úterý 30. září 2014

Testování kosmetiky For Life & Madaga

Nastal čas, kdy vám konečně můžu říct moje pocity z kosmetiky české značky For Life & Madaga (mohli jste vidět zde: VIDEO ). Nejprve bych vám chtěla tuto značku trošku představit, jelikož jste mi říkali, že ji vůbec neznáte a nemáte s ní žádnou zkušenost. For Life spol. s r. o. je česká kosmetická výrobní společnost a má sídlo v Brně. Zaměřuje se na kosmetiku určenou především pro ošetření v kosmetických salonech, ale také i pro domácí péči. Pokud si o této společnosti chcete přečíst více, klikněte: O společnosti .

Měla jsem možnost vyzkoušet několik výrobků od této značky a po více než měsíci používání vám můžu říct, jak mě zaujaly :)

Nejprve tu mám regenerační emulzi na nehty. Měla by omezit lámavost nehtů, třepení a záděry. Obsahuje kalcium, pantenol, vitaminy a čajovníkový olej. Používám ji vždy po odlakování nehtů na celý nehet a okolí. Suprově se nanáší díky tenké aplikační hubičce. Nehet mi po použití přijde krásně jemný a je pravda, že se mi třepí méně. Používám spolu s touto emulzí i diamantový zpevňovač od Gabrielly Salvete a také beru vitamíny Biosil Plus. Celkově tato trojka je pro moje nehty naprosto skvělá. Nehty mám krásně pevné a netvoří se mi žádné záděry.

Balení má 18 ml a můžete ho zakoupit za 171,- Kč.



Dále tu mám dva výrobky na pleť. Obojí samozřejmě na mastnou a problematickou pleť. Prvním produktem je krémová odličovací emulze. Jak už název napovídá, má krémové složení a voní lehounce po bylinkách. Nejprve jsem si na ni nemohla zvyknout a teď se naopak vždycky na tu vůni těším :) Balení je bytelné a má klasický aplikátor. Jediná nevýhoda je, že jak už je v lahvičce méně obsahu, tak se díky tomu, jak je pevná, špatně vytlačuje a lahvička se mačká, můžete to vidět i na druhé fotce. Uvítala bych spíš pumpičku k takto pevné lahvičce :) No a teď k samotné "funkci". Moje pocity jsou naprosto pozitivní. Skvěle odlíčí, jak jsem už zmiňovala, tak krásně voní a navíc je pleť po odlíčení hezky hebká a není mastná!

Balení má 200 ml a můžete ho na eshopu koupit za 184,- Kč
popř. na vyzkoušení si můžete zakoupit i 15 ml vzoreček za 35,- Kč





Druhým produktem je Mat control sérum. Používá se buď pod krém nebo pod make-up, nebo prostě jak jste zvyklí. Já ho používám pod make-up každé ráno místo podkladové báze. Pleť krásně zmatní a vyhladí. Když jsem třeba o víkendu celý den doma, tak si sérum dám taky hned ráno a na to už nenanáším žádný krém ani make-up. Jsem s tímto sérem určitě spokojená. Že by redukoval pupínky, nebo póry, tak to mi nepřijde, ale matující funkci zvládá skvěle. Používám ho opravdu každý den a z lahvičky snad nic neubylo, stačí opravdu kapička. No a k té lahvičce. Ta se mi neskutečně líbí, za jedno po funkční stránce, že si vytlačím jen tolik, kolik potřebuji a za druhé působí luxusně. Lahvička není přeplácaná nápisy a barvami a to se mi líbí. Prostě v jednoduchosti je krása :)

Sérum můžete zakoupit ve 30 ml balení za 609,- Kč.





Všechny produkty a samozřejmě i další můžete zakoupit zde: www.forlifemadaga.com/cs/

Máte někdo zkušenost s touto kosmetickou značkou, popř. zaujal vás nějaký produkt? :)

4 komentáře:

  1. Kosmetiku neznám, ani jsem nic neměla, ale hodně se mi líbí ta emulze na nehty :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně mě zaujalo to, že tato kosmetika nemastí pleť. :-) Mám s tím teď trošku problém.

    OdpovědětVymazat