neděle 16. prosince 2018

Revlon ColorStay Overtime - výhra i propadák

Poslední dobou jsem si spíše ujížděla na matných rtěnkách, ale teď před Vánoci jsem si oblíbila lesklé rty! Ale jelikož mám Miušku, která se chce několikrát za den pusinkovat, lesky na rty a klasické rtěnky jsou mimo a chce to nějakého opravdového držáka :) Proto tu mám tentokrát tip na super dlouhotrvající lesklou rtěnku!

Tyto dvoufázové rtěnky má v portfoliu několik značek, ale značka Revlon k nám s ní přišla poměrně nedávno. Je dostupná ve 4 odstínech. Já vlastvním dva - 005 Infinite Raspberry a 040 - Forever Scarlet. 




Infinite Raspberry byla láskou na první pohled :) Ta barva je dokonalá a už na podzim jsem ji strašně ráda nosila. Nádherně se nanáší, perfektně kryje, dá se vrstvit, ale zároveň vcelku rychle zasychá a pokud ji přetřete právě tou lesklou stranou, pak se perfektně leskne a drží jak přibitá. Pokud byste ji chtěli nosit jako matnou, bez té průhledné vrstvy, tak to za mě určitě nedoporučuji. Jeden den jsem měla chuť na matné rty, ale měla v kabelce jen tuto rtěnku, tak jsem nanesla pouze barevnou část, ale nejen, že byla na rtech nepříjemná, také stále šíleně lepila a jen tak ji setřít? To se ani nesnažte! Už bez té průhledné vrstvy neskutečně drží a odlíčit ji můžete pouze olejem nebo nejlépe dvoufázovým odličovačem. Nevím, zda má 16h výdrž, jak uvádí na obalu, tak dlouho jsem ji na rtech nikdy neměla, ale vždy mi vydržela perfektní celý den :)





Červené rty nenosím až tak často, ale když se blíží Vánoce, začínám mít chuť právě na červenou :) Proto jsem si červený odstín č. 040  schovávala až na ten předvánoční čas... ale bohužel ho nebudu tak chválit, jak ten předchozí. Přijde mi, že má tekutější konzistenci, tím pádem se hůře nanáší a nelze barvu nanést jednolitě. Musíte vrstvit, což lze, nedrolí se, ale i tak mi přišlo, že flekatí. Opět bez té průhledné vrstvy nemožné komfortně nosit. Navíc u tohoto odstínu mi přijde, že průhledná vrstva zasychá pomaleji. Odličování něčím jiným než dvoufázovým odličovačem je peklo stejně jako u odstínu 005 :) 




Dlouho se mi nestalo, že bych viděla takový rozdíl napříč odstíny u jednoho typu rtěnky. Docela by mě zajímalo, jak si vedou ostatní dva :) 

Co na ně říkáte? Zkoušely jste?



3 komentáře:

  1. Taky moc nenosím červenou rtěnku, ale tyto dva odstíny vypadají naprosto nádherně. A to že vydrží fakt dlouho je další plus. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ta první vypadá suprově, na červenou moc nejsem ... je zajímavé že každý je úplně jiný, ale stejná značka :) ale ta výdrž je super!
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Embrace the life of the luddite by using one of the oldest technologies. http://4bq2t3vwub.dip.jp http://6jqae3lt0s.dip.jp http://g9k0knq3r7.dip.jp

    OdpovědětVymazat