středa 17. září 2014

Velké srovnání krémů na ruce

Ahoj všichni :)

rozhodla jsem se pro vás udělat srovnání krémů na ruce. Mám tu krémy různých značek i cenových kategorií.


MeMeMe Softly Softly Hand & Nail Cream
Nejprve tu mám krém od MeMeMe, který jste mohli vidět v nákupech (z Ladyboxové akce). V popisku bylo, že se jedná o luxusní krém s neodolatelnou vůní, tak jsem se těšila. No ale vůně mě opravdu nepotěšila, cítím v ní snad mandarinky, pomeranč a nějaké další tropické ovoce.... to mám ráda, ale v tomto případě je to šíleně silné a to fakt nemusím. Krémík je gelovo tekutý a hezky hydratuje, nemám po něm pocit ulepených rukou, takže v tomto ohledu super. 
Obsahuje 40 ml, tudíž do kabelky ideální a stojí jak kde, ale obvykle 149 - 169,- Kč.
Díky té šíleně silné vůni do něj určitě znovu nepůjdu!


Aphrodite Hand Cream Chamomile
Tento krém jsem si přivezla z letošní dovolené na Krétě. Vůně je naprosto dokonalá. Má to být nejspíš olivový olej s heřmánkem a je to prostě krásně jemňoučká příjemná vůně. Nádherně hydratuje a stačí ho jen troška. Kupovala jsem ho za 1,50 Eur, tudíž za cca 42,- Kč. Je to "kabelkové" balení 30 ml. Když bych ho tady v ČR objevila, určitě si ho zase koupím.


Herbolive Olive Oil & Argan Oil Hand Cream
Tento krém mám také z Kréty, jak ten předchozí. Je s vůní olivového a arganového oleje a opět je to dokonalá vůně. Má také 30 ml balení a myslím si, že dokonce i stál stejně. Nemám opět co vytknout :)

Weleda Granatapfel Regenerations-handcreme
Tento krém od značky Weleda s vůní granátového jablka je naprostá jednička!!! Vůně je dokonalá, sice dost výrazná, ale zároveň i jemná. Krém je hodně tekutý, ale za to se ihned vsákne a skvěle hydratuje. Jediné velké mínus je cena :( Stojí 239,- Kč a má obsah 50 ml. Takže pokud to máte jak já, že se vám nechce dávat tolik peněz za krém na ruce, tak vyčkejte na nějakou akci. Teď jsem krém objevila na Biooo.cz (weleda) s kratší expirací za 99,-, takže určitě stojí za vyzkoušení!


Avon Naturals Conditioning Hand Cream
Krém od Avonu jsem si koupila kvůli jeho nízké ceně. Stál mě v nějaké akci 29,- Kč a má 75 ml, takže to byla jasná volba. Krém měl vonět po kakau a lotusovém květu. Kakao v něm upřímně necítím vůbec, za to nejspíš ten lotus (netuším, jak voní lotus) je tam cítit dost. Komu nevadí hodně silná vůně, tak pokud byste ho sehnali za podobně nízkou cenu, určitě můžu doporučit, plní svoji funkci skvěle.


Oriflame Nature Secret for sensitive skin Jojoba & Mango
Tento krém jsem si koupila od kamarádky, která Oriflame prodává. Doporučila mi ho, že prý skvěle voní a navíc i plní svoji funkci. Koupila jsem ho myslím za 39,- Kč a krém má opět 75 ml. Takže velmi výhodná koupě :) Krém opravdu nádherně ovocně voní a není to jak u MeMeMe, že by to bylo nepříjemné (nebo alespoň mně to nepříjemné není). Je méně průhledný jak ostatní krémy a chvilinku trvá než se vsákne. Určitě nejsem tak okouzlená jako Weledou, takže nejspíš příště zkusím zase jiný, ale koupě rozhodně nelituji.


For Life & Madaga Krém na ruce pro každodenní péči
Krém od této značky jsem vám ukazovala v rozbalovacím videu. Má velké 100 ml balení a pořídíte ho za 189,- Kč. Má skvělý uzávěr a bytelné balení. Spolu s krémem od Weledy mi přijde, že má balení nejkvalitnější. Krém obsahuje měsíčkový olej, vitamíny a další ochranné oleje. Voní naprosto jemně a úžasně. Jediné, co mi na něm trošku vadí je to, že po namazání pořád cítím, že jsem si ruce něčím mazala, není to mastný film, ale prostě NĚCO, nevím, jak to popsat. 


Yves Rocher Organic Vanilla Hand Cream
Poslední krém je od značky Yves Rocher a dostala jsem ho k objednávce přes internet a když jsem se pokoušela hledat, kolik stojí, nenašla jsem :( Takže netuším cenu, ale má 200 ml a balení s pumpičkou. Máme ho doma na poličce a prostě je vždycky po ruce, když si potřebujeme ruce namazat třeba po umývání nádobí atd... Vůně je pro mě skvělá. Prostě klasická voňavá vanilka :) Úžasně ruce provoní a skvěle hydratuje.

A co vy, holky? :) vyzkoušely jste nějaký z těchto krémů, nebo už máte jiného svého oblíbence?

8 komentářů:

  1. Moc hezké srovnání, ani jeden z těchto krémů jsem nezkoušela. Doma mám teď nějaký od Baley, Neutrogenu a nějaký "no name", co přinesl taťka z práce a různě je střídám :)
    Btw. teď neustále nosím náušničky, které jsem u tebe vyhrála :) Zamilovala jsem si je.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo, od Baley jsem snad žádný nikdy neměla ... Neutrogena je ale taky super, tu jsem už zkoušela...
      To mám radost, že je nosíš :) já mám o kapku větší a taky je nosím hodně často....

      Vymazat
  2. Skvelý článok! Vieš, že som práve dnes uvažovala o rovnakom článku? :-D
    Ale mám rozpísaných viacero vecí, takže som porovnávanie krémov na ruky ešte odložila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to máme podobné myšlení :) já už o něm uvažovala déle, ale konečně už mám všechny dostatečně odzkoušené, abych mohla hodnotit, tak jsem ho sepsala...

      Vymazat
  3. Super článok, z tvojej zbierky mám iba ten od avonu. A najradšej by som vyskúšala vanilkový od Ives Rocher

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co říkáš na tu vůni krému od Avonu? :-) No já právě ani nevím, jestli ho nedávali jako dárek k nákupu, protože ho rušili.. nemůžu ho už nikde sehnat (Vanilka od Yves Rocher)

      Vymazat
  4. Tak já jsem zkoušela ten krém z Avonu (taky nevím, jak voní lotusový květ, ale ten šel cítit hodně a kakao jsem cítila jen když jsem do toho dlouho čichala a nadýchávala tu vůni :D), nejvíc se mi na něm líbilo, jak se krásně vstřebával, i když jsem si ho omylem třeba dala hodně :). A teďka mám taky krém na ruce z té řady planet spa (fialový) a ta vůně a jak krásně hydratuje ručky, to je fakt pohádka :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, vstřebává se skvěle a celkově není vůbec špatný na to, že jsem ho koupila za 29,- Kč... ale ta vůně je teda až moc :( ze začátku mi to nevadilo, ale jak ho používám dýl, tak mi nevoní...

      Vymazat