pondělí 22. května 2017

Max Factor Velvet Mattes Lipstick recenze + giveaway

Krásné pondělí,

dlouho jsem se vám neozvala, ale jak nastoupím na mateřskou, tak si mě užijete až až :-D slibuju a už se na to hafo těším :)

Čemu se ale dneska chci věnovat, jsou nové matné rtěnky od Max Factor. Už jste mohly vidět na Instagramu, že mi od zastoupení značky dorazil balíček, ve kterém byly květnové novinky a mě zaujaly nejvíce rtěnky (jak jinak) a proto jsem je začla hned testovat.

U Max Factor jsme zvyklé na hydratační Colour Elixir rtěnky ve zlatém balení, ale tentokrát značka přišla s rtěnkami v černém matném balení, čímž nám chtěla dát najevo, že se bude jednat o matné rtěnky. Ne ale ledajaké, jedná se o rtěnky s matným finišem, ale zároveň s hydratačním složením, aby rty vůbec nevysušovaly. To zní geniálně!!! 



Kolekce obsahuje 4 barvy a to:

  • korálovou 15 - Flame
  • červenou 30 - Desire
  • tělovou 05 - Nude
  • a mou nejoblíbenější malinovou 25 - Blush.


Jako první jsem sáhla po nádherné malinové barvě a to byla prostě trefa do černého! Na jaro/léto barvička jak dělaná .... Skvěle se nanáší, roztírá, je dokonale pigmentovaná, opravdu rty nevysušuje a vytváří něco mezi matným a saténovým finišem! Nemám co dodat, prostě značka ideál... no a abych nezapomněla, tak výdrž taky pecková, samozřejmě nevydrží celý den, jako matné tekuté rtěnky, které na rtech zaschnou, ale vydrží o dost déle, než klasické hydratační rtěnky.


Jako druhou jsem vyzkoušela korálovou barvu Flame. Je nádherná, ale myslím, že ke mně až tolik nejde, jak jsem hodně světlá, ale třeba se v létě i opálím a využiji ji více. Každopádně vlastnosti má opět stejné jako malinovka 25 - Blush.


Poslední odstín, který jsem vyzkoušela, je odstín Nude. Prvně jsem ho nechtěla zkoušet, protože jsem si říkala, že ho neunosím, ale když jsem viděla na instagramu fotky blogerky ilovemakeup, jak jí sluší (i když jí sluší asi každá nude), tak jsem ji vyzkoušela a na každodenní nošení je pecková, takže ji nosím na střídačku s Blush :)

No, co vám budu povídat, uvítala bych rozšíření portfolia těchto rtěnek i o další odstíny, protože si myslím, že se jim opravdu moc povedly!



Poslední odstín z této kolekce - červený Desire jsem si nechala pro vás do soutěže, protože červených rtěnek mám teď opravdu hafo a aspoň trošku bych se vám chtěla odvděčit za to, že mě sledujete a píšete krásné komentáře a zprávy.


GIVEAWAY

Pravidla jsou jednoduchá - sledovat mě na některé ze sociálních sítí, napsat mi do komentáře, kde sledujete, kontakt na vás a samozřejmě vás poprosím i o názor na tuto novinku a pak i třeba tip na vaši oblíbenou rtěnku na toto období :) Víte, že jsem po rtěnkách jak divá, tak se ráda inspiruju :)

Výherce vyhlásím 1. 6. a v nejbližší době chystám další soutěž, takže se máte na co těšit!

Univerzální konturovací tužka
A abych nezapomněla, tak značka Max Factor nepřišla jen s novými rtěnkami, ale i s univerzální konturovací tužkou. Je průhledná a obsahuje vosky, které vytváří na rtech jakousi bariéru a nedovolí rtěnce se rozpíjet a cestovat tam, kam nechceme. Pamatuji si, že jsem kdysi měla podobného pomocníka od Essence. Konturku jsem využila párkrát, pak mi zapadla v šuplíku a nedávno jsem ji vyhazovala zežloutlou :-D takže jsem k ní očividně nijak nepřilnula a zatím nevypadá, že by to bylo s touto jinak. Nejsem totiž člověk, který by měl problém s rozpíjením rtěnek, proto ani moc konturek nevlastním. Konturku jsem testovala s těmito rtěnkami, které ale celkově nemají tendenci cestovat, takže tam jsem rozdíl neviděla, ale s novými gelovými od Revlonu byl rozdíl trošku vidět. Budu testovat i dál s gelovými a hydratačními rtěnkami a dám vědět na sociálních sítích. Zatím je mé hodnocení poměrně neutrální :) Jsem ráda, že ji můžu testovat, ale sama bych si ji určitě nekoupila.




15 komentářů:

  1. Naprosto souhlasím se vším a teda ta první, to je něco pro tebe:)) Je super, že i když to nejsou takové ty hutnější rtěnky, tak i přes to vydrží docela dlouho pěkné na rtech.. S tou korálovou je to těžké, je to tak nádherná barva, ale sluší fakt málo komu, možná spíše blondýnkám bych řekla.. Ale vypadají nádherně všechy, také si myslím, že je škoda, že není více odstínů.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, rtěnky vypadají parádně, mě z tebou vyzkoušených zaujal odstín Flame - budu se po něm muset v drogerii podívat:-). Jinak já mám ráda na běžné denní líčení méně výrazné barvy (přece jen do mé práce bych si to dovolit moc nemohla), oblíbenou mám třeba rtěnku Powershine od Oriflamu. Jinak sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková, mail: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Klárko, já Tě sleduju jak na instagramu, tak zde na blogu :) VeruKru@seznam.cz
    Já si teď oblíbila rtěnky v nude odstínech a proto mě i ten odstín nude zaujal úplně moc :)
    I odstín Blush je nádherný. Korálové odstíny jsou taky krásné, ale mě samotné se na mě nelíbí

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, sleduji Tě na instagramu, na facebooku i tady na blogu :-) Moc mě zaujal ten malinový a nude odstín vypadají skvělě. Ten korálový je taky pěkný a Tobě sluší, ale na mě se mi takové odstíny vůbec nelíbí. Nelíbily se mi moc ani červené na mě a až teď k nim nacházím cestu, takže zkouším pořád nějaké, které by mi seděly odstínem a nestyděla bych se s nimi vyjít ven a odstín Desire by mohl být třeba tím pravým.
    Klarka.Svojanovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,sledujem ťa cez GFC ako Petga Fektus , horbendy@gmail.com
    Neviem či giveaway platí aj pre Slovensko,ostáva mi len dúfať,lebo tieto rúže vyzerajú fantasticky a už dlhú dobu sa chystám na nejakú výraznejšiu červenú ale akosi mi chýba odvaha,neviem sa k tej kúpe dokopať no :-)
    Tá 25-ka ti pasuje určite najviac ale celkovo si podľa mňa ten šťastný typ ktorému všeobecne rúže pristanú.Mne vyhovuje celkom Dermacol a ich LONGLASTING a LIP SEDUCTION lipstick :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Na FB a IG sleduji jako All_my_cosmetics, na blogu jako Pavla Kopuletá, email Paja.Kopuleta@seznam.cz. Já mám hodně ráda rtěnky od Alciny :-)

    OdpovědětVymazat
  7. GFC i FB Vendula Janků
    Jinak novinka vypadá velice dobře :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. FB Miroslava Škampová
    miuka12@seznam.cz
    Nějak mám teď radši přirozenost, tak 05 Nude. A jinak přes léto volím radši lesky, ae se značkou docela tápu...zkouším vše možné.

    OdpovědětVymazat
  9. GFC: Eliška Vrbová
    instagram: eliskavrbova
    FB: Eliška Vrbová
    mail: vrbova.eliska@centrum.cz
    poslední dobou rtěnky nosím hrozně ráda, takže každá novinka mě zaujme :) teď mám nejoblíbenější asi MAC Carnivorous :)

    OdpovědětVymazat
  10. Rtěnky vypadají dokonale! :)
    Sleduji tě přes GFC, na IG tě sleduji jako katherine_sykorova :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  11. Rtenky vypadaji hezky, moc ti sluší
    Gfc Eva Richterová Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. GFC Miška
    Wow rtěnky mají fakt nádherné odstíny! :) Já celkově nějak Max Factor přehlížím, ještě jsem od nich nic neměla.
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Martina Slancová
    mmě se moc líbí Flame a Blush jsou barvy akorát pro mě! Já mám moc ráda rtěnky Maybelline Color Sensational Lipcolor - vůbec nevysušují rty a vypadají krásně.
    slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. gfc nikola benková
    mne sa páči nude, aj ked ostatnych farieb sa nebojím ale sadla by mi najviac :) ja používam poslednou dobou lesky :D :D :D nechápem ani ja, ale oblubila som si obyčajne lesky do ružova a idem si na nich
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  15. GFC - Kristýna Košuličová
    FB - Kikina Kristýna Košuličová
    IG - kiki_kosulicova
    popravdě já ráda nosím rtěnky výrazné, nějaké nude mi moc nepasují, takže červené, vínové a křiklavě růžové :D tady mě zaujala ta 25 Blush , ta je pěkná ♥
    tynka.kosulicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat