čtvrtek 7. června 2018

Péče o pleť Aqua Mineral

Značka Aqua Mineral mě uchvátila svou luxusní tělovou péčí a tak jsem chtěla vyzkoušet i tu pleťovou. 

Noční péči jsem vám popisovala už na Instagramu - skládá se pouze z olejíčků, ale na den jsem zatím stále zůstala věrná krémům a proto jsem si vybrala dva produkty této značky - omlazující sérum a hydratační denní krém pro normální až mastnou pleť.



I když modrou barvu úplně nemiluji, tak k této značce a produktům se prostě hodí a vypadá naprosto božsky! Navíc obaly jsou velmi kvalitní, skleněné doplněné o lehký plast.

Nejprve začnu sérem Youth Essence Serum, protože sérum nanáším jako první. Asi vás nepřekvapí, že vyzdvihnu aplikátor - pumpičku :) Ano, všechno s pumpičkou miluji a přijde mi to velmi praktické a navíc i hygienické. Konzistenci séra bych přirovnala k bázi pod make-up, např. Satin Base od Dermacolu. Takže pleť nádherně zjemní, vyhladí a navíc i provoní :) Na dotek je pleť až sametově jemná!



Druhým produktem je denní hydratační krém Optima Hydrating Day Cream For Normal To Oily Skin, který bohužel pumpičku nemá :-D na druhou stranu, jak jsem psala výše, působí velmi luxusně a po dlouhé době mám zase "kelímkový" krém :) Konzistenci krému bych přirovnala k našlehané smetaně. Dokonale lehký, ale zároveň vysoce hydratační, co víc si přát. Opět velmi luxusně parfemovaný, což by na druhou stranu mohlo někomu vadit, ale já jsem si tuto vůni zamilovala. Trvalo mi si zvyknout, že to, co tak nádherně voní, je moje pleť. Stále jsem čichala k Miušce, čím  voní, než mi došlo, že ta vůně nejde od ní :) 

Pokud nemáte mastnější pleť jako já, ale sušší, mají v nabídce i variantu pro normální až suchou pleť.


Kombinace séra a krému je ideální nejen na dny, kdy se nelíčím, ale je skvělá i jako báze pod make-up, jelikož pleť nádherně vyhladí a připraví na další kroky :) Takže já jsem moc ráda, že toto kombo mám a doufám, že mi vydrží co nejdéle, protože co si budeme povídat, cena není úplně nejnižší :)


Pokud chcete také zkusit luxusní pleťovku, mrkněte do Fann parfumerií, jelikož tam právě po celý červen probíhá Festival péče a líčení a tím pádem ji pořídíte o 20% levněji :) Sérum i krém jsou nyní za 875,- Kč/ks místo 1250,-, to už je pořádný rozdíl!

Jakou denní pleťovku používáte vy? :)

3 komentáře:

  1. produkty na prvý pohľad vyzerajú veľmi hydratačne a určite by sa hodili na moju suchú pleť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty obaly jsou krásné, působí vážně luxusně:D.

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí jejich obaly, vypadají dobře i samotné produkty :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat