pokud je i na sladší vína, doporučuji slámové nebo ledové. 
Abychom tu neměli jen alkohol, věřím, že mnoho chlapů potěší i výborná káva. My jsme zrovna ty typy, kteří rádi ochutnávají různé druhy káv, takže u nás je skvělým dárkem i káva z nějaké, většinou menší, pražírny :)

5. Oblečení
Měkké dárky, to většinou ocení jen málokterý chlap, naštěstí, ten můj ano a tím, že máme hodně podobný vkus, se téměř vždy i trefím a muž je nadšený. Poslední dobou se tomu oblečení tedy vyhýbám, protože od té doby, co máme malou, nakupuji jen pro ni a po oblečení pro dospělé se až tak nekoukám a upřímně ani moc nevím, co se nosí, tak ho nechávám, ať si vybere sám :) Kupuji mu max. spodní prádlo, protože u toho jsem si jistá, co je mu pohodlné a na něm se móda moc neprojevuje :) Takže pokud jste na tom podobně, tak třeba k nějakému dárku pořiďte jen spodní prádlo nebo nějaké vtipné ponožky.

6. Módní doplňky
Můj muž nerad nosí šály (nechápu, já bych se bez nich neobešla) a tak jsem jeden rok zkusila koupit šálu, párkrát si ji vzal, asi abych nebyla smutná a od té doby leží v šatní skříni a opět chodí bez, takže to mi neprošlo, ale pokud vaši muži rádi nosí čepice a šály, tak si myslím, že je to super tip! Co byla ale trefa do černého, byla taška přes rameno. Bylo to v době, kdy si manžel koupil svůj první telefon obřích rozměrů (Samsung Galaxy Note) :-D - teď už je takto velká většina telefonů - a začal řešit, že se mu nevejde do kapsy - hurá! Nesnáším, když chlapi nosí v kapsách peněženky nebo telefony, vypadá to fakt otřesně! Takže přišla na řadu taška. Taška tak velká jen, aby se tam vešel mobil a peněženka :) Doporučuji mrknout na taška Calvin Klein nebo Tommy Hilfiger, mají opravdu velký výběr!
(Zdroj: www.mode.cz)


7. Šperky a hodinky
Myslím si, že šperky nebo hodinky jsou další klasika a proto je nesmím opomenout :) Ale není to levná záležitost, proto si myslím, že musíte daného chlapa dobře znát, abyste dobře odhadly jeho vkus :) Nebo... pokud po nějakých hodinkách nebo špercích pokukoval na společných nákupech, máte vyhráno :)

8. Kosmetika
Určitě každá z nás už někdy nějakému chlapovi kupovala k Vánocům, narozeninám nebo k jiné příležitosti, parfém :) Ani já nejsem výjimkou a kupovala jsem ho několikrát nejen manželovi, ale i ostatním chlapům v rodině. Přijde mi, že u chlapů to není tak těžké odhadnout, co tomu danému bude vonět tak, jak u ženských :) Za poslední dobu nás oba s manželem nejvíce uchvátil Invictus od Paco Rabanne. Určitě doporučuji očichat v pafrumerii :)

(Zdroj: www.notino.cz)

U nás je poslední roky "tradicí" nakupovat dárky v Manufaktuře. Nejen, že miluji ten jejich nádherně vyladěný a provoněný obchod, ale miluju limitky a celkově dárkové balíčky od nich. Limitky mají i pro chlapy! Ta letošní je s motivem historického letadla vydaná ke 100. výročí založení našeho státu. Vůni nemám opět co vytknout! Sprchový gel má opět super otvírání, toaletní voda krásný a jednoduchý obal, černý čaj s červeným pepřem a chmelem je podle mě pro chlapy trefa do černého :-D a balzám po holení pleť skvěle dezinfikuje a zjemní! Navíc k sadě můžete dokoupit dárkové balení se stejným designem a máte opravdu nádherný dárek!








9. Elektronika
S tou je to u nás na pořizování horší, jelikož já nejsem vůbec technický typ a novinky a vychytávky v elektronice má v malíčku manžel, takže já kupuji buď jen přímo určitou věc, kterou má vybranou, nebo ode mě dostal už dvakrát zastřihovač vlasů, jelikož si vlasy stříhá jedině sám - tip na zastřihovač  bude brzy v samostatném článku :)
Co je ale super tipem nejen pro pány - kávovar! Pokud jste stejní milovníci kávy, jako my, tak vašeho chlapa určitě potěší. U nás to bylo tedy obráceně a kávovar jsem dostala já od něj - za porod :-D já vím, netradiční, ale originální. Na šperky si nepotrpím, kytice od muže dostávám hodně často, takže věděl, že na 1000% ocením kávovar a taky, že ano. Kávovar je jeden ze spotřebičů, který u nás frčí minimálně 1xdenně :) Věděli jsme, že v našem vlastním bytě budeme chtít bílou kuchyň a bílé spotřebiče a proto byla jasná volba, koupit bílý :) Mluvili jsme o něm už hodně dlouho, takže přesně věděl, který by se mi líbil nejen vzhledově, ale i funkčně. Je to typ Delonghi Magnifica S a pokud mi to čas dovolí, určitě bych i na něj ráda sepsala recenci ještě do Vánoc,  jelikož jsem koukala, že se teď prodává za hooodně výhodnou cenu - místo cca 13 tis za 7.500,- :)


10. Koníček
Pokud má obdarovaný chlap nějakého dalšího koníčka, máte vždycky jasný tip, co mu udělá zaručeně radost :) Jen musíte přesně vědět, co ještě k té činnosti nemá. Například, pokud rád čte, tak se netrefit do knížky, kterou už vlastní :)

Určitě je těch tipů daleko více, ale to bych tu byla s vypisováním do Vánoc a nestihla nakoupit ty letošní dárky :-D 

Budu ráda i za vaše tipy pro páááány :) třeba se ještě inspiruji!


10 komentářů:

  1. To jsou super tipy, pro chlapy to je vždy oříšek něco vybrat :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Super skvělý kávovar by určitě uvítal můj muž :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hele kávovar je docela dobrý tip. Trochu ale přemýšlím, zda spíš místo automatu nepořídit kapslový od DeLonghi? Nemáš možnost porovnání?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, aby se co nejvíce snažil, aby ho změnil a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto úžasnému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně zkusit, protože jsem byl zoufalý a nezbyl jsem na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám roky

    Představil jsem mu mnoho párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Jsem pevně přesvědčen, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  5. To třeba nejsou vůbec špatné tipy. :-) Díky za inspiraci. Já se teda poměrně často snažím dávat spíš praktické dárky. Špatné v tomto ohledu nejsou například doplňky stravy. Právě jedné kamarádce jsem nedávno udělala radost hned několika od Harmonela a prý je moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím slečno Klárko, je vidět, že máme podobný problém. Jsem s manželem už 23 let a každým rokem je vymýšlení vánočních dárků složitější a složitější. Není to tím, že bych ho neznala (chraň bůh!), ale spíš už má vše potřebné. Je to můj spokojený milý. Přesto se v listopadu vždy rozmýšlím, čím ho obdarovat. Vloni jsem šla na slevovykupon.net a koukala po nejnovějších slevách. A nakonec mu pořídila krokoměr. Měl obrovskou radost.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Já teď přemýšlím nad něčím originálním a to konkrténě letem stíhačkou máte s tím někdo tady zkušenosti? Myslíte si, že se to za tu cenu oplatí? Předem děkuji.

    OdpovědětVymazat
  8. U nás je to těžké. Každý rok před vánoci řeším, co koupit. A nikdy nevím. Pak mi něco padne do oka a koupím. Letos se mi zalíbila autokosmetika tady. Takže je to jasný dárek.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky by se mi hodilo vědět, co pro chlapa, protože fakt nevím. Vloni jsem mu dala poukaz na masáže pro muže. To si docela užil. Ve vší počestnosti samozřejmě. Máme v tomhle ale poměrně otevřený vztah, takže to nějak neřeším. A on to neřeší u mě. :) Ale letos? Jsem fakt bezradná. Asi to dopadne tak, že mu koupím nějaké LP desky. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vtipný vánoční dárek je originální nápad, který přináší úsměv na tvář a dobrou náladu. Skvělý způsob, jak udělat někomu den svým humorem a kreativitou. Určitě stojí za to zkusit.Tato originální překvapení přináší smích a radost na vánoční stůl. Pro ty, kteří hledají zábavný způsob, jak udělat svým blízkým smích na tváři, je to ta správná volba. Vánoce jsou o radosti, a tento dárek to rozhodně dodá.

    OdpovědětVymazat