pátek 8. května 2015

Oblíbenci - jaro 2015

Ahoj,

minule jsme tu měli kosmetické produkty, které mi nevyhovují, tak dneska tu mám výrobky, které se staly mými oblíbenci za poslední dobu :) Je to pouze výběr produktů, které mě opravdu uchvátily a nejsou tu rozhodně všechny, vlasovou a pleťovou péči nejspíše sepíši do samostatného článku. Vešekrá kosmetika, o které tu dnes budu mluvit je cenově velmi dostupná, tak třeba se Vám některý výrobek natolik zalíbí, že ho vyzkoušíte na vlastní kůži :)



Nejprve tu mám úžasné a dokonalé balzámky na rty od Yves Rocher :) Pořídila jsem si nejprve malinový, který je lehce červeně zabarvený a až jsem znovu navštívila Yves Rocher, pořídila jsem si ještě kokosový bezbarvý. Oba jsou naprosto úžasně hydratační, rty jsou po nanesení nádherně vyživené a provoněné. Ta vůně je prostě DOKONALÁ, co víc dodat... balzámky nevoní vůbec chemicky, ale parfemace je opravdu šťavnatá a přirozená.

CENA: 49,- Kč


Další naprosto úžasnou a dokonalou věcí je krém na ruce od Weledy s vůní granátového jablka. Tendle krém nemůžete nemilovat. Krém je jemňoučký s lehce tekutější konzistencí, který opravdu skvěle hydratuje a ruce zanechává hedvábně hebké :). Krásně se roztírá a také se vcelku brzy vstřebá a NAVÍC!!! ruce úžasně provoní, že to cítíte ještě hodně dlouhou dobu po namazání.

CENA: 215,-  Kč (momentálně v Globusu v Brně za 120,- Kč)


Potom tu mám laky na nehty. Prvním lakem je lak od Sally Hansen v nádherné jarní barvičce - 546 Get Juiced. Laky od Sally Hansen mám strašně ráda. Krásně se mi s nimi pracuje, jelikož mají skvělé pevné silnější štetečky a navíc jsou dostupné v široké paletě barev. Mně na nehtech vydrží krásné cca 4-5 dní.

CENA: 249,- Kč (ale objevila jsem na ELNINO tyto laky za cenu od 50,- Kč, což je bomba :) )


Druhým lakem je gelový top coat od Essence. Mám už druhé balení, jelikož je naprosto úžasný. Každý se mě ptá, jestli mám gelové nehty, jak se po něm nehty krásně lesknou :)

Cena: 44,90 Kč



No a nakonec tu mám dvě věci na tvář. První z nich je matující pudr od Astor. Mám už třetí balení a nemůžu si ho vynachválit. Je krásně jemně namletý, hezky se mi s ním pracuje a pleť je po něm opravdu krásně hedvábná. Matující efekt na mé mastné pleti vydrží cca 3-4 hodiny, což je pro mě opravdu velká výhoda :)

CENA: 149,- Kč


Poslední věcí je tvářenka a bronzer v jednom od W7. Koupila jsem si ji na Galaxii přání a poslední dobou je to pro mě tvářenka č. 1 :) Je dobře pigmentovaná, v nádherném odstínu a hezky se s ní pracuje.

Cena: 119,- Kč



Doufám, že se Vám článek líbil a věřím, že jsem Vám dala tipy na produkty, které opravdu stojí za koupi :)

Máte nějaké z produktů vyzkoušené? Jak Vám vyhovují? :)

14 komentářů:

  1. Když jsem četla o tom top coatu od Essence, tak jsem si řikala ten musím mít a hned jak se dostanu do drogerky, tak si ho koupím! :) Kažopádně ten druhý lak od je dokonalý, ta barva je krásná ♥
    http://inspirationbypett.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě si ho kup, budeš spokojená :) je skvělý a navíc stojí pár kaček :) a ten barevný od Sally je naprosto boží, ale bohužel mi přijde, že na té fotce ta barva až tolik nevynikne...

      Vymazat
  2. Ta tvarenka s bronzerem vypada moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krásné balení, super produkt a za dobré peníze, co víc si přát :)

      Vymazat
  3. Toho top coatu jsem si v drogerce vůbec nevšimla. Až spotřebuji ten který momentálně používám, asi se podívám po tomhle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně doporučuji :) za málo peněz hodně muziky ...

      Vymazat
  4. Hezké tipy. Já mám od essence podobný, vypadá stejně, ale ten můj se jmenuje XXL gel-look. Myslíš, že je to to samé nebo v nich je rozdíl? Jinak krásně vypadá ta tvářenka.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten balzámek od YR malinový mám také :) a je super :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  6. Já chci ten malinový balzámek.. ::)

    Zvu tě na blog :)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maminko-ja-se-vcelicek-nebojim.html

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujal mě ten bronzer s tvářenkou 2 v1 :) a taky ty balzámky na rty :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Kokosový balzám od YR bych chtěla taky vyzkoušet. Mám doma višňový a je skvělý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě doporučuji :) momentálně mi nesmí chybět v kabelce :) Višňový jsem ještě nezkoušela...

      Vymazat