pátek 27. listopadu 2015

Vyhrajte novou řadu Remington PROtect

Ahoj :)

jak už jste si mohli všimnout na Facebooku, tak mám nové miláčky od Remingtonu. Byla jsem totiž vybrána ve výzvě, která byla zveřejněná na Facebooku Remingtonu. Zástupci značky vybrali 8 bloggerek, které mají za úkol vyzkoušet nové stylery PROtect a po dobu 4 týdnů psát o svých zkušenostech s nimi přímo na stránky Remingtonu :)


 
Tato nová řada obsahuje žehličku na vlasy, fén, dva kartáče na vlasy a kulmu, kterou jedinou nemám :)




Jelikož žehličku používám téměř denně, tak jsem byla šťastná, že budu moct vyzkoušet zase něco nového a budu moct porovnat s mými dosavadními miláčky na vlasy. No a protože mám úžasného muže, který ví přesně, co mám ráda, tak jsem od něj před pěti lety dostala žehličku od Rowenty a před dvěmi lety jsem k ní dostala i fén. Obojí je stejné cenové kategorie jako řada PROtect od Remingtonu, takže můžu porovnávat srovatelné :)


A teď už k samotnému hodnocení :) je to momentálně spíše takové "first impressions", jelikož tyto novinky používám teprve krátce, ale už jsem si na ni stihla udělat první názory :)

Nejprve něco málo k fénu. Zcela upřímně mi přijde dost podobný tomu mému staršímu. Jednak je stejně těžký (spíše poměrně lehký), ale také má stejné stupně nastavení. Fén od Rowenty má navíc funkci "respect", která funguje tak, že vzduch není tak horký, ale přitom stále stejně dobře vysouší. Nový Remington tuto funkci nemá, ale má keratinové kolečko napuštěné keratinovým, arganovým a makadamovým olejem pro lesklé a zdravé vlasy.


Má vlastně už od základu vysoušet vlasy s menším poškozením jako běžné fény. Co musím ale hodně vyzdvihnout, tak je odnímatelná mřížka na zadní straně fénu. Můžete mřížku vyjmout, vyčistit od prachu a všech nečistot a opět nasadit. To mi přijde jako největší výhoda tohoto fénu! Navíc je super, že je na něj poskytovaná 5 let záruka :)


Cena: 1.399,-

Žehlička je můj téměř každodenní pomocník a proto vždycky vyžaduji špičkovou kvalitu :) Když žehličky začínaly, tak jsem jich vystřídala poměrně hodně, než jsem objevila tu pravou (nynější Rowentu). S tou jsem byla maximálně spokojená, ale teď začínám přičichávat k nové PROtect, která je zase trošku něco jinýho a MOŽNÁ bude i mým novým oblíbencem... uvidíme :)


První, co mě překvapilo, tak je to, že je o dost lehčí jako Rowenta a přitom je o dost větší (širší). Prvně jsem se dost lekla, protože když je něco hodně lehké, tak to ve mě vyvolává lacinou a nekvalitní věc. To ale není samozřejmě případ této žehličky. Je to u ní právě naopak výhoda, jelikož, když máte dlouhé vlasy a žehlíte si je déle, tak vás nebolí hned ruka :)

Oproti mé bývalé má větší žehlící plochu, což beru jako velké plus, jelikož mám poměrně dost vlasů a i trošku delší. Navíc by měla být napuštěná stejnými oleji jako kroužek, který obsahuje i fén. Další novinkou je funkce HydraCare, která obsahuje dokonalé vyvážení hydratace a teploty. Zapíná se tlačítkem jakoby před tou rozšířenou částí a funguje tak, že se do nádržky ze zadní strany žehličky napustí voda a ta se pak přemění na páru vypouštěnou před žehlící plochou. 

Zatím testuji variantu se zapnutou funkcí HydraCare i bez a uvidíme... Zatím nemůžu moc posoudit, chce to delší dobu testování :)

Další výhodu vidím v tom, že stejně jako má starší žehlička, má tlačítko zamykání ploch k sobě na uskladnění, cestování atd.. :)


Má 5 teplotních nastavení až do 230°C. Já sama se žehlím buď na 170°C nebo 190°C.



Cena: 2.699,-

Posledními produkty jsou kartáče na vlasy.


Jeden z nich je klasický velký plochý a to mi strašně vyhovuje. Vlasy mám pár tahy rozčesané, uhlazené a hebké. Trošku se musím přiznat, že jsem mu nevěřila. Myslela jsem si, že to bude obyčejný kartáč, ale docela dost mě překvapil. Musím ho vyzkoušet ještě při vysoušení, to jsem zatím nestihla. Měl by vlasy více uhladit už při fénování :)

Druhý kartáč navíc obsahuje kančí štětiny pro jemnější rozčesání. Tento kartáč jsem měla v plánu si pořizovat, takže jsem moc ráda, že mi dorazil spolu s ostatními produkty. Je opravdu skvělý a používám ho denně. 


Oba kartáče obsahují v rukojeti kadeřnickou jehlici, s níž si krásně vytvoříte pěšinku apod. Já ji teda používám ještě i k vybírání vlasů ze štětin hřebene, aby nezůstával zanešený :)

Každý kartáč je za cenu: 379,- Kč

Zatím tedy můžu říct, že jsem se všemi produkty spokojená, není nic, co by mi výrazně vadilo a teď uvidíme, jak mi budou vyhovovat po delší době používání :)

No a jak můžete tuto řadu vyhrát také???

Mrkněte sem: SWITCH AND PROTECT

Přeji hodně štěstí a užijte si víkend!

14 komentářů:

  1. Vypadá to krásně, moc se mi líbí fén, žehlička i ty kartáče. Určitě zkusím štěstí :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě zkus :) stojí to za to!

      Vymazat
    2. a vyšlo to!!!!! skáču tady radostí, to si snad ani neumíš představit :)))) Já to fakt vyhrála :)

      Vymazat
    3. mám neskutečnou radost!!! Zrovna dneska jsem si psala se zástupkyní Remingtonu, že bych si přála, aby to vyhrál někdo ode mě a ono to vyšlo!!! :)

      Vymazat
  2. Jééé, jsme tam spoluuu :)) Mně celá řada dost baví, jen mě trošku zklamlo, když to přišlo, protože u zahraničních youtuberek jsem viděla, že součástí balení byl i kondicionér, který se dával místo destilované vody a já ho nemohla najít a pak jsem zjistila, že vůbec není. Na to jsem se těšila nejvíc, ale bohužel.. Ale tak jsou produkty super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem na to koukala, že jsme tam spolu :) Úplně mi mluvíš z duše... prvně jsme si říkala, jestli to není nějaká jiná řada, do které se dává kondicionér, ale i u ofiko prezentačního videa na tuto řadu je tam kondicionér, tak nevím...

      Vymazat
  3. Jé, tak to je parádní, že jste se zúčastnily této výzvy. Já jsem si produktů všimla poprvé u youtuberky Barušminky a tam mě dost zaujaly, hodně si je chválila, tak je super, že vyhovují i Tobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem moc ráda za tuto možnost :) žehlička je pro mě každodenní nezbytnost, takže ráda zkouším nové věci i v této oblasti :)

      Vymazat
  4. tedá tá Reminton vyzerá fakt dosť velko, je super že je lahká ako píšeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem moc ráda, že je lehká, hezky se s ní pracuje :)

      Vymazat
  5. Pěkný článek. :) Kartáč s kančími štětinami mám také a jsem s ním spokojená.

    JENNYTAILOR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :) ten kartáč je fakt super, strašně dlouho jsem ho chtěla a už vím proč :)

      Vymazat
  6. Pěkná recenze! :) No já jsem si říkala že bych si možná pořídila novou žehličku, ta co mám už mi tak dobrá nepřijde, tato vypadá fakt pěkně, ale je tedy dost drahá, tak uvidíme třeba se poštěstí v soutěži, já používám žehličku skoro každý den.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. držím pěsti :) je fakt super... ale celkově můžu říct, že moji oblíbenci Rowenta a Remington dělají jen a jen super věci na vlasy! I fén od Remingtonu, který jsem měla dříve za pár korun, tak byl tisíckrát lepší jak nějaký Sencor a podobné levnější značky :)

      Vymazat