čtvrtek 8. února 2018

Makeup Revolution Korektor Conceal and Define

Tentokrát jsem se nechala zlákat vyhlášenou novinkou hned :-D jeho cesta ke mně ale nebyla snadná ... s jistotou jsem si pro něj šla do Rossmannu, bohužel jsem zjistila, že Makeup Revolution stojan zrušili (asi jen problém drogerie v Třebíči), tak jsem si ho objednala na Pink Panda a naštěstí rovnou dvakrát, protože než mi dorazily, trvalo to víc než týden. 

Jako vždycky začnu balením. Je nádherné, jednoduché a bytelné! A hlavně - ta barva! Pokud sledujete můj instagram nebo mě znáte déle, asi víte, že všechno s nádechem do růžova naprosto zbožňuji. 


U těchto korektorů je super, že jsou dostupné v 18 odstínech, takže si musí vybrat opravdu každá. Já jsem si vzala oba korektory ve stejné barvě - C1 - což je ten nejsvětlejší s neutrálním podtónem a je naprosto perfektní.

Další vychytávka je velký aplikátor, se kterým se opravdu skvěle a rychle manipuluje. 



Poslední věc, která vás určitě zajímá nejvíc, jestli plní to, co slibuje. Jednoznačně plní. Je opravdu lehoučký a zároveň skvěle kryje. Vypadá naprosto přirozeně, drží celý den a neslévá se do vrásek.

Jednoznačně je momentálně mým nejoblíbenějším korektorem a jsem zvědavá, jestli ho někdy nějaký překoná, protože poměr cena/kvalita je neskutečný.

Cena: 139,- Kč


Určitě mi dejte vědět, jestli ho máte už vyzkoušený, nebo jestli se chystáte si ho pořídit :)

6 komentářů:

  1. Vyzkoušený ho ještě nemám, ale určitě plánuju pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej, za ty peníze to určitě stojí :)

      Vymazat
  2. Makeup Revolution mám moc ráda, o tomhle korektoru už jsem něco málo slyšela a vypadá fakt dobře:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně stojí za vyzkoušení :) opravdu doporučuji!

      Vymazat