neděle 3. prosince 2017

Velká VÁNOČNÍ GIVEAWAY o ceny v hodnotě více než 5.000,- Kč

Ahoj všichni,

jelikož tu máme první adventní neděli, tak bych vám ji chtěla ještě více zpříjemnit a navnadit na pomaličku, ale jistě přicházející Vánoce :) Nejen, že probíhají jednotlivé soutěže na mém Instagramu a na Facebooku, kde na každé sociální síti jeden výherce získá balíček produktů dané značky (celkem 14 výherců), ale navíc si tady a teď můžete zasoutěžit o balík produktů v hodnotě 5.294 Kč! Téměř všechny produkty jsem vybírala osobně podle toho, co mám já sama ráda a co se mi osvědčilo, tak doufám, že máte radost :)

A teď vám představím, na co všechno se šťastný výherce může těšit!

1. Weleda - mandlový set pro citlivou pokožku
Sada obsahuje Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku a Mandlový krém na citlivou pokožku rukou. Obojí jsem měla už několikrát, naprosto tu vůni zbožňuju a navíc teď na zimu značka ideál! 





2. Mavala
Set obsahuje dva nádherné laky z podzimní kolekce New Look Color's a ochranný a posilující podkladový lak Mava-Strong.




3. Sportique jasmínová dárková sada
Balíček obsahuje krém na ruce (podle mě nejlepší krém na světě), bambucké máslo a tělové mléko. Na bambucké máslo se teprve chystám, ale tělová mlékají mají skvělá. Krásně se roztírají, vstřebávají, nejste po nich ulepené a navíc je pokožka krásně vyživená :)







4. Revlon - balíček mých NEJ!
Pokud mě sledujete už nějaký ten pátek, tak asi nic z toho nemusím představovat, všechno u mě vídáte neustále dokola :) 

  • Ultra HD Matte Lipcolor - odstín 600 Devotion
  • Ultra HD Gel Lipcolor - odstín 705 Dawn
  • ColorStay normal/dry - odstín 150 Buff
  • ColorBurst Matte Balm - 205 Elusive
  • Mega Multiplier Mascara - odstín Black
















5. Manufaktura set Med & Rakytník
Tahle limitka se Manufaktuře opět povedla. Vy si zasoutěžíte o sprchový gel a krém na ruce :) 





6. Russell Hobbs žehlička Light and Easy Brights Mango

Stylová žehlička s barevnou žehlící plochou.



7. Remington kulma na vlasy Keratin Therapy Pro Curl
Kulma s povrchem ze zdokonalené keramiky napuštěným mikrokondicionéry s keratinem, které se během stylingu uvolňují do vlasů. Pět různých teplotních nastavení pro jakýkoliv typ vlasů  s maximální teplotou 210°C.




Moc děkuji všem výše zmíněným značkám, že poskytly produkty do soutěže! 

PODMÍNKY:
1. SLEDOVAT BLOG PŘES GFC
- stačí mít email u googlu a v pravém bočním panelu zde na blogu dát tlačítko "odebírat" (anonymní komentáře budou mazány) 

2. ODPOVĚDĚT NA OTÁZKU: PROČ SE TĚŠÍTE NA VÁNOCE A CO NA NICH MÁTE NEJRADĚJI :)

SOUTĚŽ KONČÍ 17. 12. 2017 VE 12:00 HOD.
Poté bude vylosován jeden výherce a budu moc ráda, když mi své kontaktní údaje napíše ještě ten den. Chtěla bych, aby výherce měl balíček pod stromečkem :)


84 komentářů:

  1. Sledují jako Markéta Mošova.
    Na Vánoce se těším , protože řada nakupují dárky a balim je :). Bude chvilku volno od práce a venku bude zase takové příjemná atmosféra. Kdy napadne sníh , všude bude ticho a jen snih bude krupat pod nohami . Nejraději na nich mám když se sejdeme celá rodina, dame si dobre jidlo , povykladame si v klidu , podíváme na pohadky :).

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na ně pro možnost setkání s nejbližšími a čas poděkování za to, co se podařilo, i za to zlé, co mě ale něco naučilo a za to, že tu pořád jsem. Těším se na pohádky, které mě vždy vrátí do dětství a vzpomínám. Těším se na vosí hnízda a kapra. A na restart, kdy s novým rokem cítím nový příliv energie a možnost dělat věci lépe a zažívat nové.

    OdpovědětVymazat
  3. gdc-Jana Svobodová
    Na Vánoce se větinou každý rok těším,protože miluji tu atmosféru.Všechny ty výzdoby a světýlka,punč a vše co k tomu patří.:) Také jako rodina se sejdeme právě většinou jen o vánocích,což je trošku smutné,ale zároveň lepší jak nic.:) janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju, že přestávají platit pravidla - můžu se nekonečně ládovat cukrovím, vánočkou a brsalátem, prolenošit celý den u pohádek v posteli, dělat andělíčky ve sněhu, jen tak se courat po venku a nasávat tu atmosféru a hlavně konečně strávit všechen čas s mým milým bez strachu, že zanedbáváme práci nebo školu♡♡ niksys@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. GFC: Denisa Břízová
    Já se těším na Vánoce i kvůli tomu volnu. Konečně si odpočinu zase na chvilku od školy. Bude to takové mé poslední malé volno před maturitou :( Miluju vánoční atmosféru - všude jsou světýlka a i když je brzy tma (to na zimě asi nejvíc nesnáším), tak téměř na každém baráku je nějaká svítivá ozdoba. Taky se těším na ranní snídani, kdy se ještě v pyžamu zabalím do deky, uvařím si čaj, budu ujídat cukroví a pozorovat krásný vánoční stromečk :)
    denisabrizova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji tě pod jménem: Terezah-style
    Na Vánoce se těším proto že budeme celá rodina pohromady, na příjemnou atmosféru, válení se u televize a požírání cukroví.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, opět nádherná soutěž, jsi skvělá..
    Já si užívám Vánoce od té doby, co jsem se synem sama. Expřítel je nesnášel a dával to hodně najevo, nic pro něj nemělo smysl, takže si Vánoce ted užívám sama se synem, těšíme se na pohádky, milujeme válení v posteli a cukroví..prostě tu pohodičku, celý den klidně v pyžamu a pak jdeme k mým rodičům, kde se sejdu se sourozenci a jejich dětmi. Také si užíváme pečení cukroví, i když mě to stojí pak více uklidu kuchyně, ale za ten pocit to stojí. Přeji krásné a klidné Vánoce.
    Jarmila.80@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Klarko, sleduju jako Veru-life. Ja mam Vanoce rada hlavne kvuli tomu, ze mame na sebe vsichni v rodine a s prateli cas. Cim jsem starsi, tim vic si uvedomuju tu hodnotu zivota a snazim se uzit si cas s milovanyma lidma, protoze nikdy nevim, kdy se uvidime naposledy .. A to nejen o tech Vanocich, ale to vanocni obdobi me vzdycky tak dojima a hodne vzpominam na ty, co mi tu chybi. VeruKru@seznam.cz

    Mejte se nadherne s manzelem a Miuskou. Letos to bude jine ze, s miminkem :). Krasny predvanocni cas :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vělmi štědrý balíček! :) Těším se na Vánoce hlavně proto, že mám ráda takovou tu pohodu s rodinou, těším se, až si všichni rozbalí dárečky (mimochodem miluju jejich balení, už mám vše zabaleno :D) :) Mám ráda celkově tu atmosféru :)
    Sleduji tě jako Kateřina Sýkorová (www.everythin-kate.cz)
    Přeji ti krásné Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, sleduji jako Kateřina Dvořáková.
    Na Vánoce se těším zejména proto, že si odpočinu od práce a strávím více času spolu s partnerem. Na Vánocích mám nejradši vůni cukroví a stromečku při sledování pohádek, ale také atmosféru Štědrého dne včetně půlnoční mše v kostele.
    katuba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Přeji hezkou adventní neděli.
    Sleduji jako Silvie Ruibarová - na fb, insta, youtube i na googlu. Chvíli mi trvalo, než jsem zjistila, co to GFC je, ale snad jsem zjistila dobře. :)
    Na Vánoce se těším, protože s dcerou peču cukroví, děláme adventní věnec a hlavně proto, že o Vánocích jsme všichni spolu. Zdobíme stromeček, pouštíme lodičky.. Minulé Vánoce dcera udělala první krůčky právě ke stromečku. Ta atmosféra, kouzlo Vánoc. :)❤
    Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý večer :) To je krásná soutěž, nelze se nezúčastnit. Já mám na vánocích nejraději tu předvánoční dobu - vánoční trhy, svařáček, besidky, mikulášskou,večírky, atd. Samotné vánoce už jsou pak pro mě trochu stres, protože se bojím, aby všechno klaplo.

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji jako Karolína Brázdilová. Na Vánocích mám ráda rodinnou atmosféru, jak jsme všichni pohromadě, díváme se na pohádky a pojídáme různé druhy cukroví a jak se navzájem navštěvujeme.
    karolinabrazdilova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Vánoce mám ráda od té doby co mám děti. S nimi mám pocit že jsou zase znova kouzelné. Nejradši mám balení dárků po večerech když děti usnou. 😍 Katerina
    Katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj ♥ moc hezká soutěž :) jsou tam krásné ceny ♥ já se na Vánoce těším skrz tu atmosféru a my se doma umíme občas pěkně pohádat, aspon 4x za týden :D ale o těch vánocích je to jiné pro všechny doma, všichni jsem šťastní a vůbec se právě nehádáme, ted aby to nevypadalo že se pořád hádáme nebo máme problémy, ale myslím takové ty běžné hádky (kdo půjde na procházku se psem, umyje nádobí,..) a tohle na ty Vánoce není, jsme s rodinnou a všichni si užíváme jeden druhého, že jsme se zase po roce sešli, slavíme a to je podle mě to kouzlo Vánoce. Žádný hmotný dárek tenhle pocit v srdci nedokáže nahradit, ať stojí sebevíc , pro mě jsou Vánoce o lidech doma, které mám ráda :)
    tynka.kosulicova@seznam.cz
    Jinak doufám, že si ty sama Vánoce užiješ ♥

    OdpovědětVymazat
  16. GFC: Peťuška
    teším sa na Vianoce hlavne preto, že si trošku oddýchneme, budeme s rodinou... mám to rada... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  17. Tesime se, protoze to budou prvni vanoce s malym :-) Bude to krasne!

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Klárko, já se účastnila jen té Weleďácké soutěže, protože ten mandlový set je prostě bomba ❤ Pracuji v obchodě s ekokosmetikou, takže to mám všechno očuchaný a ozkoušený - ale rozpočet je omezený a mě se málokdy podaří odnést si něco domů. Třeba Sportique s jasmínovou vůní je taky naprosto boží a Manufakturu jsem zkoušela u kamarádky a tahle kolekce se prostě vážně povedla. Ale využila bych i zbytek (nejen to, já bych si to vyloženě užívala) a to, co bych nevyužila, bych moc ráda poslala dál někomu, kdo z dárku bude mít velkou radost. Takže důvod k účasti je jasný ❤ A odpověď na soutěžní otázku? Naprosto na rovinu, Vánoce jsem nikdy neslavila, ale poslední dobou mě to začíná pomalu dostávat. Zjišťuju, že si objednávám vánoční kolekce, peču cukroví, kochám se světýlky a vánoční výzdobou... Vánoce a celkově konec prosince mám zafixované jako čas klidu, odpočinku, rodinných výletů, času na čtení, takové to flákání se, ať už sama nebo s rodinou. Tohle mám na tom všem asi nejradši - to, že můžu být s těma mýma milovanýma a můžeme trávit hodiny povídáním nad hrnkem čaje. Tím, že skoro všichni kolem mě Vánoce slaví, jsem tím taky docela pohlcená. Letos to jde ale všechno stranou a já nestíhám ani klasický velký úklid, ani pečení, čtení a válení se - na jaře mě čeká maturita a já jsem tak zahlcená školou, že si jakéhokoli relaxu nebo důvodu k úsměvu (i když při mailu o TÉHLE výhře by to bylo spíš skákání do stropu) cením daleko víc než obvykle. Měj se krásně a přeju ti, abys Vánoce ale i předvánoční čas prožila v klidu, nestresovala se, měla radost z dárečků, viděla radostné úsměvy na tvářích obdarovaných a samozřejmě spoustu dobrého jídla, bez toho by to nešlo! :))
    PS. Napsat mi můžeš na mail nicol.fleisig@gmail.cm - ale asi umřu na radost, tak nevím nevím :)

    OdpovědětVymazat
  20. Na Vánoce se těším,protože budu mít týden volno a nejraději mám dárečky, stromeček,pohádky,procházky,punče.
    Krásnou soutěž jsi nám přichystala.Sleduji jako langmaierova1
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Na Vánoce se těším, protože si je užijeme společně celá rodina i s nejmenší (1,5 roku). Rozzářené dětské oči jsou nej, nej. Nejraději mám celou atmosféru a vůni Vánoc.

    OdpovědětVymazat
  22. Teším sa hlavne na Vianočnú rodinnú pohodu, že budeme všetci spolu , na dobrého kapra či vianočnú kapustnicu. No a jasné , že aj na darčekyyyyy :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  23. Letos budou Vánoce přeci jen trochu jiné než obvykle, právě jsme se přestěhovali a budou to tedy první Vánoce v novém. Doufám, že ještě stihnu ve všem tom stěhovacím shonu zajistit to, co k Vánocům patří - vánoční výzdobu (zatím jsou provizorním vánočním věncem čtyři čajové svíčky), všudypřítomná světýlka a hlavně provonění bytu vánočním cukrovím! Co vím ale jistě je, že se o vánočních svátcích zachumlám do deky, uvařím pečený čaj a budu koukat na pohádky, to je totiž na Vánocích to nejhezčí, žádný shon a navrácení do dětských let!
    Sleduji jako Klára Komrsová
    k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Kláry,
    na Vánoce se těším hlavně z pohody, radosti a lásky. Vánoce jsou krásný čas, který já osobně miluju. Těším se až s rodinou zasedneme k jednomu stolu, dáme si výbornou večeři, budeme jíst cukroví, poslouchat koledy nebo se dívat na pohádky. To mám nejraději ♥ . Doufám, že ve vánoční den bude pořádně sněžit, není nic hezčího než se zpoza okna s horkou čokoládou a knihou v ruce dívat na ten nádherný sníh. Na tohmle období mám ráda pozitivní náladu..osvětlené domy, obchodní centra a podobně. Mám ráda, když někomu můžu udělat radost a jiní ji udělají zase mně ♥ .
    Soutěž je opravdu skvělá..nádherné věci, které by udělali radost nejen mně, ale i mým nejbližším :) .
    Doufám, že i ty si užiješ Vánoce a zažiješ tak ty nejkrásnější chvílie ♥ .
    email: vendula.novakova18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Na Vánoce se těším letos hrozně moc, budeme zase celá rodina společně a hlavně letos nám přibyl jeden úžasný malý človíček Miuška, tak že si to s těma našima malýma holkama užijeme :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Miluji vánoční čas, vůní a pečení vánočního cukroví.Miluji zimní procházky vánoční pohádky, balení a vybírání dárků, Ale ze všeho nejvíc je že se sejdeme s celá rodina v klidu a pokoji.To nic nenahradí.To se nejvíc pozná když děti vyletnou z hnízda.Potom každá chvilka s nimi je vzácná

    OdpovědětVymazat
  27. Nebudu muset brzy vstávat, budu ujídat cukroví, užívat si pohádky a sem tam bohužel budu muset vytáhnout i skripta, ale to mi rozhodně nezkazí náladu. =) Mám moc ráda, že jsme jako rodina spolu a povídáme si v krásně nazdobeném domě. Miluji tu atmosféru. =)
    fofolacek369@seznam.cz GFC Týna S

    OdpovědětVymazat
  28. Dobrý večer! Moc díky za super soutěž plnou skvělých cen!

    Již pátým rokem studuji vysokou školu v zahraničí. Domů mám možnost se jen vracet na krátké víkendy, kdy nemám moc učení, což znamená, že nemám moc šancí pobýt doma déle a užít si chvilky s rodinou. Vánoce jsou proto pro mě obdobím opravdového klidu a pohody, které můžu trávit spolu s mými rodiči a bráchou, který také studuje v zahraničí. Každý rok se těším až spolu budeme moc zasednout k tradičním Vánočním pohádkám společne v obývaku, popíjet horký čaj a pochutnávat si na výborném cukroví. Ačkoliv to zní velice klišé, Vánoce jsou pro mě opravdu moc důležitým obdobím z celého roku, jelikož jej můžu strávit v pohodlí domova.

    Ještě jednou díky!
    email: v.hana2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Těším se na Vánoce především proto, že je to den, kdy vypustím z hlavy všechny problémy a povinnosti a trávím čas a rodinou. Nikdo nikam nespěchá, všichni se bavíme, jíme, rozdávání si radost 😊

    OdpovědětVymazat
  30. Díky za zajímavou soutěž. Já se rozhodně těším na vosí hnízda, protože je sama vyrobit neumím a tak je mohu jíst jen na Vánoce.
    Sleduji jako Jana Nováková.
    philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Vánoce miluju hlavně pro jejich kouzlo z očekávání. Ať už je to advent, který si užívám, nebo vánoční svátky. Těším se až mé děti budou pod stromečkem opět celé nadšené, ale občas i zklamané. I to jsme už zažili. Vánoce jsou čas zázraků a já jím věřím, proto se mi občas stávají.
    zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, nejraději mám na Vánocích, ze všude vše svítí. Ale hlavně to, když od 1. prosince děti chodí a ptají se ,, mami, kdy už přiletí Ježíšek “ to je to nejkrásnější :0))) díky za krásnou soutěž

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Klárko, tak nejraději mám na Vánocích to, že je rodina spolu a tu nefalšovanou radost při rozbalování dárků pod stromečkem. :) A na letošní Vánoce se těším nejvíce, protože to budou první Vánoce naší princezny. :) Díky za krásnou soutěž. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Na Vánoce se těším každý rok,protože jsme všichni spolu❤ Od te doby co mame syna je jeste víc prožíváme. Letos den před Vánocemi mi začína mateřská dovolená,takže se těším konečně i na ten zasloužený odpočinek😛Všichni si určitě Vánoce užijeme🎄. Nikola.Balcarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Těším se, že druhý den po Vánocích přijedou děti, vnoučata a pravnouče, jinak moc Vánoce nemusím, připadám si moc sama.

    OdpovědětVymazat
  36. Já se moc těším hlavně k vůli dcerce která se moc těší hlavně na dárečky :) no a pak se těším na to že se sejde celá rodina a bude pohoda :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji jako elizabeth green jinak na vanocich mam rada tu atmosferu, rodinu, tradice hlavne kaprva a peceni pernicku tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Sleduji jako Sedmikráska.
    Na Vánocích mám ráda hlavně teda to, že mám dovolenou :-D Pak se mi líbí celkově ta sváteční atmosféra, výzdoba v ulicích, naladění lidé a tak :-) A samozřejmě se těším na bramborový salát :-D
    Letos bude mít moje neteř první Vánoce, tak to zas bude nový rozměr. Asi jako u vás :-)
    USedmikrasky zavináč seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  39. Skvelá súťaž, hlavne od Sportique chcem už strašne dlho niečo vyskúšať :)
    Sledujem ako Ľúbezná Ľúbezná
    Najviac sa teším na to všetko jedlo a najradšej mám celú tú atmosféru okolo toho, výzdobu, pečenie, trhy a to že sme všetci spolu :).
    lubeznablog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj , moc krásná soutěž. Já mám na Vánocích nejraději rozzářená dětská očička , jejich smích a víru v "něco" víc, ať už je to Ježíšek , Santa nebo děda Mráz, jejich radost je upřímná a nehraná. Věřím , že i vaše Vánoce teď s malou budou mnohem veselejší a šťastnější :-)
    terezablog0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Krásný den, letos už po patnácté budeme trávit vánoční svátky mimo jiné u prarodičů ve Vratimově na Severní Moravě a nejraději mám právě takovou tu typickou vůni jejich domku i zahrady, kterou znám a miluji už od dětství... Jsem šťastná, že se mohu sejít se svými blízkými a užívat si jejich přítomnost i radost z mých dárečků. Pokaždé mě na Adventu i Vánocích také dostane to tajemné "cosi" ve vzduchu, je to pro mě období bilancování a vnitřního zklidnění.
    PetraKupkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Jé, no to je super, ta žehlička na prádlo by se mi hodila velice! :D :D
    GFC: Monnika, email: Moniicka.s(zavinac)gmail.com
    Já mám na Vánocích nejraději takovou tu typickou atmosféru. Neumím to nějak víc popsat, ale cítím to v sobě stejně tak, jako když jsem byla malá. Miluju taky ty světýlka, dávání dárečků ostatním, pálení svíček, salát a řízky :D zkrátka vše co k Vánocům patří :)

    OdpovědětVymazat
  43. Wow! Tak to je parádní giveaway ♡ Těším se na Vánoce až budem zase všichni spolu. Až se vśichni pořádně nadlábneme :D Až uvidím reakce na dárky co jsem koupila rodičům a bráchovi :) Celkově ta Vánoční atmosféra :) ( Jinak žehlička na oblečení a kulma na vlasy by se mi teď velmi ale velmi hodila :D :) )
    Email: Domca101@email.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Krásná soutěž ;) Těším se na Vánoce, protože bude celá rodina pohromadě, a přestane ten předvánoční chaos a shon. A nejradši mám atmosféru Štědrého dne a výrazy ostatních při rozbalování dárků :D
    Email: simp087@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Letos budou pro mě speciální vánoce protože těsně po štědrém dnu mám termín porodu a na malého se moc těšíme :) a Vánoce mám odjakživa moc ráda když se sejdeme celá rodina a prožíváme spolu chvíle pohody a jsem ráda když můžu udělat všem radost dárečkama :) gmail: emsestnactka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Když půjde vše podle plánu, bude mít naše rodina na Vánoce krásný dárek - malou Anett, takže kdo by se na ně netěšil :-)
    balkova.lucka@gmail.com Hezké svátky!

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, sleduji jako Simona Zahrádková. Mě teď čekají první společné Vánoce s přítelem v našem novém domově :-). Takže velká premiéra :-). Doufám, že vše půjde podle našich představ. Zatím tedy proběhla nějaká výzdoba a balení několika dárků..Těším se asi hlavně na vytoužený klid a pohodu. ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Vánoce jsou pro mě nejdůležitější a nejhezčí svátek. Už od malinka jsem se na ně hrozně těšila.Psala dopis Ježíškovi a s rodinou jsem si užívala vánoční atmosféru. Letos to bude poprvé, co budu slavit s dcerkou. Těším se na to. mail: kyks@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Gfc Eva Richterová
    Nejraději mám pečení vánočního cukroví, pohádky a čas strávený s rodinou. Těším se na zdobení stromečku.

    OdpovědětVymazat
  50. Já mám nejradši teplý svařák, cukroví a pohádkový maraton s rodinou.
    GFC: Martina Slancová, e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahojky,

    neraději mám na vánocích vůně pečeného cukroví,také když se sejde rodina pohromadě, rozářené oči našich dětí.

    sleduji tě přes GFC jako Lenka Špryslová

    spryslik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. GFC :: miskasiska p
    miskasiska25@gmail.com
    Na Vianoce sa tento rok teším veľmi, lebo naša rodinka sa rozrástla o nového člena a sestre sa narodilo krásne dievčatko, takže to bude skvelé byť pokope a užívať si čas spojený spolu. Najradšej na Vianociach mám klud, no stress, rozprávky a oddych.

    OdpovědětVymazat
  53. GFC : Petga Fektus
    Tesím sa na celú tú atmosféru okolo Vianoc,milujem sneh a zimu,keď sa môžem zababúšiť pod deku s teplým nápojom a zapnúť si rozprávku pri rozvietenom stromčeku :-)
    horbendy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Sleduji Ivet Eliška 🙂 s dcerou Eliškou se nejvíce těšíme na pohádky, dárečky - největším dárkem jsou její očíčka pori rozbalování... kolky7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. sleduji už nějaký ten pátek pod svým jménem
    Nejvíce se těším na to, že to budou první pravé společné vánoce s přítelem, těším se na vůni stromečku, na perníčky a na radost mých blízkých z dárečků :)
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. GFC Petra Pětníková (petule.pet@gmail.com)

    Na Vánocích mám ráda ten klid, tu atmosféru, kdy lidi zpomalí a užívají si ty chvíle pohody. 😊 Těším se, až si sedneme ke stolu, budeme si povídat, jíst samé dobroty a prostě vypneme od každodenního shonu. 😊

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj 😊 odebírám jako Niki RnRGirl. Vánoce jsou mé nejoblíbenější období v roce (i když mám raději léto, takže bych je klidně přesunula..když stejně nemáme sníh 😳😀) nee sranda Vánoce prostě patří k zimě, ale ten sníh mě vážně štve. Vzpomínám, že když jsem byla malá sníh byl, byla to krása ❄ ale i tak Vánoce miluju.. tu rodinou pohodu, návštěvy příbuzných, ty krásné vůně cukroví, živého stromečku, svíček a hlavně válení se na gauči v pyžamu s hrnkem čaje (nebo svařáku 😍) a koukáním na vánoční filmy - miluju Sám doma, Popelku a Pelíšky. Vánoce bychom si měli prostě užít. Přeji ti krásné Vánoce, měj se fajn 😄🎁🎄❄🎀
    Niki
    kiikii100@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Gfc Nela Richterová
    Na Vánocích miluji snad všechno, pečení cukroví a jejich vuni,doma krásně uklizeno, venku ozdobené stromky a krasne světýlka, stánky na náměstí a svařáček, vanocni koledy, strašně se každý rok tesim na kapra a bramborový salát, to že aspoň na Štědrý den všichni jsou pěkně oblečení a vecerime společně, miluji vánoční pohadky, balení dárků, když je venku sníh, což teď poslední roky nebývá. Strašně ráda zdobim stromeček a při tom poslouchám vánoční písničky, líbí se mi jak je na stole plno cukroví, ovoce, buráky, štrudl. Mam ráda rodinou pohodu a to, že o Vánocích jsou všichni k sobě milejsi. 😊

    OdpovědětVymazat
  59. GFC Šárka Fofoňková
    Miluju vánoční svátky, jen mi poslední dobou vadí, jak je všude všechno moc brzy. Ale jinak vánoce zbožňuji. Od výzdoby, přes cukroví, dárečky, vánoční trhy, punč, až po setkávání s blízkými a kapra se salátem. Měli bychom si nejen vánoce, ale už i období adventu užít v klidu a pohodě. Nestresovat se šíleným gruntováním a předháněním se v drahých dárcích. O tom to není a vánoční atmosféru to neudělá. Ale zapálené svíčky, stromeček, vůně jehličí a vanilkových rohlíčků, koledy, pohádky, mít své blízké kolem sebe, to jsou pravé vánoce. Když byly děti ještě malé, korunovaly to jejich rozzářené oči.
    Přeji ty nejkrásnější adventní a vánoční dny :)
    sarkabooks@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Miluju Vánoční výzdobu, svíčky a světýlka všude:) Těším se na setkání s rodinou a na jejich rozzářené obličeje po vybalení dárků, proto ráda dávám dárky :)

    OdpovědětVymazat
  61. Na Vánocích mám nejraději, že se sejdeme s celou rodinou. Máme čas si v klidu popovídat, podívat se na pohádky a prostě si užívat vánoční pohodu. Kouzelné jsou rozzářené oči mé neteře a neskutečná touha rozbalovat další a další dárečky.
    mojekosmetika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Vánoce jsou pro mě kouzelné tím že láska je kolem nás,je čas rozdávat dárečky ale nejen blízkým ale těm kteří to potřebují..znáte ježíškovo vnouče,krabice od bot nebo štěkání na ježíška??Jsou to překrásné akce kdy mužete dát dárečky i jiným lidem nebo zvířátkum..o tom Vánoce jsou,že myslíte na druhé a rozdáváte radost..nikdo není tak chudý aby alespon usměv nemohl dát ne???Vesele vánoce všem...zdeniada@seznam.cz a ted nevím jestli mám zadat i jak jsem dala odebírat Zdenahruncikova1986@gmail.com já tomu nerozumím Pěkný večer :)

    OdpovědětVymazat
  63. Teším sa na Vianoce, lebo konečne vypnem z tohto hektického života a budem si ako každý rok užívať Vianoce doma v pohode s priateľom a naším psíkom :) a najradšej mám tú atmosféru vianočné piesne, veselá nálada a stromček, zvončeky, svetiel, sneh, teplý punč jednoducho toto celé spoločne dodáva Vianociam to správne čaro ak som s tými ktorých mám naozaj rada... netreba k tomu žiadne darčeky a dokonalé tradície, či večeru GFC: ZuZu

    OdpovědětVymazat
  64. Ja mam na Vianociach najradšej tu atmosferu ked je cela rodina pokope :) rozpravame sa, svoje zazitky, alebo spolu pecieme, ci zdobime stromcek a udrzujeme nase zauzivane zvyky :)

    sima.bellova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Krásná soutěž, sleduji jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    Na Vánocích mám ráda, že je to křestanský svátek a také světýlka a všude tu vůni mandlí, kaštanů a punče.

    OdpovědětVymazat
  66. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  67. GFC: Péťa Stenzelová (p.stenzelova@gmail.com)

    Já na Vánocích miluji, že je to čas, kdy můžu bez výčitek vypnout a přestat řešit školu. Zná to asi každý vysokoškolák, že Vánoce jsou díky zkouškovému někdy trochu smutnější. Ale jakmile se ten kouzelný čas blíží, vždy všeho nechám, povaluji se u televize, jím cukroví a koukám se na pohádky. Miluji tu pohodu, která tenhle čas provází ♥ kéž by vydržela navždy.

    OdpovědětVymazat
  68. GFC: Maracujový šálek (maracuja.tea@gmail.com)
    V ulicích svítí světýlka, na náměstí stojí vánoční trhy, z nichž se line vůně svařeného vína. A doma hřejivé teplo, linecké rohlíčky, hrají koledy a ta pohoda. Vánoční čas má nenahraditelné kouzlo. Přeji krásné advent a svátky. :)

    OdpovědětVymazat
  69. Vánoce miluji. Nejvíce na nich mám ráda, že se všichni sejdeme, užíváme si společný čas, mohu druhé obdarovat a udělat jim tím radost. Vánoce ve mě vyvolávají pocit, že všechno je jak být a vše bude dobré :).

    OdpovědětVymazat
  70. tesim sa na ne pretoze vidim konecne celu svoju rodinu nakolko kazdy byva v inom state :D :D

    OdpovědětVymazat
  71. Sleduji jako Natálie Němcová.(natalie.nemcova2@gmail.com)
    Na Vánoce se těším moc, mám ráda nakupování dárku, balení a pak vidět tu radost ostatních. Asi jako nejvíc se z Vánoc těším na tu Vánoční atmosféru,jak vše všude voní a samozřejmě také na jídlo, mám ráda když jsme celá rodina spolu a vše je takové kouzelné.:-)) nemcovanatt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj sledujem ako Dominika Hírešová. Vianoce absolútne milujem. Väčšinou Vianočnú náladu mám už od októbra, za čo mi veľa ľudí nadáva. Najviac milujem to teplo domova cez Vianoce, keď svieti stromček, pozeráme rozprávky a sme celá rodina pokope. 😍 dominika.hiresova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Na Vánocích mám nejraději rodinnou atmosféru, dárečky, pohádky..ale poslední roky mi na Vánocích dělá největší radost radost dcerky při rozbalování dárečků :) sleduji jako Libuška Křížová a mailík mám marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Jsem vánoční úchyl, těším se na ne už od listopadu ❤️ miluju tu atmosféru, svetylka, vůně skořice, perniku a čaje ❤️ Stedry den pořad travim s rodiči a té pohodě se nic nevyrovná 😉
    Pro jistotu mail, 05051988@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj, sleduji Tě přes GFC pod tímto jménem. Na Vánoce se těším hlavně proto, že budu doma, obklopena rodinou a přáteli a budu moct dělat věci, na které normálně není čas. Neskutečně se těším na pečení vánočního cukroví a sledování pohádek. Samozřejmě taky miluji ty chvilky, kdy se můžu zachumlat do deky, uvařit si čaj, zapálit svíčku a začíst se do dobré knihy :)
    Krásné Vánoce i Tobě!
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. GFC: Kristýna Kaderová
    Filmy, cukroví, dárky. Celkově na tu atmosféru a na to, že nebudu muset vylézt z postele ven do toho mrazu :D
    kakristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Na Vánoce se těším kvůli té atmosféře, kvůli tomu jak je vidět, že jsou na sebe lidé milejší, vřelejší, jsou k sobě usměvavější. Mám je ráda taky proto, že se rodina zase sejde, je volno (aspoň u nás tomu tak je), nikdo se nikam nežene, prostě si jen tak sedneme k pohádkám, baštíme cukroví a nic neřešíme :) Miluju tu vůni vánočního stromečku, i tu chvíli kdy si všichni rozbalují dárky pod stromečkem a když jsou obdarovaní překvapení a jsou za dárek rádi :) Moc nemusím takové to, když se dávají pod stromek peníze nebo ať si dotyčný něco sám koupí, o tom to přece vůbec není. No a sama jsem zvědavá, co mi Ježíšek nadělí :)Přeji krásné Vánoce. margu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj 😊 Na Vanoce se tesim, protoze vzdy byvame vsichni pohromade. S babickou, tetou a jeji rodinou. Uzivame si Vanocni pohodu a koukame na pohadky. Tohle je to, co opravdu miluji. Jinak vune skorice, jablicek, pomerancu, mandarinek, cukrovi a k tomu koledy, ktere si poustim vzdy uz od zacatku prosince. 😁 Nejhezci obdobi to je! Jeste lepe, kdyz je nasnezeno.
    Doufam, ze letos budou mit krasne Vanoce vsichni! ♥️
    Sleduji jako Kateřina Václavková a email je: katevaclavkova(zavinac)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Vánoce miluju. Dárky kupuji s velkým předstihem. Ráda si zdobim domácnost, pecu cukrovi. Těším se na rodinná setkání.
    Lencaklimova@seznam
    Gfc Lenca

    OdpovědětVymazat
  80. Já se těším na filmy a pohádky, řízek se salátem, stromečky u nás a u tchýně, návštěvy, na procházku s kočárkem na Štědrý den, asi nádobím i ten kočárek.
    Tomankovazu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Těším se proto, že tento rok budeme poprvé 4 u vánočního stromečku <3 spacesusi.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Sleduji GFC - Petra Brázdová.
    Na Vánoce se moc těším, protože jsme celá rodina pohromadě. Nejraději na nich mám radost v dětských očích, když přijde Ježíšek.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Sleduji jako Klára Odehnalová:)
    Na Vánocích miluji tu vůni skořice. To, když semůžu zachumlat do deky a sledovat při tom vánoční filmy. (Letos to sice úplně nevyjde, jelikož jsem v časové krizi, ale můžu o tom aspoň snít.) A to, že se sejdeme celá rodina dohromady:)
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat