středa 3. srpna 2016

Recenze: Kosmetika Sefiros

Ahoj,

dneska tu mám jednu plnohodnotnou recenzi a jeden takový "first impression" a obojí od značky Sefiros.

Prvně si tedy dáme recenzi. Jedná se o minerální bahno z mrtvého moře od zmiňované značky Sefiros, kterou můžete zakoupit buď na www.krasa.cz nebo www.vivantis.cz


První věc, která mě na tomto výrobku zaujala, bylo jeho mega velké balení -> 800 ml!!! Samozřejmě i jeho vzhled. V jednoduchosti je krása a v tomto případě to platí dvojnásob, jelikož, když jsem se podívala na složení, tak krásně koresponduje s tímto krásně elegantním a jednoduchým balením.


Bahno obsahuje 26 minerálů, které blahodárně působí na naši pleť a tělo. Ano, přesně tak, je možné ho použít na pleť i tělo a jeho největší předností jsou čistící a revitalizační účinky. 

Na pleť ho nanáším jako klasickou masku, ale v trošku silnější vrstvě a na tělo jsem ho použila pouze jednou jako takový zábal, opět ve větší vrstvě. Bála jsem se, že na obličeji budu cítit nějaký zápach, přece jen je to bahno, ale nic takového se nekonalo. Bahno je cítit jemně, ale vůbec mi nesmrdí, je to taková neutrální vůně, bych řekla.


Na obličeji ho nechávám působit více než 20 minut, jelikož mám mastnou pleť, ale pro pleť normální až suchou, bych doporučovala tak 10-15 minut, ale samozřejmě je to strašně individuální. Pak klasicky smyji a natřu obličej výživným krémem, popř marulovým olejem. Na těle jsem ho měla skoro 40 minut a pak jsem se natřela tělovým olejem :)

Na instagramu jste už mohli dříve vidět nějaké fotky, např.:

Smývání je trošku očistec, ale i tak jsem si bahno velmi oblíbila. Přijde mi, že pleť hezky vyčistí a na chvíli i zmatní, což považuji za největší plus :)

Cena: 219,- Kč

Druhým produktem od značky Sefiros je bio raw kokosový olej, který je naprostou novinkou a momentálně, když si ho na www.krasa.cz koupíte, tak máte dopravu zdarma. Proto jsem nečekala na plnohodnotnou recenzi, ale chci vám říct, alespoň mé první dojmy z něj :)




První, co už můžu hodnotit, je opět balení. Stejně jak u předchozího produktu - jednoduché, čisté a hlavně strašně roztomilé. Navíc mi připomíná balení od marmelády :-D Sklenička s hliníkovým?? - nevyznám se v kovech!! prostě s lehoučkým kovovým víčkem.

Další věc, co mě zaujala, je vůně! Opravdu čistá, jemná kokosová vůně. Dokonalost!

Výroba tohoto oleje nezabere ani 90 minut a zpracovává se při méně než 40°C, aby si zachoval veškeré minerály a výživné látky. V tuhé formě je krásně bílý a když roztaje, tak je čirý. Navíc taje už po překročení 20°C.


Asi všichni víte, na co se dá kokosák použít, ale pro jistotu... Dá se použít na tělo, jako maska na vlasy, balzám na rty, do jídla nebo na redukci váhy a jiné.

Já jsem ho zatím použila jen dvakrát na tělo a dnes i na vlasy, jelikož ho mám opravdu krátce, ale už teď vím, že to bude můj velký oblíbenec a nezbytnost!  

Cena: 199,- Kč za 180 ml



4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. mě taky! Je to zase něco jiného než běžné masky a navíc to mega balení :-D jsem zvědavá, kdy ho spotřebuju...

      Vymazat
  2. Taky jsem objendávala z krasa.cz, a objednala jsem si i ten kokosový olej kvůli dopravě, protože vím, že ho doma využiji :) balení je úžasné. Po tom bahýnku jsem sem taky dívala, nakonec neobjednala, ale určitě ho jednou vyzkouším. Pěkné shrnutí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak :) myslím, že i tak je ta cena fajn a navíc, když můžeš mít dopravu zadarmo, tak je to ještě lepší :-D

      Vymazat