sobota 20. září 2014

Vzorečky od SafeCosmetics

Ahoj všichni,

dnešní článek bude trošku jiný. Ve druhé části článku z Prahy jsem vám říkala, že jsem navštívila Lush a paní prodavačka mi doporučila kosmetiku z webové stránky www.safecosmetics.cz , já jsem samozřejmě hned koukla, co nabízí a co mi to paní prodavačka vůbec doporučila. 

Prvním produktem byla  PANDHY’S™ Sparoma sůl 250 ml. Tato sůl hluboce čistí a zabraňuje ukládání nečistot do kožních pórů.

(Zdroj: SafeCosmetic)

Další produkt, co mi byl doporučen je olej PANDHY´S™ S.O.S PURITY 5x1ml. Purity olej je směs léčivých olejů určena na aknózní, zanícenou a problematickou pokožku. Základem je olej z černého kmínu a olej z konopí.

(Zdroj: SafeCosmetics)

Poslední produkt mi byl doporučen paní přímo z tohoto e-shopu a to je PANDHY'S™ ACV Cure mléko 150 ml. Pravidelné používání tohoto přípravku odstraňuje povrchové kožní poruchy (záněty, akné, či zarudnutí, a pod.).

(Zdroj: SafeCosmetics)

No a jelikož mám doma přípravků na problematickou pleť už strašně moc a přijde mi, že téměř nic nepomáhá, rozhodla jsem se do tohoto eshopu napsat email, zda neposkytují vzorečky na vyzkoušení, abych hned zase nekupovala plné balení a zjistila, že mi to k ničemu nepomohlo a pak to zůstalo ležet ve skříňce. Paní Veronika mi bleskově odepsala, že není problém vzorečky zaslat a že mi doporučuje na vyzkoušení i ACV krém, který jsem zmiňovala jako poslední. Popravdě s tak milým a ochotným přístupem jsem se už dlouho nesetkala, proto jsem se rozhodla sepsat tento článek :)

Vzorečky přišly bleskovou rychlostí v krásně nadepsané obálce a uvnitř ještě zabalené do růžového papíru (růžovou zbožňuju :-D) a navíc přelepeno nálepkou s adresou.


V růžovém papíru mě čekaly tyto praktické kelímky se vzorečky produktů :)



Strašně se těším na vyzkoušení produktů a DOUFÁM, že mi konečně pomůžou a budu si moct koupit plné balení, které i dopotřebuji :) 

Moc tímto děkuji paní Veronice, která se mnou komunikovala přes email :)

Znáte tuto webovou stránku, popř. zkoušeli jste někdo nějaký produkt odtud? :)

8 komentářů:

  1. To je dobrý, že si to můžeš prvně jen takhle otestovat :) A to zabalení je fakt krásné :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem za to strašně ráda, protože já vždycky všechno hnedka nakoupím a pak mi to stejně nepomůže a leží mi to doma :( ...

      Vymazat
  2. Super, už se těším na tvé reakce :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem strašně zvědavá... jak vzorečky spotřebuji, popř. kdybych viděla změny ihned, tak bude určitě článek :)

      Vymazat
  3. Taky mi vždy potom všechno leží v šuplíku. -_- Snad tyto produkty pomůžou, ta sůl nevypadá špatně. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jsem byla na kožním a doporučili mi zas něco jiného, takže toto dopotřebuju a půjdu do těch předepsaných od kožní :-/ už fakt nevím, mám tu pleť čímdál horší...

      Vymazat
    2. Kamarádka měla taky problémy s pletí, byla u kožní, která jí doporučila hafo produktů, ale vůbec jí nesedly, byla z nich ještě více osypaná než předtím. Je to strašně těžké. :/ Snad se to zlepší s věkem... nebo pak chodit pravidelně na kosmetiku...

      Vymazat
    3. no tak já jsem momentálně popálená na obličeji a dekoltu po eclaranu 10... dávala jsem si ho na obličej a jednou na dekolt a totálně mě popálil, až teď zpětně čtu, že se má dávat jen na pupínky na záda... to mi ale nikdo neřekl, že? U doktorky jsem to možná přeslechla, ale lékárnice mě utvrdila v tom, že to mám používat plošně na noc, tak jsem to tak udělala :(

      Vymazat