pondělí 13. června 2016

Moje běžné denní líčení

Ahoj,

aby to nebyly stále jen recenze, tak tu dnes mám takový kratší článek o mém běžném denním líčení.

Jak můžete vidět i na instagramu, kam přidávám fotky nejčastěji, tak poslední dobou si pohrávám především s rtěnkami a ostatní make-up zůstává téměř beze změny.

Prvně na pleť nanesu bázi od Revlonu či matující od Dermacolu, pak následuje make-up Revlon Colorstay, korektor camuflage od Catrice a pak celý obličej zafixuji pudrem od Rimmel - Stay Matte. Poté obličej vykonturuji matným bronzerem od Makeup Revolution a nanesu tvářenku.
Upravím si obočí pomocí paletky od Milani a nanesu řasenku od Maybelline Lash Sensational. Nakonec si nalíčím rty a to je vše :)


Tentokrát jsem použila moji novou matnou rtěnku od Jordany v odstínu 04 Matte Tease, na kterou ještě určitě napíšu samostatnou recenzi :)


Tvářenky střídám poměrně často a poslední dobou se vracím ke "kytičkové" tvářence od Mary Kay.



Jak se na den líčíte Vy? :)

14 komentářů:

  1. Třeba dneska jsem si dala jen řasenku, protože je období zkouškovýho a mně se ani víc nechce :). Ale jinak ráda použiju linky, stíny, řasenku, tužku na obočí, gel, a něco na rty :). A občas si teda dám teď i makeup/pudr, tvářenku bronzer a to mě baví, ale při zkouškovým nemám moc náladu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chápu, ve zkouškovém jsem měla vždycky jen nalakované nehty :-D protože jsem se tím odreagovávala od učení, jinak jsem se nelíčila :-D

      Vymazat
  2. Moc krásné, přirozené a vážně ti sedne. Teď jak je venku tepleji, tak používám většinou jen řasenku, tužku na oči a gel na obočí a nějakej ten lesk na rty.
    jennytailor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, co bych za to dala, kdybych to taky tak mohla udělat a nemusela používat make-up... Pak bych to dělala stejně jako Ty, stačí jen upravit obočí, řasenku a rtům dodat barvičku :)

      Vymazat
  3. Veľmi pekné jemné líčenie :) Ja používam teraz v lete vodeodolné produkty, no neviem si líčenie predstaviť bez liniek :)
    Aďulik Sun- GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a poradíš mi nějakou super voděodolnou řasenku? :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. děkuju moc :) je super, že se dá nosit opravdu každý den ...

      Vymazat
  5. Jéé, tak tímto líčením ses mi úplně trefila do vkusu :)
    Moc ti sluší. Je přirozené a krásné:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  6. Ta rtěnka Ti moc sluší! Také chci tyto rtěnky vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat