čtvrtek 19. července 2018

Choco balzám od Renovality na suchou kůži

Na suchou kůži jsem doteď používala skin food od Weledy (článek zde), ale momentálně pro vás mám další skvělý a hlavně opět přírodní tip! Značka Renovality nemá ve svém portfoliu jen oleje, ale i dva balzámy. Momentálně tedy nedostupné na oficiálních stránkách, ale četla jsem, že by měly být opět brzy skladem a pokud nechcete čekat, u jiných prodejců jsem koukala, že je mají ještě dostupné. Já nejradši nakupuji přímo na eshopu Renovality, protože mají hodně často skvělé akce. Např. teď jsem kupovala v akci 3+1 olej opuncie zdarma! Mimochodem opuncie je nejvzácnějším a nejdražším olejem v jejich nabídce :) Zpět k balzámům... vyzkoušela jsem choco balzám, ale ten druhý, mimi balzám, si určitě taky pořídím.


Když mi balzám přišel a vybalila jsem ho z krabice, tak mě mile překvapilo balení, protože jsem počítala, že bude menší, nějak jsem se nedívala na objem. Představte si běžný pleťový krém, protože ty mají taky většinou 50 ml :) a také mě potěšilo, že stejně jako u olejíčků je balení bytelné, skleněné a minimalistické.

Hned po otevření mě omámila nádherná čokoládová vůně (pokud mě dobře znáte, víte, že čokoláda je moje závislost :) ). Hned jsem si vybavila pravé kakao nebo hodně kvalitní čokoládu. Balzám obsahuje pouze kakaové máslo, včelí vosk a mandlový olej. Žádné konzervanty a barviva. 

A co vás kromě dokonalého složení určitě potěší je cena 249,- Kč!


Balzám je tuhé konzistence, ale ihned po nabrání se mezi prsty krásně rozpouští a tím pádem se příjemně roztírá. Pokud nanesete během dne jemnější vrstvu, tak se i hezky vstřebá a nebudete mastné, ale já mám ráda si večer po osprchování nanést silnější vrstvu na suchá místa i ruce a jít spát. Nejen, že je pokožka nádherně provoněná, ale ráno i dokonale vláčná a zhydratovaná.



Balzám je možné použít i na děti, ale jelikož Miušce bude teprve rok, tak si nějak netroufám a počkám si na ten mimi balzám :)

Máte balzám vyzkoušený? :) Nebo jaký výrobek používáte na suchou pokožku vy? 



10 komentářů:

  1. Balzám vůbec neznám, ale na suchou pokožku musí být určitě skvělý :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Je úžasný, já ho miluji, teď jsem ho půjčovala i kamarádce a taky chválila, a ta vůně , to je prostě luxus. Já ho používám na celé tělo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď? Nejen, že je skvěle funkční, ale ta vůůůůně <3

      Vymazat
  3. Značku mám a už dlouho si plánuji něco co od pořídit. Tento balzám vypadá krásně, dokážu si představit skvělou vůni. Plusové body vidím v jednoduchém složení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně, to složení je pecka :) Renovality je prostě závislost... brzy budou články s dalšími produkty, protože v naší koupelně začíná tato značka převládat :-D

      Vymazat
  4. Čoko balzám je skvělý, ráda ho používám i jen tak očichávám, je to jako droga :-) i ostatní olejíčky, které nejsou tak mastné, protože ten mastný pocit na pokožce nemusím...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tos vystihla, je to droga :-D ta vůně je prostě nejdokonalejší!

      Vymazat