úterý 3. dubna 2018

Léčivý zázrak jménem Weleda Skin Food

Původně jsem tento článek vůbec neměla v plánu, protože skin food používám už hodně dlouho, ale teď mi tak pomohl, že se musím podělit :)

Jak asi mnozí víte, tak jsme se opět stěhovali (snad už naposled :-D) ... a i když většinu práce udělal manžel, když jsme s Miuškou spaly, dostala moje kůže na rukou zabrat. Několikrát denně jsem vytírala, utírala prach, balila věci do krabic a tím, že máme malou, tak jsem se logicky i tisíckrát denně umývala, abych na ni nesahala špinavá nebo od saponátů. Ruce jsem měla tak přesušené, že se mi vytvořily trhliny až do krve a nic na ně nezabíralo. Hned mě napadl skin food, ale v té hromadě krabic s kosmetikou jsem si nemohla uvědomit, kam jsem ho dala, takže jsem chvíli používala Miušky měsíčkový krém od Weledy a nebyl vůbec špatný, určitě mi dost pomohl, ale stále to chtělo větší kalibr. Naštěstí jsem při třídění věcí konečně našla skin food a to byla trefa do černého. Ihned večer po koupeli jsem si namazala celé ruce a šla spát.. ráno mě čekalo neskutečné překvapení, rány zacelené, neobolely a zhruba po pěti dnech vůbec nevím, že jsem na rukou měla něco tak nepříjemného.





Takže Skin Foode, díky!





9 komentářů:

  1. Taky ho mám ráda a taky mi nejvíc vyhovuje na ruce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to pecka! Když se objeví nějaké suché místo, ihned po něm sahám :)

      Vymazat
  2. Skin Food mám teď právě na nočním stolku :-) je vážně skvělý, na ruce, na obličej, ... na všechno!
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na můj mastný obličej se ho bojím používat, ale pro sušší pleť jsem na něj slyšela samou chválu :)

      Vymazat
  3. Klárko, skin food mám i já, spokojená jsem moc. Používám ho nejčastěji na chodidla, už mám druhé balení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento chci rozhodně vyzkoušet, hodně mě láká. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Toto je asi fakt najlepší krém na svete. Ja si ho kupujem každú zimu dookola. Krásne vonia a poradí si fakt s kadečím.

    OdpovědětVymazat