středa 6. července 2016

Výlet do Zoo + Recenze: Matné rtěnky Jordana

Krásný sváteční den,

doufám, že jste si oba volné dny užili stejně jako my. Řekli jsme si, že nebudeme ani jeden pracovat a že si opravdu odpočneme... Proto jsme včera vyrazili do Dvora Králové na Safari a dnes si udělali procházku po našem krásném městě a cestou se zastavili do oblíbené cukrárny na kafčo a zákusek.




... v cukrárně Za Pecí v Třebíči :) ... Pokud sledujete můj Instagram, tak už tuto cukrárnu dobře znáte, chodíme tam opravdu dost často :-D


No a zpět ke slibované recenzi :) Tentokrát bych Vám chtěla říct něco málo k matným rtěnkám od Jordany. Když jsem je uviděla u Ilovemakeup, tak jsem hned věděla, že si nějakou pořídím. Vzala jsem si rovnou dva odstíny a to světlejší 04 Matte Tease a výraznější 15 Matte Goddness.


Matných rtěnek není totiž není nikdy dost :-D. Poslední dobou jsem se totiž naučila nosit rtěnky opravdu každý den. Dřív mi stačil buď jen balzám, nebo jemný lesk. No a matné rtěnky obecně vydrží na rtech déle, jak ty hydratační a když v práci nestíhám, tak prostě nějakou tu výdrž vyžaduji.. Kosmetiku Jordana si pamatuji z dob, kdy jsem se teprve začínala líčit a měli ji vždy v jedné bezejmenné drogerce kousek od našeho domu. Občas jsem si nějaký ten kousek koupila, protože pro mě byla cenově hodně přijatelná, ale pak už jsem si jí hodně dlouho nevšímala. Až poslední dobou začínám na různých blozích číst hodně pochvalné recenze, především na tekuté a i ty klasické rtěnky a tak jsem neodolala a prostě je vyzkoušela.

Balení mají klasické, plastové, ale vcelku pevné a líbí se mi na něm, že je průhledné a hned vidíte, jaký odstín si právě berete.

Tvar rtěnky je opět ten zkosený, který moc nemusím, ale už jsem si zvykla, jelikož poslední dobou je to asi trend :-D



Na rtěnkách nejvíce oceňuji pigmentaci! Ta je prostě úžasná. Stačí jednou přejet a máte rty krásně vybarvené. Navíc pokud použijete před nanesením balzám, trošku ho setřete a pak aplikujete rtěnku, tak ani nevysušují, což je u matných rtěnek obrovská výhoda! Výdrž hodnotím taky velmi pozitivně. Cena 79,- Kč je taky pecka, takže co jim vytknout? Asi opravdu nic! :)

Důkaz, že jsem si je zamilovala, můžete vídat na mém Instagramu... nosím je opravdu často :-D


Jak jste si volno užili vy? A co říkáte na tyto rtěnky?  :)

14 komentářů:

  1. Jéééé :) Dvůr máme kousek, tak tam jezdíme skoro každý rok a v cukrárně jsme se stavovali loni, když jsme byli na víkendu v Třebíči :) Ta se nám fakt líbíla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my ho máme bohužel dost daleko, cca 3 hodiny, ale to asi víš, když jste zase naopak byli vy v Třebíči :-D každopádně se nám tam strašně líbilo a za 14 dní máme v plánu i zoo v Praze, kde jsme taky ještě nebyli :)

      Vymazat
  2. Krásný článek :) Zajímalo by mě jak na tvých rtech vypadá ten odstín Tease, taky o něm uvažuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na tento článek, který jsem psala nedávno :) mám ji tam na rtech: http://mujsvetkosmetiky.blogspot.cz/2016/06/moje-bezne-denni-liceni.html je taky boží!

      Vymazat
  3. Také jsem byla v téhle Zoo minulý týden :). Určitě jste si hezky odpočinuli. Ty rtěnky jsou opravdu krásný! já mám od Jordany jednu tmavě vínovou a taky matnou a jsem s ní naprosto spokojená! určitě si koupím i tu Godness, vypadá naprosto skvěle! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :) odpočinuli a hezky odreagovali... tyjo, tmavě vínová musí být taky super!!!

      Vymazat
  4. Rtěnky vypadají krásně, taky na ně mám už delší dobu zálusk. Jen čekám až mě zaujme více věcí, abych neobjednávala jenom rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chápu... já jsem objednávala z prodavamekosmetiku.cz, kde mají více těch běžně nedostupných značek a tak jsem udělala docela dost velkou objednávku a tím pádem se mi to vyplatilo :)

      Vymazat
  5. Zoo Dvůr Králové mám nejraději, snad nejkrásnější zoo v ČR. Rtěnky vypadají opravdu nádherně a ty barvy. No, docela jsi mě navnadila abych si nějakou pořídila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě se chystáme do zoo Praha, tak uvidíme, která se nám bude líbit více :)... Každopádně určitě na ně mrkni, za tu cenu je to pecka!!!

      Vymazat
  6. Fakt moc Ti to sluší Klári :). Do této zoo se taky chystáme. Rtěnky se mi líbí moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si to užijete :) jen jak bylo teplo, tak hodně zvířátek spalo :-D

      Vymazat
  7. Do Zoo do Dvora se taky v rámci tour de Zoo chystám :D tak jsem byla naposledy jako malá:)
    A ty rtěnky jsou fakt boží - hlavně ten tmavší odstín :)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem tam právě nebyla nikdy, takže o to víc to pro mě bylo překvápko... i když je pravda, že manžel tam byl taky naposledy jako malej a říkal, že si tu zoo pamatuje uplně jinak :) Přesně tak, ten tmavší je naprosto boží, nosím ho docela často, i když je na naše maloměsto docela dost výstřední :-D

      Vymazat