úterý 28. listopadu 2017

Žehlící kartáč na vlasy Remington Keratin Protect

Nedávno jsme se s kamarádkou bavily, že by nás zajímalo, jak by na našich vlasech fungovaly žehlící kartáče. Říkaly jsme si, že by to mohla být super volba, jak si vlasy neuplácnout žehličkou, ale zároveň je narovnat a dodat jim tvar. Pár dní na to měla kamarádka svátek a dostala žehlící kartáč Bellissima. Mezitím mi přišla nabídka od značky Remington, že na trh uvádí novinky pro zimu letošního roku a mezi novinkami byl i žehlící kartáč. Takže už tušíte, že to byla jasná volba :) 





Začala bych vzhledem. Už na první pohled i omak je velmi bytelný a navíc díky zlatým štětinám a žehlící ploše působí velmi luxusně. Keramické štětiny jsou navíc napuštěné keratinem a mandlovým olejem pro dokonale hebké vlasy.

Líbí se mi velká žehlící plocha, se kterou máte vlasy narovnané o hodně dříve než s klasickou žehličkou.


Ovládání je také naprosto jednoduché a snadné. Stačí pouze zmáčnout tlačítko zapnutí a pak si nastavit teplotu. Můžete si vybrat ze třech teplotních stupňů - 150, 190 nebo 230. Kartáč je nahřátý po 30 sekundách - u té nejvyšší teploty mi to přijde déle, ale nestopovala jsem to :)


Velkou výhodu vidím i v tom, že má extra dlouhý otočný kabel - 3 m. Takže se nemusíte ohlížet na to, kde máte zásuvku a zároveň se nemusíte bát, že se vám kabel zauzluje.


Další skvělou funkcí je, že se automaticky po hodině vypne, tím pádem se nemusíte vracet domů se strachem, že jste nevypli kartáč a můžete vyhořet.

Kamarádka mi psala, že Bellissima kartáč je fajn, ale, že u hlavy ty vlasy tolik neuhladí a zůstávají krepaté. Obě to přisuzujeme tomu, že nemá nastavitelnou teplotu a možná i tomu, že není napuštěný keratinem a mandlovým olejem. Bála jsem se, že u kartáče Remington budu mít podobný problém.

Já ale musím říct, že mi vlasy narovná a uhladí naprosto všude - i u hlavy a to je mám více vlnité a neposedné než má kamarádka. Zároveň vlasy zůstávají krásně objemné, což byl záměr.  Jak už jsem několikrát zmiňovala, mám teď po porodu asi třetinu vlasů, než jsem byla zvyklá a po použití žehličky byly vlasy šíleně upláclé a bez objemu. Bohužel mám ale takový typ vlasů, že si je rovnat musím, takže jsem neskutečně ráda, že existuje takovýto produkt, který vlasy uhladí, vyžehlí, ale zároveň jim zanechá jejich tvar. Od té doby, co ho mám, tak jsem už žehličku vůbec nevytáhla :)

Takže pokud máte vlasů méně, nebo prostě nechcete ztratit na objemu, ale zároveň potřebujete vlasy uhladit a dodat jim tvar, je kartáč tou pravou volbou! Doporučuji ho všemi deseti.




9 komentářů:

  1. Mám ten stejný, jen ne s keratinem, a za mě taky super! :) Vlasy mi nezplácne jako žehlička a zanechá vlasům můj přirozený objem :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, co slibuje, to i splňuje :) mám fakt radost, že něco takového existuje!

      Vymazat
  2. Remington je moje nejoblíbenější značka. Vlasy si žehlím už tak 9let a zatím téměř všechny žehličky a kulmy jsem si porizovala Remington, protože jsem měla záruku kvality. Hřeben mě taky velice láká.. Už nejspíš vím, co si pořídím k vánocům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, mám to stejně... už můj první fén byl Remington :) a spolu s Rowentou jsou to moje dvě nejoblíbenější značky!

      Vymazat
  3. Žehličku jsem nikdy neměla a ani po ní netoužím, ačkoliv vlasy mám takové podivné a uhlazení by neškodilo. Kartáč nutně nepotřebuju, ale pokud bych do něčeho chtěla investovat, je to jasná volba, práce se žehličkou mi přijde i namáhavější a zdlouhavější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, tím, že má i větší žehlící plochu, tak je to rychlejší :)

      Vymazat
  4. Zrovna tento si budu kupovat. :) Takže jsem ráda, že se vyplatí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě :) samozřejmě máme každá jiné vlasy, ale já je mám opravdu hodně krepaté a funguje na mě skvěle!

      Vymazat
  5. Segra ma od teto znacky zehlicku, ktera obsahuje arganovy olej a ja si ji obcas pujcim. Vlasy jsou tak moc nadherny, leskly, psala jsem na ni clanek. Ja sice zehlicku mam, premyslim, ze bych ji prodala a koupila si tu, co ma segra. Ty vlasy jsou po ni dokonaly

    OdpovědětVymazat