pátek 27. května 2016

Recenze: Rodinný set Weleda s lištičkou

Krásný pátek všem,

po těch rtěnkových recenzích a fotkách na Facebooku, vám přináším něco úplně jiného a to je tip na nádherný set pečujících výrobků od Weledy.

Krabičku jsem vám už ukazovala na Facebooku, když mi přišla, protože to je něco neskutečně roztomilého <3


Tato krásná plechová krabička s liškou obsahuje 4 výrobky.




Prvním z nich je masážní olej s arnikou.


Masážní olej se hodí vždycky a navíc oba s manželem máme sedavé zaměstnání, takže večerní masáže naprosto zbožňujeme. Balení snad nemusím ani komentovat :) Bytelné, skleněné a originální! Vůně je typická pro Weledu - přírodní, nechemická, bylinková - prostě přesně to, co mám ráda. Krásně tělo prohřeje a uvolní a navíc je krásně provoněné ještě hodně dlouho po masáži.

Druhým produktem je balzám na nohy.


To je věc, kterou jsem nikdy moc nepoužívala, já vím, jsem lajdák a stydím se :-D ale mělo to své důvody. Nesnášela jsem ty mentolové, nechutné vůně drogerkových krémů na nohy. Navíc většina z těch, co jsem vyzkoušla (a pak hned odložila a při velkém úklidu vždy vyhodila) byla šíleně mastných a špatně se vstřebávaly. Takže tato kombinace byla vražedná. Vždycky jsem si chodidla namazala před spaním, ale  když jsem si je namazala, tak už jsem nemohla nikam jít, jelikož byly nohy brutálně zamaštěné a protože ty krémy tak šíleně smrděly, chtěla jsem si od nich vydrhnout ruce a do koupelny jsem si nemohla zajít. Já vím, vyřešily by to kosmetické ponožky... to už jsem taky vyzkoušela, ale prostě mě ta aplikace nebavila, tak jsem to vždycky vzdala :-D no a abych se dostala k jádru pudla. Tento balzám za prvné NESMRDÍ! Cítím v něm cosi citrusovo bylinného, co opravdu příjemně voní :) A za druhé NEMASTÍ A VSTŘEBÁVÁ SE SNAD DO SEKUNDY! Jednoduše jsem konečně začala používat krém na nohy :) Na nějaké hodnocení účinků je zatím brzy, protože jsem ho začala používat až nedávno (ano, bála jsem se, že bude jak ty ostatní :-D), ale nebojte, určitě dám vědět :)

Předposledním produktem je rozmarýnové vlasové tonikum.


O tomto produktu Vám zatím moc nepovím, jelikož ho používám tak krátce, že jsem si na něj nestihla vytvořit názor. Každopádně jak vidíte, je opět v krásné bytelné lahvičce a má jemnou nevtíravou rozmarýnovou vůni. Aplikuje se každé ráno a večer do pokožky vlasů. Já ho používám tedy jen večer, protože ráno si raději pospím :)

Posledním produktem je slavný skin food.


Vlastně se už ani nedivím, že je tak slavný :) Je to opravdu malý zázrak na suchou pokožku. Má mastnější konzistenci a obsahuje výtažky hned z několika bylin. Je vhodný třeba na tvrdou pokožku loktů, kolen, ale i pro ty, které máte hodně suchou pleť, bych ho doporučila jako noční péči. Já jsem ho totiž zkusila použít na nos, jelikož se mi začal loupat a vypadalo to opravdu strašně. Snad po dvou dnech se úplně zahojil. Občas ho používám i místo krému na ruce (samozřejmě zase na noc). 

Ze sady jsem opravdu nadšená, už jen ta krabička stojí za to! Navíc obsahuje výrobky, které využije téměř každý.

Seženete ji na e-shopu Weledy za zvýhodněnou cenu: 699,- Kč.

Za tuto sadu moc děkuji zastoupení zn. Weleda.

11 komentářů:

  1. Boxik je moc roztomilej a obsah boxu zajimavej :) prijde mi totiz ze vetsina balicku obsahuje jen sprchac a telovy mliko a to uz mi moc originalni neprijde, zato tento box jo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím naprosto souhlasit!!! :) i přesně proto se mi tak líbí!

      Vymazat
  2. Produkty vypadají úžasně, no a ten boxík! Nejvíc roztomilej! :))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. To zní skvěle :) Krabička je kouzelně roztomilá, ale nejsem zrovna sběratel krabiček, takže mě zaujal především obsah. Jinak s krémy na nohy jsem to měla stejně, teda až donedávna, co jsem objevila v takové té zapadlé komunistické drogerce krém za pár kaček, co nesmrdí a krásně se vstřebává. Jen teda, aby měl nějaké extra účinky ještě, to bych už asi byla ve snu a ne nohama na zemi. Určitě dej vědět, jak si výrobky vedou po nějaké době :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé a jaká je to značka? :) Já musím říct, že zatím jsem opravdu nadšená, ale na pořádný názor si asi počkám až do spotřebována :)

      Vymazat
    2. Herbavera, česká bylinná kosmetika :) Stál mě 35,- Kč, tak ikdyby byl k ničemu, za tu cenu bych mu to odpustila. Už teď se těším, jaký názor budeš mít ve spotřebovánu :)

      Vymazat
  4. O této značce jsem neslyšela, ale ten boxík i obsah vypadá báječně. :)
    jennytailor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, fakt ne? Tak to doporučuji na ni mrknout, mají opravdu skvělé produkty ...

      Vymazat
  5. Ach jo, myslím, že tenhle box s lištičkou opravdu akutně potřebuju! :-D Co se týče obsahu, tak už jsem vlastně všechno vyzkoušela a zrovna tyhle výrobky patří k mým nej :) To vlasové tonikum používám jen občas, ale dělá mi dobře na lupy a moc hezky voní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si na jediné tonikum nezvykla :-D nikdy si na něj nevzpomenu, ale musím si ho dát někam na oči, když říkáš, že je fajn :)

      Vymazat