úterý 21. června 2016

Recenze: Regenerační olej na poškozené vlasy Yves Rocher

Krásné odpoledne,

opět tu pro Vás mám recenzi na olejíček, tentokrát se ale bude jednat o olej na vlasy, konkrétně na suché a kadeřavé vlasy.


Jak víte, tak moje vlasy jsou od přírody suché, krepaté a žehlením i zničené, proto vždy vyhledávám péči na vlasy, která obsahuje oleje (především olejové řady od Dove). 

Už kdysi jsem si pořídila tento olejíček z Yves Rocher, ale jelikož jsem stále používala olejíček Advanced Hair Series od Dove, tak jsem na tento pozapomněla a objevila ho ve svých zásobách až nedávno.


Olejíček je v plastové nádobce, která má 150 ml. Balení není žádná velká hitparáda, ale mně osobně se líbí, navíc uzávěr mi přijde roztomilý a netradiční.

Tento přípravek je vlastně koncentrát složený z makadamiového oleje, jojobového a babassu. Neobsahuje žádné silikony, tudíž vlasy nezatěžuje. 

Používám ho před tím, než si jdu umýt vlasy. Nanesu si malé množství (cca velikost oříšku) do délek na tři čtvrtiny vlasů a nechám 10-15 minut působit. Potom si jdu vlasy už klasicky umýt šamponem a na konec použiji kondicionér nebo masku. 



Po vysušení jsou vlasy viditelně jemnější, vzdušnější a lehce i lesklejší, takže pro mě, která má vždy vlasy těžké a suché, je to naprostý zázrak. Navíc i cena není strašná, vzhledem k tomu, jak dlouho vydrží. Stojí 189,- Kč buď na eshopu nebo v kamenných prodejnách Yves Rocher :)

Ještě mě láká i malinový ocet pro lesklé vlasy, který si myslím, že už kdysi měli ve stejném balení, jak je tento olejíček a teď ho mají v novém velkém 400 ml balení za cenu 309,- Kč.

Co na tuto péči říkáte? Máte zkušenost s vlasovou péčí od Yves Rocher? :)

14 komentářů:

  1. Klári, já ho právěže mám :) a už ho mám tak na 1-2 použití. Byla jsem s ním hodně spokojená, já ho používala nejčastěji tak, že před spaním jsem si ho nanesla do délek, nechala přes noc a vlasy ráno umyla a vždycky šlo na vlasech poznat, že jsem jim dala speciální péči, že dostaly něco navíc. Takže já ho za sebe určitě můžu taky doporučit :) kupovala jsem ho v akci asi za 149 Kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě :) taky vždycky vidím rozdíl, když olejíček použiju nebo ne ... a mělas i ten malinový? Docela dost mě láká :-D

      Vymazat
    2. Malinový jsem neměla, ale taky jsem nad ním přemýšlela, protože jsem četla pozitivní reakce :)

      Vymazat
    3. tak to musíme vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. Tenhle olejíček jsem ještě nezkoušela, ale určitě si jej koupím. Já zrovna používám Mangový olej od Klorane a shodou okolností jsem na něj zrovna udělala recenzi. Taky vidím rozdíl, když jej použiji. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jdu mrknout :) kamarádka si značku Klorane nemůže vynachválit ...

      Vymazat
  3. Tak po tom se určitě kouknu, moje vlasy jsou katastrofa :D :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle fotek na Tvém blogu mi nepřijdou, ale pokud máš ten pocit, určitě po něm mrkni, je to fakt viditelný rozdíl :)

      Vymazat
  4. S vlasovou péčí YR zkušenost nemám, ale mám vlasy kudrnaté a hodně vysušené, takže ho plánuji vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tip, budu muset vyzkoušet! :) Jinak hezky napsaný článek. :)

    http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :) Určitě mrkni, po dlouhé době mi zase sedí i něco jiného než jen Dove :)

      Vymazat
  6. První věc ti musím pochválit, máš pěkný blog a líbí se mi i jeho design (veselý, barevnější ale přes to není přeplácaný a je dobře přehledný). Podle popisu mám i dost podobné vlasy jako ty, především mám vlasy dlouhé které se bez oleje neobejdou. Tenhle olejíček jsem si zrovna předevčírem koupila, tak uvidím jak obstojí. Mě se obal líbí a samotný olejíček pěkně voní. J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, to mám obrovskou radost, že se Ti můj blog líbí :) ... koukám, že sis vzala rovnou celou tuto řadu, tak jsem moc zvědavá, jak Ti bude vyhovovat :)

      Vymazat