pondělí 9. července 2018

Žehlička na vlasy Remington Rose Luxe

Už na Instagramu jsem vám moji novou krásku ukazovala a teď vám konečně přináším plnohodnotnou recenzi po dlouhé době používání :) 


Možná si pamatujete, že jsem hodně dlouho používala místo žehličky žehlící kartáč a strašně mi vyhovoval. Jenže po porodu mi vlasy začly šíleným způsobem padat a když se konečně padání zastavilo, tak mi začly (naštěstí) podrůstat a ty pidi vlásky trčely všude možně a žehlící kartáč je prostě neuhladil tak, jak bych si představovala. Takže, když jsem měla možnost od Remingtonu vyzkoušet nějakou z jejich letních novinek, hned jsem sáhla po této žehličce. Přišlo mi, že tím, jak je oblá a tenká, tak malé vlásky hezky zachytí a vyžehlí. 


No ale jako vždy, začnu nejprve vzhledem. Tato žehlička si to opravdu zaslouží! Víte, že já růžovou barvu můžu na všechny způsoby, takže, když jsem uviděla žehličku Rose Luxe, tak mé srdce zajásalo a musela být moje :-D 

K žehličce navíc dostanete i krásné a praktické pouzdro na cestování nebo si ji samozřejmě do něj můžete dávat i po každém použití, pokud jste na to zvyklé :)


Co mě dále zaujalo kromě nádherného a dokonalého vzhledu, byl parametr zdokonalených žehlících ploch, které mají být až 8x hladší. Neměly by se do nich tedy vlasy zachytávat a měly by hezky klouzat. To musím potvrdit. Když si vzpomenu na své první žehličky, které mi vlasy doslova rvaly, tak tohle je prostě pohádka. Navíc je skvělé, že je tenká a kulatá a tím pádem se skvěle drží a hezky se s ní manipuluje!

Teplotu si nastavujete klasicky plusem a mínusem v rozmezí od 150 °C  do 235°C. Já jsem zvyklá si vlasy žehlit nejčastěji na teplotu 190°C a nahřátí jsem schválně stopovala, protože mi přišlo, že je to šíleně rychlé oproti mé původní žehličce a netrvalo to ani půl minuty a navíc je super, že vám zapípá, když je nahřátá :) No a taky, když byste ji náhodou zapomněli vypnout, po 60 minutách se sama vypne.



Jak už jsem zvyklá u žehliček Remington, tak má opět zámeček, kdy si po vychladnutí žehličku zaklapnete, zamknete a můžete dát do obalu. Má také klasicky otočný kloub a opravdu skvěle dlouhý přívodní kabel (3m), takže pokud nemáte zásuvku ihned u zrcadla, tak to vůbec nevadí.


Poslední výhodu vidím v tom, že pokud žehličku koupíte u autorizovaných prodejců, např. Datart a žehličku si zaregistrujete, máte další rok záruky od společnosti Remington navíc! U většiny výrobků si za tyto roky záruky navíc doplácíte a tady ji máte zdarma :)

Závěrem jste asi pochopili, že jsem s žehličkou maximálně spokojená. Nejen, že krásně vypadá, ale i funkčně splňuje veškeré mé požadavky, takže si asi dám chvíli oraz s nakupováním nových, prodám moji "sbírku" žehliček a budu používat pouze Rose Luxe a až dorostou vlasy, tak budu střídat s kartáčem.

A co vy? Zkoušeli jste už nějakou žehličku od značky Remington? 

3 komentáře:

  1. Žehlička vypadá opravdu hezky a ta barva :) Sama mám žehličku od Remington a jsem s ní taky moc spokojená, je sice už šest let stará, ale pořád skvěle funguje, možná taky proto, že ji tak často nepoužívám :) Je to ale nejlepší žehlička na vlasy, jakou jsem kdy měla.

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Žehlička vypadá skvěle, někdy by se mi i hodila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to je nádhera! Já mám od Remingtomu žehličku z řady Pro Luxe, barvy rosegold a je úžasná, nikdy jsem neměla lepší žehličku. Od této značky mám také kulmu na vlasy, ale tu moc nepoužívám.

    OdpovědětVymazat