pátek 1. července 2016

Péče o moje vlasy

Krásný první červencový den,

řekla jsem si, že když tu máme toho prvního, tak, že tématicky sepíšu i první článek měsíce. Prvně jsem plánovala zrecenzovat jen jeden šampon na vlasy, který je poměrně nedávnou novinkou od Dove a víte, že Dove na vlasy je pro mě prostě jednička, ale pak jsem si řekla, že vám rovnou ukážu můj stálý základ, co na vlasy momentálně používám :)


Takže abych to vzala od začátku a už jsem se o tom i milionkrát zmiňovala ve videích a ve článcích, moje vlasy jsou hodně suché, krepaté a navíc si je žehlím.



Používám tedy péči buď na suché vlasy nebo na poškozené. Na suché vlasy miluji olejové řady od Dove a teď jsem četla všude na instagramu a na blozích, že vyšla nová řada na poškozené vlasy z té profesionální péče Advanced Hair Series. Měla jsem doma v zásobě expresní masku z té základní péče také na poškozené vlasy, tak jsem si pořídila na zkoušku jen ten nový šampon a že to zkusím zkombinovat. 



Z obou produktů mám spotřebovanou cca půlku, takže můžu hodnotit a musím říct, že se skvěle doplňují. Vlasy působí zdravěji, vláčněji a jsou o dost jemnější než obvykle. Navíc, jak jsem vám popisovala v minulém článku, poslední dobou jsem přičichla i k olejíčku od Yves Rocher a kombinace těchto tří produktů je pro mé vlasy naprostá pecka!


Máte rády vlasovou péči od Dove? :) Určitě budu ráda, když mi napíšete, protože když se někde jen zmíním, že na vlasy používám jen produkty Dove, tak na mě všichni zůstanou nechápavě koukat :-D

8 komentářů:

  1. Kupodivu jsem produkty na vlasy Dove ještě nezkoušela - teda aspoň myslím :D Moc ráda bych si tedy něco pořídila :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě mrkni, pokud máš podobný typ vlasů, tak buď olejová řada nebo tato na poškozené vlasy, jsou to fakt topovky :)

      Vymazat
  2. Já jsem od Dove měla jednou jen šampon a je to už pěkně dávno, takže ani moc nic o těchto produktech na vlasy nevím, ale YR používám taky, zrovna tuto řadu ale balzám na vlasy po umytí a je super :). Nejvíce spokojená jsem s brazilským keratinem a balzámem RandB od Lush :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten šampon od YR jsem také zkoušela, i ten na barvené vlasy a vůbec nebyly špatné :) každopádně od Lush jsem na vlasy nic nezkoušela, nějak mě to neláká, i když vím, že si je dost lidí chválí :)

      Vymazat
  3. také používám občas dove na vlasy, vůbec celá kosmetika dove je super

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem od Dove měla na vlasy jen kondicionér v 50 ml balení, ale ráda bych vyzkoušela celkově řadu od Dove s šamponem i maskou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten olejový, že? :) ten jsem měla ve vzorečku taky a od té doby skoro žádný jiný nepoužívám :-D

      Vymazat