středa 24. srpna 2016

Oblíbenci na vlasy

Ahoj,

dneska vám tu nebudu popisovat moji vlasovou rutinu, protože ve značce šamponu, kondicionéru, masky se nic nemění, ale bude to o doplňkové péči o mé vlasy. Jednoho z mých nových vlasových pomocníků jsem na blogu už zmiňovala, ale ostatní dva ne, takže se máte na co těšit :)


Začnu tedy tím produktem, který jste už u mě mohli vidět několikrát a tím je bio raw kokosový olej od značky Sefiros z eshopu www.krasa.cz. Do konce srpna na něj platí akce, že pokud si ho přihodíte do své objednávky, máte poštovné zdarma :)


Olej má všestranné využití, ale já jsem si ho oblíbila především na tělo místo tělového mléka a hlavně pak na vlasy! Nanesu si ho vždy do délek vlasů, nechám klidně i hodinu působit a pak si jdu vlasy teprve umýt. Musím říct, že je to naprostá pecka. Vlasy jsou tisíckrát hebčí, měkčí, lesklejší a celkově na vzhled krásnější. Navíc olej nádherně jemně voní, takže je i příjemné ho na vlasy nanášet. Oleje na vlasy jsem si strašně oblíbila, před tímto kokosákem jsem nejvíce používala olej na vlasy od Yves Rocher, o kterém jsem psala zde: mujsvetkosmetiky.blogspot.cz. Po těchto zkušenostech se mé vlasy bez olejů už nejspíš neobejdou :)

Cena: 199,- Kč

Dalším skvělým pomocíkem je sprej na vlasy určený na ochranu před teplem od Toni&Guy. Musím se přiznat, že jsem si ho koupila především kvůli jeho vzhledu a taky kvůli tomu, že byl ve slevě :-D Líbil se mi především jeho aplikátor. Říkala jsem si, že bude mít dobrý rozstřik, že mi toho na vlasy nevyplivne zbytečně moc, ani málo a musím říct, že můj odhad byl dobrý. Aplikátor je opravdu super, skvěle se drží a sprej hezky rozstříkne po délkách vlasů. Nemusíte se bát, že by vám stříkla tuna spreje na jedno místo, jak to u některých podobných pomocníků bývá. 




Než jsem si zvykla, že na fénování a žehlení používám něco nového, vždycky po aplikaci jsem si říkala, co  v té koupelně tak hezky zavonělo :-D Před tímto sprejem jsem totiž používala olejovou ochranu od Schwarzkopf a jelikož si vlasy běžně projíždím různými oleji, tak jsem na olejové vůně navyklá a už je ani nevnímám. Toto je naprosto něco odlišného. Připomíná mi typickou vůni kadeřnictví :-D

Nevím, jestli je to sprejem, nebo kokosákem, jelikož oba jsem začla používat téměř ve stejnou dobu, ale přijde mi, že mi vlasy vydrží vyžehlené déle a jsou takové vzdušnější. Navíc jsou krásně provoněné :)

Cena: 289,- Kč

Posledním mým oblíbencem je lak na vlasy od Schwarzkopf. Ukazovala jsem ho v posledních nákupech a říkala vám, že jsem ho pořídila ve slevě asi za 60,- Kč. Musím říct, že to byl ještě lepší kup, než jsem si myslela :-D Z té řady Ultime od Schwarzkopf jsem už vyzkoušela fialový lak se sílou 4 a ten byl taky peckovej. Bála jsem se, že ta "pětka" bude pro mé vlasy až moc, že je bude slepovat, ale to jsem se mýlila. Sprej vlasy dokonale zafixuje, ale zároveň vypadají stále přirozeně a to je přesně to, co od laku očekávám. Navíc nádherně voní!!! Píšu to dnes u všech třech produktů, ale vůně je pro mě taky důležitá, takže asi i proto jsou to mí favoriti :)

Cena cca 159,- Kč




Co na mé nové pomocníky říkáte? Máte s nimi zkušenost? Popř. jaké vlasové nezbytnosti používáte vy? :)

6 komentářů:

  1. Souhlasím, že s kokosovým olejem jsou vlasy mnohem hezčí a úplně v jiné kondici než bez něj :) Já teďka hodně přemýšlím o vlasech a říkala jsem si, že bych mohla zainvestovat do vlasové péče Redken, tak si to ještě musím nechat projít hlavou, maska, kondicionér a šampon by vyšly na 1000 korun, ale zase přece jenom nějakou dobu vydrží :). Spíš by mě právě zajímalo, jestli je rozdíl mezi drogérkovýma produktama a profesionálníma, protože s těma profesionálníma zatím zkušenost nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si myslím, že je to strašně individuální :) vyzkoušela jsem i nějaké profesionální značky šamponů, nebyly špatné, ale stejně moje vlasy mají nejradši Dove :)

      Vymazat
    2. Tak ja tu vlasovou peci od Dove vyzkousim :) masku, sampon a kondicioner nejlepe vse ze stejne rady ze :)

      Vymazat
    3. vyzkoušej, nestojí moc a výsledek je pro mé vlasy bezkonkurenční... možná prvně zkus jen masku, jestli ti bude vyhovovat a pak kdyžtak nakup celou řadu :)

      Vymazat
  2. já jsem dřív bojovala s hodně roztřepenými konečky, protože mám vlasy kudrnaté a ačkoliv na pohled jsou krásné, péče o ně je děsná. Používala jsem na ně kokosový olej, ale začaly se mi po něm vlasy hodně mastit. A teď jsem nově vyzkoušela skin food od weledy jako masku na konečky vlasů a je to naprostá paráda, před mytím (vlasy si umývám ráno) si do vlasů nanesu trochu krému a nechám působit přes noc. A ráno umyju, vlasy se nemastí, konečky jsou zacelené a já jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. týýýjo, tak to by mě vůbec nenapadlo, skin food doma mám, tak bych mohla vyzkoušet :) děkuji za tip!

      Vymazat