sobota 3. prosince 2016

Silvestrovský look s Mary Kay Runway Bold

Krásný večer,

jelikož jsem strááášlivě dlouho nepoužívala kromě řasenky žádné produkty na oči a vím, že většina z vás má ráda oční stíny, používá je a ráda si čte různé tipy na líčení očí, rozhodla jsem se zapojit do soutěže s Mary Kay o nejpovedenější proměnu ve znamení Silvestrovského looku

Podmínkou soutěže je vytvořit líčení pomocí nové paletky očních stínů a gelových linek z kolekce Runway Bold. Oba produkty mi byly zaslány přímo zastoupením značky Mary Kay.

Pro mě to byla neskutečná výzva, protože, jak víte, stíny používám opravdu jen na slavnostní příležitosti a modré nepoužívám vlastně nikdy :-D Byla jsem zvědavá, jak budou stíny pigmentované, jak se s nimi bude pracovat a nejvíc jsem byla zvědavá, jaké líčení s nimi vymyslím :)

Po zkušenosti s minulou paletkou Metro Modern, jsem měla tušení, že stíny budou skvěle pigmentované a budou mít neskutečnou výdrž. Měla jsem pravdu. Stíny se, i když obsahují hodně třpytek, krásně nanáší, "blendí" a skvěle na očním víčku drží.


Paletka obsahuje pět třpytivých odstínů - zlatavý, hnědý, stříbrný, modrý a černý s modrými třpytkami. Celkově má paletka 5,5 gramů a seženete ji za 690,- Kč. Cena není vůbec nízká, ale na druhou stranu musím říct, že stíny jsou opravdu kvalitní a balení je z bytelného plastu.

Druhým produktem jsou gelové oční linky. Linky také vůbec nezklamaly, jsou nádherně třpytivě pigmentované, krásně se nanáší a výborně drží! Balení obsahuje i štěteček na jejich nanášení :)

Mají 4 gramy a koupíte je za 550,- Kč.



Teď už ale k výsledku mého líčení :) Snažila jsem zapojit všechny odstíny z paletky a myslím, že spolu krásně ladí!




Nakonec jsem s výraznýma očima vyrazila i ven a líčení mělo úspěch, takže můj Silvestrovský look je jasný :)


Co na produkty a především pak na líčení říkáte? Máte raději výrazné rty nebo oči? :)

7 komentářů:

  1. Musím říct, že ta paletka vypadá hodně dobře a tobě se líčení povedlo! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo, paletka se jim opravdu moc povedla :) a i když to nejsou úplně moje barvy, tak jsem si ji oblíbila! ... jo a moc děkuji! :)

      Vymazat
  2. Jedna z nejpeknejsich blogerek....Super liceni...

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju hlavně kouřové stíny, doporučila mi je kamarádka a jsou skvělé. Najdete na www.kosmetika-registrace.cz

    OdpovědětVymazat