pondělí 2. října 2017

Letní novinky od Mary Kay

Ahoj,

vím, že bych měla psát spíše o podzimní kolekci, ale tak nějak to vyšlo, že mi ta letní od Mary Kay přišla těsně před porodem, to už jsem ji otestovat nestihla a po porodu jsem si naplánovala jiné články a mezitím testovala Mary Kay... Produkty rozhodně stojí za zmínku, takže jdeme rovnou na to.


Všechny, které mě znáte, tak je vám asi jasné, co jsem otestovala nejdříve... Jasně, rtěnku :) Když jsem rtěnku otevřela, tak jsem byla šťastná, že mi přišel odstín do tmavě růžové - luminous lilac! Tyhle odstíny na léto naprosto zbožňuju a nejen na léto, už na jaře je začínám nosit. Co ale nenosím často, tak jsou rtěnky se třpytkami, takže když jsem v ní uviděla miniaturní třpytečky, trošku jsem se bála, že mi nebude slušet. Na druhou stranu jsem si říkala, že to bude příjemná změna. Rtěnka má příjemné gelové složení, ale ne až takové, že by klouzala po rtech a přitom na nich nic nenechávala, to vůbec. Nechává na nich lehkou gelovou vrstvu s jemnými třpytkami odrážející světlo. Gelová vrstva se na rtech postupně rozvine a za chviličku je zabarví. Pro mě to bylo naprosto něco nového a jako milovnici kosmetických novinek mě to potěšilo. Rtěnka slibuje dlouhou výdrž, ale co je dlouhá výdrž u pololesklé gelové rtěnky? Pro mě má přesně takovou výdrž, jakou bych u této konzistence čekala. Pití a jídlo samozřejmě nepřežije, je potřeba ji opravit.




Druhá věc, která mě v balíčku zaujala, tak byl parfémovaný tělový sprej. Je dostupný ve třech vůních. V balíčku byla krásná letní vůně sail to the moon, která je jemná a přitom osvěžující. Po narození maličké jsem nechtěla používat nic těžkého a silného, takže tento sprej byla jasná volba. 


Co bylo pro mě největším milým překvapením, tak byly linky ve fixu. Je pravda, že poslední dobou jsem linky nosila opravdu zřídka, protože mi moc linek na mém mastnějším víčku nedrželo. Jelikož produkty značky Mary Kay považuji za velmi povedené a kvalitní, byla jsem zvědavá na linky a proto hned začla testovat. Linky jsem zkoušela jak na nenalíčeném víčku, tak na víčku se stíny. A nebudu to protahovat. Držely celý den neporušené! Prostě pecka. Navíc linky ve fixu mám ráda, přijde mi, že je s nimi aplikace přesná, ale zároveň hlavně rychlá. U některých fixů se mi stávalo, že se špička ohýbala a pak i brzy zlomila nebo roztřepila. U těchto linek je hrot tak akorát tvrdý, za dobu používání se vůbec nezměnil, takže jim nemám vůbec co vytknout! No.. možná cenu, ta je na můj vkus vyšší - 410,- Kč.




Další letní novinkou, kterou balíček obsahoval, byla sada očních stínů zaměřená na fialovo-růžové  tóny. Tato paletka je dostupná i v odstínech zeleno-modré. Jak už jsem u MK zvyklá, tak pigmentace stínů je skvělá, krásně se s nimi pracuje a na oku vydrží opravdu celý den.




Balíček obsahoval i krásně vypadající a vonící svíčku, kterou jsem obdržela v mé oblíbené fialové barvě a také další dvě milé nekosmetické věci. Pokud značku Mary Kay trošku znáte, tak jste určitě zaznamenali i patrona charitativních akcí - tučňáka Mikiho. Pokud byste si chtěly zjistit o této jejich aktivitě více, mrkněte na facebookové stránky.




Zkoušely jste nějakou z letních novinek? Co na ně říkáte? :)

3 komentáře: