neděle 23. října 2016

Recenze: Dove DermaSpa cashmere comfort

Ahoj,

jak jste už podle nadpisu mohli poznat, dnes se budu věnovat mé oblíbené značce Dove. Mluvím a píšu o ní dost často, především ve spojitosti s péčí o vlasy, ale dnes to bude jiné. Dnes se budu věnovat novinkové tělové péči DermaSpa Cashmere Comfort


Tato řada je určená pro velmi suchou pokožku, má ji intenzivně hydratovat, obnovovat a zjemňovat.

Řada obsahuje tři produkty:
  • tělové mléko 200 ml
  • tělové máslo 300 ml
  • krém na ruce 75 ml
Produkty Dove mají vždy naprosto nádherná, čistá a nepřeplácaná balení. Řada cashmere comfort není výjimkou. Navíc kombinace bílé a modré je pro Dove typická. Jediné překvapení, které mě čekalo, byla vůně. Čekala jsem klasickou originální vůni Dove, ta se nekonala. Tato novinková řada má úplně jinou vůni, než jste u produktů s modrým víčkem zvyklí. Je velmi intenzivní a luxusní, bych řekla. Takže pokud hledáte něco neparfémovaného, či s jemnou vůní, tak tato řada pro vás určitě není :)
 
TĚLOVÉ MLÉKO 
 
Tělové mléko je v praktickém balení, kdy si jen odklopíte víčko, vytlačíte, kolik potřebujete a zase zaklapnete :) Má velmi hutnou konzistenci, což jsem předpokládala, jelikož, každé tělové mléko, které jsem od Dove vyzkoušela, bylo velmi hutné a výživné. Ty, které jste zvyklé na běžná tekutá tělová mléka, byste mohly být zaskočeny, takže na to pozor! Určitě bych ho raději nazývala tělovým krémem než tělovým mlékem, ale to už je detail :) Každopádně na zimu je hutné tělové mléko opravdovou nezbytností, většina z nás trpí na suchou až šupinatou pokožku, takže pořádná výživa je potřeba. Krém se poměrně rychle vstřebá a na pokožce zanechá jemný ochranný film - ne však mastný a nepříjemný. Navíc pokožku zjemní a provoní na opravdu hodně dlouho :)
 
Mléko zakoupíte za cenu 169,- Kč na eshopu www.krasa.cz
 


 
TĚLOVÉ MÁSLO 
 
Třikrát hurá za toto tělové máslo! :-D Asi před dvěmi nebo třemi lety jsem neustále dokola používala jediné tělové máslo, které měla tehdy značka Dove ve svém sortimentu - tmavě červené pro age :-D a všechny kamarádky se mi za něj smály, ale ono mělo tak úžasnou konzistenci a funkci!
Takže asi tušíte, který z těchto tří produktů mě zaujal nejvíce :-) Má tu stejnou dokonale hutnou, máslovitou konzistenci jako pro age, ale o dost lépe se vstřebává a zanechává pokožku krásně hebkou a lesklou, za mě jednička s hvězdičkou. 

Koupíte ho zde: www.krasa.cz za cenu 229,- Kč.
 
 



KRÉM NA RUCE

Další krém na ruce? Však jasně, to bych nebyla já, abych ho nechtěla vyzkoušet :-D
Začnu jediným malinkým mínusem a to je víčko. Určitě by mi více vyhovovalo "odklapávací" víčko, které má tělové mléko z této řady. Šroubovací produkty moc nemusím, ale naštěstí stačí jednou otočit a krém je otevřený, takže proto píšu, že je to jen malinkaté mínus :) 
Krém má opět hutnější konzistenci, ale vcelku rychle se vstřebává a nezanechává na rukách mastný film, ale spíš takový sametový "finiš", což je velmi příjemné např. v práci, když někomu podáváte ruku. Používám ho nejen přes den, ale i na noc, protože mi přijde, že ruce přes noc skvěle zhydratuje a ráno jsou stále vyživené a hebké.

Najdete ho opět zde: www.krasa.cz za cenu 129,- Kč




Tuto řadu můžu doporučit na podzim/zimu určitě všem, skvěle pokožku hydratuje, zjemní ji a luxusně provoní! Pokud byste chtěli vyzkoušet jen jednu věc, pak doporučím, nečekaně, tělové máslo :-D !

 Co na novou řadu říkáte? Už jste ji v drogerii očichali, popř. si některý produkt koupili?

 

2 komentáře: