čtvrtek 18. ledna 2018

Ze soukromí: Tipy na personalizované dárky

Ahoj,

od té doby, co máme malou a projíždím si v noci při kojení Instagram, nestačím se divit, co je v dnešní době možné sehnat :) Jelikož zanedlouho budeme chystat Miušce vlastní pokojíček, tak si ukládám různé tipy na vybavení a doplňky a nejen to. Hlavně jsem narazila na plno úžasných tipů na dárky. Jelikož hodně lidí v mém okolí Instagram nemá nebo nemá tolik času, jako já teď, rozhodla jsem se nějaké tipy s vámi sdílet - ano, už je po Vánocích, ale třeba budou mít vaše děti nebo děti ve vaší rodině brzy svátek, narozeniny, nebo se nějaké kamarádce narodí miminko, tak se můžete inspirovat u mě.

Rozhodla jsem se sdílet hlavně ty originální, přesně "na míru" pro určité miminko. Máme úžasnou rodinu a kamarády, kteří nás znají, takže dostáváme pro malou dárky především s motivy králíčků, protože vědí, že je zbožňujeme a jednoho živého ušáka máme i doma :) Dostáváme ale i dárky, které jsou vyrobené přímo pro Miu. Jsou to nejen dárky vlastnoručně vyráběné, jako deky, svetříky, čepičky, capáčky atd., ale jsou to i dárky, které jsou vyrobené někým jiným, ale také přímo pro ni.

Pokud umíte plést, tak si myslím, že především teď v zimě, uděláte rodičům radost, když pro jejich miminko upletete čepičku nebo capáčky. Pokud jste ještě šikovnější, tak můžete uháčkovat nějakou hračku. Nám tyto věci zajišťuje moje neskutečně šikovná babička. Je to originální a zároveň praktické.


Další vlastnoručně vyráběný personalizovaný dárek jste už u mě mohli vidět na Instagramu a na Facebooku. Je to lapač snů, který Miušce vyrobila naše skvělá kamarádka! Nikdy jsem neviděla hezčí. A to je přesně ono. Je naprosto úžasné, jak nás kamarádi znají a tím pádem ví, čím nám udělají radost. Samozřejmě né každý ho umí vyrobit (já bych to nezvládla ani za nic) a proto je plno těch, které to umí a pokud nikoho takového v okolí nemáte a nemáte ani Instagram, kde byste si někoho takového mohli najít, Fler je plný šikovných ženských, které vám lapač přímo na míru vyrobí :)


Jeden dárek, vyrobený přímo pro ni, dostala Miuška hned po narození od další z našich úžasných kamarádek. Nechala jí vyrobit body se jménem, ale ne ledajaké :) S kamínky Preciosa, protože ví, že všechno třpytivé naprosto miluju! Takové body a nejen je, vyrábí shineandshine.cz.


Když už jsme u těch personalizovaných bodyček, tak na Vánoce jsem pro malou nechala vyrobit body s nápisem Miušky první Vánoce. Na stránce mojeprvniroky.cz můžete objednat body nejen k Vánocům, ale i k narození, k narozeninám nebo jen tak :)



Dárek, který dostala Mia na Vánoce od babičky, je personalizovaná deka. Obsahuje nejen jméno a datum narození, ale i čas narození, míry a znamení zvěrokruhu. Podle mě je to opět nádherný tip na dárek, který nejen rodičům připomíná, kdy to jejich štěstí přišlo na svět :) Navíc je vyrobená z příjemného měkoučkého materiálu a je kupovaná na eshopu babygift.sk.



Miuška dostala i klipy na dudlík s jejím jménem, ale dudlík nepoužíváme, tak přívěšky využijeme jinde. Jeden jsme už využili a dali jsme ho kamarádce, která nám vyráběla lapač snů a zakomponovala ho do něj a ten druhý ještě čeká na své využití :) Personalizovat jdou nejen klipy na dudlík, ale například i kousátka. My jsme kupovali dvě kousátka, nakonec jsme si vybrali z nabídky, jen jsme si řekli, jaký tvar dřevěného komponentu budeme chtít. Byla možnost přidat i jméno, ale to se nám tam nehodilo :) Kousátko na míru je ale podle mě taky skvělý dárek a u nás momentálně kousátka frčí :) Máme je z Facebookového obchůdku U Kuličky.





Další super tip je opět z Instagramu a měl v naší rodině velký úspěch. Opět při kojení jsem narazila na fotky knížek přímo se jménem dítěte, tak jsem zapátrala a objevila jsem nakladatelství Modrý slon, které mimo jiné vyrábí osobní knihy. Nabízí knihy pro všechny věkové skupiny. Objednávala jsem leporelo pro Miu a pro naše dva synovce a pro neteř jsem objednávala už klasickou knížku, jelikož je starší. U leporela zadáte pouze jméno dítěte a další tvary, které si přejete využít a u knížek pro starší děti zadáte i město, ve kterém se dítě narodilo nebo v něm žije. Potom se hlavním hrdinou stane uvedené dítko a příběh se odehrává v jeho městě. 



Na Instagramu v anketě jste mi odpovídali, že máte personalizované věci, především dárky, rádi, tak doufám, že vás článek bavil a třeba i inspiroval :) Budu ráda, když mi napíšete vaše tipy na osobní dárečky, přece jen máme teď v okolí plno miminek a těhotných a ráda dávám originální dárky.

6 komentářů:

  1. Miuska je kouzelna, nadherna holcicka :) skvely tipy na darky Klari

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lapač snů je překrásný. Nikdy jsem nevida upřímně hezčí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že? Je naprosto dokonalý :) Kamarádka je neskutečně šikovná a má pro to cit ...

      Vymazat
  3. Malá je nádherná a ten lapač snů? Krásný.

    OdpovědětVymazat