středa 17. srpna 2016

Srovnávací recenze č. 2 - řasenky: miss sporty X Maybelline

Ahoj,

jak jste už mohli zaznamenat v předposledním nakupovacím videu, koupila jsem si řasenku miss sporty 3D Volumythic, která má být levnější verze mé oblíbenkyně - Lash Sensational od Maybelline. Samozřejmě, že vím, že žlutá miss sporty je na trhu déle než Lash Sensational, ale prostě mají podobné kartáčky, tak to tak beru.

A jelikož teď mají v dm drogerii akci 1+1 na Maybelline a stále dokola vám doporučuji růžovou Lash Sensational, tak jsem se rozhodla napsat srovnávací recenzi, abyste věděli i do budoucna, jestli se do ní vyplatí investovat, nebo stačí levnější verze od miss sporty. Opět ale berte v potaz, že je to strašně individuální a každá máme úplně jiné řasy :)


Jak už jsem zmínila výše, mají podobné kartáčky. Jsou silikonové a mírně prohnuté.


Maybelline ho má huňatější, střapatější a štětinky jsou různě velké. Přijde mi, že si s ním "návrháři - designéři" více vyhráli. Je pravda, že někdy to bývá na škodu, ale to není případ této krasavice. Vzhledově můžu říct, že se mi líbí více. 


Co se týká funkčnosti a manipulace s nimi, zhodnotila bych obě téměř podobně. Moje řasy krásně natočí, prodlouží, lehce zahustí a vytvoří právě ten efekt, který já vyžaduji :) 

Abych nezapomněla na balení, tak co myslíte? Která se mi líbí víc? Které mě znáte, nebo sledujete už déle, tak víte, že miluju snad všechny odstíny růžové, takže v tomto případě má jasnou výhodu Maybelline, ale abych nehodnotila jen barvu, tak i tvar řasenky se mi líbí více. Nemůžu ale říct, že žlutá miss sporty má špatný obal, to vůbec ne, balení je jednoduché a snadno rozeznatelné od jiných, takže ho hodnotím taky velmi kladně :)

Teď tedy k nejzásadnějším rozdílům, které jsem našla. Každá má jednu nevýhodu. U Lash Sensational je to horší odličování, někdy i dvoufázák má problém ji odlíčit a musím lehce drhnout, ale mám už asi sté balení, takže jsem si na to zvykla :)


U miss sporty je to zase lehké opadávání pod oči po delším nošení. Není to nic zásadního, ale jako nevýhodu jsem ji uvést musela. No a tím pádem je jasné, že odpadá problém jako mám u Maybelline, miss sporty se dobře odličuje a nemusím nikdy drhnout :)

Posledním, také zásadním, rozdílem je cena
Maybelline Lash Sensational 9,5 ml běžně za 259,- Kč
Miss Sporty 3D Volumythic 8 ml běžně za 69,- Kč

Takže se musím přiznat, že si Maybellinku kupuji jen, když je v akci za 159,- Kč a teď je tedy v dm akce 1+1 a máte za 159,- Kč rovnou dvě řasenky, takže se dostáváme téměř na cenu miss sporty, s tím rozdílem, že máme dohromady větší objem :)

Všechny, které chcete růžovku vyzkoušet - teď ta pravá doba na nákup!!!

Každopádně, pokud vás tento typ řasenky láká, je už na vás, kterou z nich si vyberete, obě jsou podle mě funkčně naprosto skvělé!


11 komentářů:

  1. Mě teda ta od Miss Sporty vydrží celý den a neopadává, jsem s ní naprosto spokojená - navíc za tu cenu! :) Super srovnání :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je právě to, co říkám :) je to šíleně individuální ... každopádně máš pravdu, za tu cenu je to pecka! :)

      Vymazat
  2. mne osobne vyhovovala viac miss sporty, lash sensational mi prisla zo zaciatku moc mokra a zlepovala mi riasy, od maybelline mi vyhovuje viac trebars one by one, ktoru mam teraz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tu nemám vyzkoušenou vůbec :) Musím mrknout, každopádně pro mě je lash sensational topovka... ale jak říkám, i ta miss sporty je super :)

      Vymazat
  3. Na tuhle žlutou od Miss Sporty už mám strašně dlouho zálusk, musím ji konečně zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej, stojí pár korun a efekt dělá moc hezký :)

      Vymazat
  4. Dostanu se do DM příští týden a novou řasenku potřebuju, takže doufám, že tam ta akce na Maybelline ještě bude :) Děkuju za srovnání KLári

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. akce trvá do 23. 8., tak si pospěš :) Stojí to za to!

      Vymazat
  5. Tu žlutou jsem nezkoušela, ale Lash Sensational je má oblíbená, dělá mi krásné řasy, akorát je teda trochu mokřejší no.. :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě zkus i tu miss sporty, ta není tak mokrá :) třeba Ti bude vyhovovat ještě o něco víc ...

      Vymazat
  6. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchodujte kdekoliv Váš čas je drahý. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat