středa 1. června 2016

Recenze: Gelové laky na nehty bez UV lampy - kosmetika moje

Zdravím všechny,

po nějaké době jsem si zase z nějakého produktu doslova "sedla na zadek" a proto článek sepisuji už dnes, i když jsem původně plánovala počkat až vyzkouším a nafotím všechny 4 kousky. Ano, jsou to gelové laky od značky MOJE. 



Nemohla jsem si vybrat jen jediný odstín, tak jsem vzala rovnou 4 :-D a udělala jsem dobře. 

Většinou začínám hodnocením balení, tak tomu nebude jinak ani dnes. Balení je takové "normální", jednoduché, nepřeplácané, spíš bych řekla až obyčejné. To mi ale nevadí, protože nejdůležitější je obsah a ten teda je :)

Konzistence laku je hutnější, hezky se na nehtech rozprostře, nevytváří mapy a hlavně KRYJE V PRVNÍ VRSTVĚ tak, jak kdybyste měli na nehtech např. 2 vrstvy gel laku! Věděla jsem, že má hezky krýt, ale nečekala jsem až takový výsledek po první vrstvě. Druhou vrstvu jsem tedy ani nedávala. Jen jsem nehty klasicky přelakovala bezbarvým lakem pro delší výdrž.


Výbornou konzistenci hezky doplňuje širší štěteček, se kterým máte nehty nalakované během pár minut.


Jak jste už mohli vidět na Facebooku i Instagramu, jako první jsem vyzkoušela odstín č. 3. Je to krásná zářivá růžová, která je na jaro/léto naprosto ideální.

Na fotce výše jsou nehty druhý den po nalakování a nehty po 7 DNECH!!! můžete vidět níže.


Barva laku už není tak zářivá a samozřejmě se klasciky jako první ošoupaly špičky nehtů.... myslím, že ale po sedmi dnech to ani nestojí za zmínku :)

První ze čtyř barviček u mě tedy uspěl na výbornou. Jak ostatní odstíny vypadají na nehtech určitě brzy uvidíte na sociálních sítích :)

Cena: 49,- Kč

Laky jsem si kupovala na eshopu www.prodavamekosmetiku.cz, kde najdete značky jako: estyle, milani, jordana atd. Původně jsem si je chtěla objednat na oficiálním eshopu kosmetiky moje, ale už dlouho jsem si plánovala koupit nějaké věci od jordany, milani a estyle, tak jsem to hezky spojila. Vše, co jsem si pořídila, určitě brzy uvidíte buď na sociálních sítích nebo sepíšu přímo článek na blog.

Co na laky říkáte? Znáte kosmetickou značku MOJE? :)

6 komentářů:

  1. Krásné odstíny :) Ten jemně růžový je 2ka? Jinak díky za tip na eshop :) Supr, všechny těžko dostupné značky hezky u sebe :) Určitě jej někdy vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku MOJE znám, sama jsem od nich měla balzámek a tužku na oči, řasenku jsem kupovala kámošce. Teda, to je super, za 49 korun taková výdrž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ceny i produkty, které jsem zatím vyzkoušela, mají skvělé :)

      Vymazat