středa 28. února 2018

Mary Kay Satin Body

Dneska bych vám chtěla představit novou tělovou péči od Mary Kay s názvem Satin Body. Všechny produkty z této řady obsahují bambucké máslo a díky němu dodávají pokožce sametově jemný pocit.




Řada obsahuje:
  • Sprchový gel (192ml) - 470,- Kč
  • Revitalizační peeling (185g) - 470,- Kč
  • Hedvábné tělové mléko (192ml) - 470,- Kč
  • Tělový krém (114g) - 590,- Kč

Jako vždy nejprve ohodnotím balení. Balení jsou opravdu povedená. Přesně jak mám ráda - světlé, jemné, nepřeplácané a navíc ta perleťová víčka? Nádhera! Jediné mínus je, že vypadají všechny tři tuby úplně stejně, takže když je máte v koupelně vedle sebe, musíte si dávat pozor, co berete do ruky.

Nejprve začnu sprchovým gelem, protože ten mě z celé řady zaujal nejméně - není se čemu divit, sprchový gel za 470,- Kč? Co by musel umět, abych si ho za tu cenu pořídila?
Každopádně je opravdu neskutečně jemný, vytváří dokonale nadýchanou pěnu a nevysušuje pokožku, dokonce ji zjemní a vyživí. 

Další z této řady je tělový peeling, který kromě bambuckého másla obsahuje i slunečnicový olej. Peeling je krémový, jemný, nadýchaný, pokožu skvěle obrousí a zároveň ji perfektně zhydratuje. Značka ideál. Už teď se zařadil mezi mé nejoblíbenější peelingy :)



Tělové mléko je hezky jemné, skvěle se roztírá i vstřebává a zároveň výborně hydratuje. Nemám mu vůbec co vytknout :)

Nejvíce jsem se těšila na tělový krém. Je tak nádherně našlehaný a nadýchaný, že se mi do něj vůbec nechtělo sáhnout. Obsahuje kromě bambuckého másla i mangové máslo, slunečnicový olej a olej z meruňkových jader. 

Když jsem použila jeden den tělové mléko a druhý den tělový krém, neviděla jsem moc rozdíl, u obou je hydratace naprosto skvělá, ale pak jsem vyzkoušela použít na půlku těla tělový krém a na půlku mléko a už jsem rozdíl poznala. Krém je opravdu výrazně výživnější, vstřebává se za delší dobu a hydratuje o dost déle. Dokonce, když se jdu druhý den sprchovat, ještě cítím, že ho na sobě mám :) Takže teď jde o to, co máte raději - pokud se natíráte ráno, určitě bych doporučila tělové mléko, pokud se mažete večer a nevadí vám malinko "lepivější" pokožka, vybrala bych si především teď v zimě krém:) 



Jsem moc ráda, že mi byla tato řada zaslána k vyzkoušení, protože z tělové péče od Mary Kay jsem ještě téměř nic nevyzkoušela. Když bych nehodnotila ceny, tak musím říct, že je fantastická. Jak jsem už zmiňovala, balení je úžasné, vůně jemná a netradiční a všechny produkty pokožku skvěle vyživují a zjemňují.

7 komentářů:

  1. To tělové mléko musí být vážně úžasné!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je velmi příjemné, ale pro mě je momentálně ještě lepší ten tělový krém :)

      Vymazat
  2. No za sprchovy gel dat tak moc je sila. Ale je pravda ze obaly ty se jim povedla. :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto značku znám, nelíbí se mi způsob prodeje to je v prvé řadě a za druhé jsou dost finančně nákladné, nakolik jsou kvalitní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem už ten způsob prodeje zmiňovala v některém z předešlých článků o Mary Kay :-/ naštěstí jsem si našla takovou prodejkyni, u které si vše můžu vyzkoušet, nic mi nenutí, jen mi poradí, když se potřebuji zeptat :)

      Vymazat
  4. Mě ta kosmetika nějak nepřirostla k srdci :)

    OdpovědětVymazat