úterý 7. července 2015

Kosmetika, kterou momentálně používám

Ahoj :)

konečně jsem po hooodně dlouhé době zpět :) Jak už jsem na Facebooku psala, tak jsem Vás nezanedbávala schválně, ale jinak to prostě nešlo. Takže ve zkratce: nejprve bylo ve škole zkouškové, to jsem se snažila na blog psát co nejvíce, pak přišlo učení na státnice a mezi tím se rozhodlo, že se budeme stěhovat, takže jsme zařizovali nový byt, v mezičase jsem se učila a šla pracovní pohovor, který vyšel, pak jsem státnicovala, hned víkend po státnicích jsme stěhovali a po tomto víkendu jsem nastoupila do nové práce a jelikož jsme křečci a máme nashromážděno za ty roky šíleně věcí, tak jsme stěhovali až do minulého týdne. Teď ještě čekáme na nový nábytek, ale už jakš takš bydlíme a budu se moct věnovat blogu a bude i kde fotit a být na notebooku. Do toho všeho řešíme ještě jednu velkou událost tohoto roku, ale to se taky brzy dozvíte :)

Teď už ale k tomu, o čem chci dnes psát... Abyste byli trošku v obraze, tak začnu příspěvkem o kosmetice, kterou momentálně používám (mimo dekorativky, té moc v tomto počasí nepoužívám :-D ).
První věcičkou je oční krém od světové značky Karin Herzog, kterou údajně používá i Kate Middleton :) Zhruba před dvěmi měsíci mi byl nabídnut tento krém k testování a jelikož mi táhne na 25, tak jsem tuto nabídku s radostí přijala :) navíc tato nabídka přišla v době zkouškového a státnicového, kdy jsem toho moc nenaspala, tak mohl proběhnout zátěžový test.



Nejprve začnu opět balením. Balení se mi moc líbí, je jednoduché a navíc kombinace černé a zlaté mi přijde velmi luxusní. Když bych zacházela úplně do detajlů, tak bych možná uvítala kovový aplikátor, který mi u očních krémů vyhovuje, jelikož to oční okolí hezky zchladí :)

Konzistence je lehce hutnější, ale ihned se krásně vsákne do pleti. Nemá žádnou parfemaci, i když já bych nějakou jemnější uvítala, ale to je jen taková malá poznámečka.

MOJE ZHODNOCENÍ
Krém jsem si velmi oblíbila, jelikož je po něm oční okolí hezky vyživené, oči nemám napuchlé, jak se mi to stávalo s očním krémem od Biodermy a celkový pocit z něj je velmi pozitivní. 

No a teď k tomu jedinému negativnímu, co na tomto krému shledávám a to je bohužel cena :( Krém stojí cca 50 Eur.

A jdeme k novinkám od Weledy. Weleda v nedávné době přišla s novinkovou řadou pro citlivou pokožku s DOKONALOU mandlovou vůní. Jak už jste mohli vidět na Facebooku, tak z této řady mám sprchový gel, krém na ruce a tělové mléko. Na sprchový gel ještě nepřišla řada, ale každým dnem už ho používat začnu :) Tělové mléko a krém na ruce jsou pro mě teď TOP 1 a to v žádném případě nepřeháním.

Nejprve tedy k tělovému mléku. V zimě ráda používám hutná tělová mléka od Dove, ale v létě je popravdě moc nemusím a vyhledávám něco tekutějšího, ale zároveň stejně dobře vyživujícího. 

Opět začnu balením. Balení je elegantní, nic přeplácaného a navíc skvěle funkční. Mám ráda kosmetiku s pumpičkou, jelikož je aplikace rychlejší a navíc čistější :)



Tělové mléko od Weledy mám poprvé a netuším, jaká jsou ta ostatní, ale tato novinka je krásně tekutá, rychle se vstřebává, ale zároveň ÚŽASNĚ hydratuje a např. když si natřu nohy, tak jsou nádherně lesklé! Navíc ta úžasně jemná vůně mandlí!!! Určitě doporučuji všem a především i těm, co mají citlivou pokožku jako já, mívám hodně vysušené nohy a občas mě i dost svědí, tudíž nemůžu používat kdejaká tělová mléka, ale toto mi naprosto vyhovuje, nohy jsou po něm krásně zklidněné a vypadají opravdu hezky :)

Z této řady mám i krém na ruce a momentálně ho používám více než ten s granátovým jablkem stejné značky, který mám už delší dobu. Konzistence je také tekutější a vůně opět jemně mandlová, jako u tělového mléka. Kromě vůně bych řekla, že je "funkčně" stejný jako ten zmiňovaný s granátovým jablkem. Takže opět můžu vřele doporučit :) Určitě si ho pořídím i na zimu a pořádně vyzkouším, jelikož v létě zrovna ruce suché ani citlivé nemám, takže toto nemůžu momentálně úplně posoudit. 


No a jelikož je léto, tak Vám chci ukázat, co používám za opalovací kosmetiku. 


Na opalování používám opalovací mléko od Dermacolu SPF 15. Jak už jsem psala výše, tak mám ráda kosmetiku s pumpičkou, takře i opalovací mléko jsem si vybrala právě s ní. Můžu říct, že se krásně roztírá, hezky se vstřebá a ve vodě hned neslézá, jako většina, takže velmi oceňuji, že je opravdu voděodolné :)


No a po opalování používám krém od Biodermy, který je krásně chladivý a s příjemnou vůní. Ještě mám v zásobě velké balení, které jsem si koupila vloni v akci za 99,-, takže věřím, že hodně z Vás ho ulovilo taky :)

Vyzkoušeli jste nějaký výrobek? Jak Vám vyhovuje (vyhovoval)? Nebo se chystáte nějaký vyzkoušet???

8 komentářů:

  1. Já tyto výrobky ani neznám Klári :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :-O u značky Karin Herzog se nedivím, zatím tu není tolik známá, ale Dermacol, Bioderma nebo Weleda? Ty jsou běžně dostupné :)

      Vymazat
  2. Já jsem zkoušela od Karin Herzog čistící gel a byl skvělý :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/mini-haul-outfit.html

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju ke státnicím, nové práci atd. :) O Karin Herzog jsem v poslední době několikrát četla, docela by mě to lákalo, ale ta cena je teda hrozná. Zatím mám ale zásoby jiných věci tak litovat až tak nemusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Já jsem o této značce právě taky četla a strašně mě lákala, tak jsem ráda za možnost ji vyzkoušet :)

      Vymazat
  4. Teda ty jsi měla událostí, gratuluji ke státnicím i nové práci, moc ti přeji, abys tam byla spokojená a jsem ráda, že už jsi zas tady a hlavně se těším na nějaká nová videa. Já jsem mezitím taky začala natáčet, ale nějak mi zlobí technika, tak to ještě neumím pravidelně :) , ale jak se povede.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) bylo toho hodně a ještě toho hodně bude :-D o tom možná taky napíšu článek nebo natočím videjko :)
      Videa určitě taky budou, teď se teprve dáváme dokupy, takže pomaloučku začínám zase se články :)

      Vymazat